• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 Aralık Cumartesi

Kahvaltı 11.30
Sucuklu 2 yumurta
1 dilim ekmek

15.00
3 küçük mandalina
Az fındık

Akşam 18.30
1 kase düğün çorbası
2-3 kaşık pilav
2 tavuk baget (fırında)
1 küçük muz (canım tatlı istedi diye yedim)

13bin adım (45 dk tempolu yürüyüş de var içinde)
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen resim çekecektim baktım adım 12800lerde senin için 13 bine tamamladım :KK76:)
Eki Görüntüle 2733847
İki kilo veresin inşallah bu hafta :-):KK36:
Kiz Allah seni napmasin. Ben de garibim sesimi cikarmadim ama keskek aslinda tam diyet yemegi hem kalorisi dusuk hem tok tutan saglikli bisey Allah Allah diyorum😅
O kuymak ve aksam yemeginde yersem intihar etmis olurum😂 onu kahvaltida anca kacamak gunumde yerim ekmek yediriyo çünkü 😬 yani uzun bi süre kuymak yok menümde demek oluyo bu da😬
Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısında :kk77:

Hoşgeldin 🌺kendini tanıtabilirmisin
Tabi ki biraz geç gördüm msjlarınızı kusura bakmayın 27 yaşımdayım ev hanımıyım sosyal hizmet mezunuyum ama iki yıllık sağlık bölümüde okudum özelde sağlıkçı olarak çalışıyorum 😌 yemekle çok aram yok aslında ama bu yıl baya kilo aldım 🤣artık buna bir dur demem gerek 🤣

Tabi ki biraz geç gördüm msjlarınızı kusura bakmayın 27 yaşımdayım ev hanımıyım sosyal hizmet mezunuyum ama iki yıllık sağlık bölümüde okudum özelde sağlıkçı olarak çalışıyorum 😌 yemekle çok aram yok aslında ama bu yıl baya kilo aldım 🤣artık buna bir dur demem gerek 🤣
Hoş geldiniz aramıza :36:
Hangimiz almadık ki :bicak:

Back
X