Ben online istemedim hiç bi süre online yaptılar hep doktorlarOnline psikolog iyi gelir mi acaba kizlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben online istemedim hiç bi süre online yaptılar hep doktorlarOnline psikolog iyi gelir mi acaba kizlar ?
O zaman daha iyi canim gitsen iyi gelir bence konuşmakBenim psikoloğum var senelerdir pandemi dönemindede gittim bikaç kez bu ara yine gidicem galiba !
Sığınacak kapım yalnızca Allah.. O ne güzel vekildir. O nün varlığı rahatlıyor beni..Nolucak böyle sence nasıl geçicek ,yada geçicekmi , neden kimse anlamıyo bizi![]()
Bakalım oluyo işte insanız inişler çıkışlarO zaman daha iyi canim gitsen iyi gelir bence konuşmak![]()
Psikolog beni bu hale getireni ister, ama beni bu hale getiren kendinin farkında değil..O zaman daha iyi canim gitsen iyi gelir bence konuşmak![]()
AminnnnnSığınacak kapım yalnızca Allah.. O ne güzel vekildir. O nün varlığı rahatlıyor beni..
Rabbim bırakmasın beni, gerisi hikâye...
Nasıl yaniPsikolog beni bu hale getireni ister, ama beni bu hale getiren kendinin farkında değil..![]()
Suçluluk psikolojisi tamamen... Suç bastırmak falan...Nasıl yani![]()
Elbet farkına varıcak ama iş işten geçmez inşAllah bende geçti çünküPsikolog beni bu hale getireni ister, ama beni bu hale getiren kendinin farkında değil..![]()
Varır mi dersin..Elbet farkına varıcak ama iş işten geçmez inşAllah bende geçti çünkü![]()
Allahim sabır versin canımSuçluluk psikolojisi tamamen... Suç bastırmak falan...
Allah tüm yollarını feraha çıkarsın ne diyebilirimki ömrünü tüketene kadar varmazlar farkına falan neyseee dökülücem ben sayfa çizgisini aşıcam !!!! yinede güçlüyüzVarır mi dersin..![]()
AminAllahim sabır versin canım
Ama önce kendinin kıymetini bil hep kendini düşün en önce..
Bazen tükenmiş hissediyorum ya, dayanacak gücüm yok diyorum.. neyse aglamicamAllah tüm yollarını feraha çıkarsın ne diyebilirimki ömrünü tüketene kadar varmazlar farkına falan neyseee dökülücem ben sayfa çizgisini aşıcam !!!! yinede güçlüyüz![]()
Kendin için yaptığın tek bişey söyle hayata dair ,varsa tabi ? Bende yok !!!!Bazen tükenmiş hissediyorum ya, dayanacak gücüm yok diyorum.. neyse aglamicam![]()
Koca bir hiç.Kendin için yaptığın tek bişey söyle hayata dair ,varsa tabi ? Bende yok !!!!
Sıkma canını dicemde şuan benimde çok sıkkınKoca bir hiç.
Sen daha hayatının baharındasın Allah da bozmasınAllahim sabır versin canım
Ama önce kendinin kıymetini bil hep kendini düşün en önce..
Allah büyük vesselam... Geçer de Allah'ın izniyle, geçtiğinde bizden çok şey götürmüş olacak...Sıkma canını dicemde şuan benimde çok sıkkınama seni anlıyorum laf olsun demicem hiç geçmicek bunu ikimizde biliyoruz
![]()