Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canimHarikasın. Hadi koş gel yanıma
Ben bi ara 3 ana yaptım. Duraklayınca 2 ana yaptım. Duraklayınca 3 yaptım. Kısacası hangisi sana iyi gelecekse deneyip onu yapmalısın
Geçmiş olsun canım![]()
Tüh. Duzelmistir insallah canimAman ya çocuklara zencefilli kurabiye yapıyordum. Fırınım bozuldu ya![]()
Gecmis olsunHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu![]()
Güzel menü canim afiyet olsunAksami daha yemedim ama yazayim yinede
2 kuru kayisi 1 bardak ilik su
Kahvalti
2 dilim ekmek
1.5dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 tk tereyagi
Ara
Meyve tabagi
Aksam
1 kase Tarhana
Tavuklu karnibahar
Salata
Yogurt
Cok sukur canim sen nasilsin?Selam kizlar nasilsiniz?
. patlattiktan sonra ki ölçü dimi bu27 Aralık Pazar
Sabah 09.30 pırasalı omlet (1.5 yumurtadan) zeytin 1 dilim peynir 1 top kendi yaptigim granola 1 tatli kasigi fistik ezmesi
Ara 13.00 sütlü kahve 5 tane kuru dut
Ara 15.00 1 bardak kefir 1 su bardagi kadar yagsiz tuzsuz patlamis misir
Akşam 17.20 2 kasik nohut 2 kasik sade bulgur pilavi 2 kasik makarna (makarna bitti şükür) 1 bardak ayran
Spor; leslie boosted 30 dakika
Su 2 litre
Haha tabiki patlattiktan sonra. patlattiktan sonra ki ölçü dimi bu![]()
Olmasın tabi. Bakalım cuma ne kadar gelicez. Adetim bitse spora devam edicem ama bakalım..Haha tabiki patlattiktan sonraönce olsa düşünemiyorum bile
![]()
Nasılsın canim daha iyisindir insallah bugün ruhen❤Olmasın tabi. Bakalım cuma ne kadar gelicez. Adetim bitse spora devam edicem ama bakalım..
Elhamdülillah iyiyim, gülmeye korkuyorum vallahi,Nasılsın canim daha iyisindir insallah bugün ruhen❤
Ben de merakla bekliyorum yarin bi tartilcam bakalim ne durumdayim
İnşallah hep iyi olcagin günler gelir canimElhamdülillah iyiyim, gülmeye korkuyorum vallahi,bir gün gülsem 5gun kötü
![]()
Yok canım. Servis çağırdım yarınaTüh. Duzelmistir insallah canim
Pırasalı omlet nasıl oldu canım bende denemek istiyorum27 Aralık Pazar
Sabah 09.30 pırasalı omlet (1.5 yumurtadan) zeytin 1 dilim peynir 1 top kendi yaptigim granola 1 tatli kasigi fistik ezmesi
Ara 13.00 sütlü kahve 5 tane kuru dut
Ara 15.00 1 bardak kefir 1 su bardagi kadar yagsiz tuzsuz patlamis misir
Akşam 17.20 2 kasik nohut 2 kasik sade bulgur pilavi 2 kasik makarna (makarna bitti şükür) 1 bardak ayran
Spor; leslie boosted 30 dakika
Su 2 litre
Ben cok begendim canim bekledigimden iyi oldu tadi. Bide karabiber pulbiber kattim baharatlarla harmanladim harika olduPırasalı omlet nasıl oldu canım bende denemek istiyorum![]()