Çocuk Hastalıkları Fitil 10 saat sonra geri geliyor!! Erimiyor??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bluee00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
160
72
48
selam arkadaslar, 5 aylık oglum 1 haftadır kaka yapmıyor genel hali col huzursuz sürekli ıkınıyor gece gündüz. Fitil veriyorm 10 saat sonra erimeden geri geliyor, sizce neden böyle? Erimedigi icin vermiş oluyor muyum? tekrar versem zararı olur mu? Catlayacak diye cok korkuyorm, biz bile dayanamayız böyle hazımsızlıga.

Merhaba. Sadece anne sütü alıyorsa kabız değildir de ıkınmayı bilmediğinden ya da çok gazı olduğundan kaka yapamıyordur. Ek gıdaya başladıysanız ya da mamayla besleniyorsa gerçekten kabız olmuş olabilir. Çiş sayısı yeterli mi takip ediyor musunuz? Belki yeterli beslenemediği için kaka yapmıyordur. Gerçi ıkınıyorsa vardır kakası. Fitilin erimemesi de ilginç ayrıca. Keşke tez elden bir doktora danışsanız.

Canim kabizlik icin kullanilan fitil geri gelebilir normal bi durum bu ilacin prospektusunu oku orda yazar bende cok tedirgib olmuştum sonra prospektusu okudugumda grri gelecegi yaziyordu

Anne sütünü çok az alıyor, devam sütünü de bıraktı kasık mamaya gectim mecburen. Bgn götürdm poposndan sırıngayla bı sıvı sıktılar bunula rahatlar diye ama tık yok. Cok ıkınıyor cok aglıyor fitil veriyorum 1 saat sonra erimeden geliyor azcık kakayla. Erğse biraz ise yarardı en azından rahatlardı. Nasıl yapacak kakasını nasıl rahatlıcam su yavruyu bilmiyorm

Canim kabizlik icin kullanilan fitil geri gelebilir normal bi durum bu ilacin prospektusunu oku orda yazar bende cok tedirgib olmuştum sonra prospektusu okudugumda grri gelecegi yaziyordu
10 saat icinde kaldıgı oldu, toplam 5 fitil verdim 1 haftada hepsi geri geldi, erimedigi icin de fitil vermis sayılmıyorum diye sayıyı fazla tuttum biraz cünkü fitil gelirken cok az miktarda kaka da geliyor. Daha öncede aynı marka fitil verdim eriyip tüm bagırsagını temizlemisti. Cok sertlestigi icin gitmiyor olabilir dedi doktor. Lavman sordum önermedigini söyledi. E kaka yapması icinde yine fitil yazmıs

Poposundan sıktıkları sıvı lağmandır diye düşündüm

Canim ilik su ve zeytinyagi verebilirsin bebegine

Poposundan sıktıkları sıvı lağmandır diye düşündüm
Kücük bi enjektörle sıktı bende lavman sandım degil dedi, icerigi farklı sanırım lavmanın, bir de daha uzun bi ucu var, catlak yapar diye önermiyorm dedi. Doktorlar birseylere karar verip yapıyorlar ama keske bunu biz annelere de acıklasalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…