Gebeliğe Hazırlık Fitil kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Kızlar merhaba 1.5 senedir gebelik için uğraşıyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var .Geçen ay enfeksiyon olmuşum doktorum bu ay klomenin yanına fitilde verdi kullanabilirsin diye ama ben gebelik düşündüğüm için fitil zarar verirmiki diye sordum sıkıntı olmaz dedi .Aranızda gebelik düşünürken fitil kullanan varmı acaba ben düzenli olarak 2 güne bir ilişkiye girdiğim için ilişki olmadığı günler yapıyorum fitili

Düzenli kullanman lazım
Bende hamilelik için çalışırken fitil kullanıyorum.
Sadece regl döneminde kullanılmıyor.
Hem klomen hem fitil kullanılıyor çok normal.
Hamilelikte de fitil kullanılıyor bazi durumlarda.

Doktor nasıl kullan dediyse öyle kullanın gerek görmüş ki vermiş. Ilişkiden sonra gece uyumadan önce kullanın.

Yaa böyle durumların olabilmesine çok sevindim ilk defa gebelik düşünürken fitil kullanacağım için endişelenmiştim inşallah birlikte güzel haberler alırız canın

Doktor nasıl kullan dediyse öyle kullanın gerek görmüş ki vermiş. Ilişkiden sonra gece uyumadan önce kullanın.
tavsiyeniz için teşekkür ederim .Ben ilişki olduğu günler kullanmıyordum doktor bu konuda bilgilendirmedi beni sadece kullanabilirsin demişti .İlişki olduğundada fitili kullanabilirim yani öylemi ?

tavsiyeniz için teşekkür ederim .Ben ilişki olduğu günler kullanmıyordum doktor bu konuda bilgilendirmedi beni sadece kullanabilirsin demişti .İlişki olduğundada fitili kullanabilirim yani öylemi ?
Tabi ki keisintisiz kullanılması lazım her ilaç gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…