- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
- Konu Sahibi madamesnow
-
Aynen o civarda.. öyle oldu zaten dediğiniz gibi, kültür farkı da etken bizde normal olan onlarda normal olmuyor biraz daha rahatız bizYaş 20 falan mı? Eşinle olan problemleri kimseye anlatma aranızda çözün. Kibar ve nazik ol insanlara karşı, çat çat kavga etmek söz söylemek senin kalitenden şüphe etmelerine yol açar başka da işe yaramaz
Batılı olan sen misin?Aynen o civarda.. öyle oldu zaten dediğiniz gibi, kültür farkı da etken bizde normal olan onlarda normal olmuyor biraz daha rahatız biz
Düzelttimben anlamadım biraz duzenleseniz yazınızı. nokta virgül olmayinca kim kimi fitledi, kime karşı ne yaptı anlaşılmıyo...
EvetBatılı olan sen misin?
Ayrı şehirlerdyiz zaten, eşime ne dediğini bilmiyorum tam önceden benim aramadığımı filan söylüyordu şimdi de o tartışmadaki durumlardan filan bahsediyor galiba temcit pilavı durumu söz konusu yani, mesafeliyim zaten ayda iki üç kez birkaç dakikalığına arıyorum önceden öyle değildi onu da sıkıntı yapmış olabilir kvişte ben şunu anlamadim. aradin özür diledin. ara ara da konusuyosunuz kv ile. ama sana ne diyo ki esinle senin aranda fitne oluyo. ya da esini arayip senin hakkinda mi kötü konusuyolar.
alttan alta laf sokup hep geçmişi basina kakiyolarsa mesafe koy. fitne yapiyolarsa üç gideceksen bir git.yemege gideceksen çaya git hep kisaltmaya bak görüşmeyi.
burda kimsenin dediği tam olarak işine yaramaz. çünkü eşin önemli burda. o senin arkanda durur mu. bizim evimizin içine karışmayın karımı rahat birakin diyebilir mi??
Ayrı şehirlerdyiz zaten, eşime ne dediğini bilmiyorum tam önceden benim aramadığımı filan söylüyordu şimdi de o tartışmadaki durumlardan filan bahsediyor galiba temcit pilavı durumu söz konusu yani, mesafeliyim zaten ayda iki üç kez birkaç dakikalığına arıyorum önceden öyle değildi onu da sıkıntı yapmış olabilir kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?