fitpack mi, herbalife mi???

Ilk olarak sporsuz kilo verenlerin vücudu yumuşak kalir sarkma yaşar çatlaklar oluşur. Spor yapan bir bedenin de gunde 3 4 ogun dolu dolu besin almasi lazım.onemli olan kalori degil. Hic spor yapmayan birinin bile kilosu basina 1 gr protein almasi lazim ki sarkmasin selulitleri cikmasin kasları erimesin..bunun icin de Tereyağını gunde iki uc yumurtasini vs yemesi lazım. Bir bebekle spor yapan yetişkin vücudunun ihtiyaçları aynı değildir. Bu tarz bi sey ben de denedim deneyen kullanan da biliyorum evet kilo verdiriyor ama sagliksiz verdiriyor. Yumuşak yumusak oluyorsun. Ama spor yapa yapa ve diyet de yapmayarak cok daha sıkı ve kaslı oldum. Bunu kullanip da bırakanlar bir zaman sonra kilo alıyorlar. Ayrica ömrünüzün sonuna kadar bunu tuketemezsiniz. Onemli olan kendinize saglikli bir beslenme yolu cizmelisiniz omur boyu devam edebileceginiz

Kesinlikle fitpack bence ben kullandım ve çok çok memnunum tavsiyem üzerine kullanan herkeste sonuç aldı. 90 kg ile başladığım yolda 70 kg görmek benim için hayalden bile öteydi çünkü 14 sene önce ben o kilolardaydım ve kendimi bildim bileli hep kilolu olan ben artık daha iyi görünmenin keyfini çıkarıyorum açıkcası. hele o kilolu hallerimde ki kıyafetlerin üzerimde çuval gibi durması nasıl bir haz veriyor inanamazsınız. Evet ürün gerçekten pahalı ama ben şahsen verdiğim herk uruşun değdiğini düşünüyorum.

Canım herbalife bezelye proteini içeriyor,vücut sadece %30 emiyor ayrıca aylık 1000 liraya geliyor. fitpack whey proteini ağırlıklı ve o proteini vücut %95 ini alıyor.
S senay1905 ben de dört kutu kullandım toplamda 21 fitpackle 13 kilo verdim. ve sıkılaşma mükemmel

Son düzenleme:
canım ben 4 kutu aldım yaklaşık 2 ay kullandım. toplamda 13 kilo verdim ve bıraktığımda deli gibi yemedim. sporla destekledim ve hiç sarkma olmadı. ürün zaten whey proteini destekli. çok endişelenerek almıştım sonuçta 400 liram çöpe de gidebilme ihtimali vardı ama çok büyük motivasyon sağladı. 13 kilonun yaklaşık 3 kilosu su dan ve 8 kilosu yağdan gitti ( 2 kilo kas kaybı ama zaten 85 kiloydum)
sana kesinlikle katıldığım nokta ömür boyu sırtımızı bu ürünlere dayayamayacağımız. son 2 aydır ürünsüz ilerledim ve 8 kilo daha verdim. 64 kiloyum. son 1 ay serbestlik uyguluyorum ne bulsam yicem diye ama yiyemiyorum. ben hep HERŞEYDEN YİYORUM AZ YİYORUM KİLOMU VERİYORUM diyen insanlara gıcık olurdum, ama şimdi ben de onlardanım. belki Ramazan gün boyu oruç ondan yiyemiyorum dedim ama 6 günlük reglimde de aynı oldu. tatlı isteği 0 a düştü. önüme koyduğumla doyuyorum. başlamak için bir motivasyona ihtiyacım vardı ve ben onu fitpackle buldum. kim ne derse desin.
başlangıç ölçülerim 4 ay önce;
basen 119
bel 90
göğüs 104
şimdi
basen 102
bel 72 ve göğüs 92.
hareket,bol sıvı desteği ve uyku düzeni şart

fitpack = hayvan yemi olarak tarım bakanlığından onayı olan ürün.ürünün onayı olup olmadığını sorduğunuzda gönderdikleri evraklarda 5996 sayılı veteriner hizmetleri kapsamında incelendiği yazılı fakat kırmızı kalemlerle kodeksinın altını çizdikleri icin üşengeç halkımın sazan gibi atladığı ürün.bunun dışında bütün belgerinde yem,hayvan hatta hatta ingilizcelerinde animal ibarelerinin daksille silindiği dikkatli gözlerden kaçmaz
hayvan yemi kullanmak istiyorsanız içeriğini bildiğiniz köpek kedi mamaları tercih edin çok daha iyidir.
ha firmaya soru sorduğunuzda bu veteriner onayı dansil ne alaka dediğiniz anda şuuuuttt :d:d

Eklentiler

• Screenshot_2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 272
  • Screenshot_2017-06-24-04-39-44.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 257
Tebrikler

Merhaba ürünün nasıl birşey olduğunu paylaşır mısınız lütfen ? Yani araştırıyorum resim bulamadım.
Yurtdışındayım belki bulabilirim.

safra kesesi ameliyatı geçirdim fitpack alsam karaciğerimde bir sorun yaratır mı ? Kullanlar hala memnun musunuz .?

Canım ağustos ayı bitmek üzere 99 kilodan şimdi kaç kiloya düştün

18 kilo verdin mi gerçekten

Ben herbalife kullaniyorum. Satıcı degilim belirtmek isterim. Cok duzenli bir yemek aliskanligim yok calisma hayatimdan kaynakli.Kullanmaya basladigimdan beri cok enerjigim. Uyku duzenim degisti. Onceden ekmek yemeden doymazdim. Herbalife kullandigimdan beri yemek ogunlerim bile azaldi diyebilirim. Birde pratik calkala ve hazir. Kahvaltiyla pek aram yoktu benim icinde kolaylik oldu.tadida guzel ozellikle vanilyali sahane findikli denedim ama benim hosuma gitmedi damak zevki sanirim. 63 kilodan 57 kiloya dustum. Yaklasik 4 ayda. Ole cok duzenli yapmadim itiraf etmeliyim. Bazen canim istemedi yada o gun cok guzel yemekler vardi evde onlari yedim. Dikkat ettim. Dusunuyorsan denemeye deger. Ama istikrarli olmalisin motivasyon herseydir bu surecte.

4 ayda 6 kilo çok az değil mi

Cok dikkat etmedim. Her istedigimi de yedim. Basenlerim 103 den 93 e indi belim 85 den 75 e indi kilodan ziyada inceldim. Evet mantiken cok az gbi duruyor haklisiniz. Ablamda kullaniyor o 2 haftada 5 kilo verdi . Bunye ile alakali bu zaten . Bu isi yapan sponsor kisiler bile bunyeden bunyeye degistigini ifade ediyorlar .

evet incelme oluyormuş bakalım ay sonu bnm ölçümlerim ne çıkıcak

Moralini sakin bozma bazen tarti seni kandirir benim hep ole oldu zaten 2 haftada bir tartiliyordum kiminde hic vermemis oluyordum canim sıkıliyordu :) birde yemeyi cok seviyorum ah o hamur isleri

Moralini sakin bozma bazen tarti seni kandirir benim hep ole oldu zaten 2 haftada bir tartiliyordum kiminde hic vermemis oluyordum canim sıkıliyordu :) birde yemeyi cok seviyorum ah o hamur isleri
yok cnm bozmam çünkü dikkat ediyorum umuyorum iyi sonuç çıkacak

merhaba ben de bir tek herbalife denemedim herhalde zayıflamak için
iki çocuk annesiyim ve 86 kiloyum 170 cm boyum
merak ettiğim şey şu, gerçekten işe yarıyor mu? evet kilo verdiriyor ama kalıcı mı? ben 2 ayda 10 kilo vermek istiyorum.
ayrıca ritim bozukluğu problemim var, ilaç kullanıyroum. zararı olur mu ki?
ben çok iştahlı biriyim o shakeler benim açlık hissimi bastırır mı?
lütfen cevap en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…