Fitpackle kilo verme günlüğüm

Celty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
98
139
93
34
Yarından itibaren fitpack kullanmaya ve diyetine başlıyorum burasıda bana günlük olsun istedim bu sefer çok umutluyum. :) 2 günlük sadece fitpack kullanılarak yapılan detoks var ama yapmıycam acelem yok biraz yavaş kilo veririm o kadar :)Günlük kilo ve yediklerimin listesini paylaşacağım,hadi hayırlısı :)

Boy:1.50
Kilo:65
1.Hedef: 60
2.Hedef:56
3.hedef:53

Son düzenleme:
İlk paketi içtim 7.30 da bazılarınçok tatlı demiş ama sanırım bir bardak süte hazırladıkları için(200ml) ama 300ml diyor ona göre hazırlayınca gayet güzel çikolatalı süt oluyor 10 gibi de ara öğün yiyeceğim.Meyve getirmeyi unutmuşum malesef krakerle idare edicem diyete göre 100 kalori olması yeterli

Bir saatte bir paket krakeri bitiremedim süper tokum şu an,bolca su içmeye çalışıyorum bu arada.Tüm detayları yazıyorum ki başlarda etkisi nasıldı sonra ne oldu girip bakabileyim.Günlüğün amacıda takip etmek sonuçta.

Öğlen yine içtim böylece bugün 2 öğünü fitpackle yaptım.Ara öğün vakti gelince acıktırıyor gerçekten çok süper ötesi tokluk yok ama yinede iştah patlaması yaşanmıyor.Yalnız çok lavaboya gitme ihtiyacım çıkıyor buda iyi birşey

Akşam yemeğine çok acıktım pek tok tutmadı açıkçası ekmek yemedim barbunya yemeği birazda tavuk yedim üzerinede limon yedim.gerçi gecede acıkmadım gayet tok bir şekilde yatıyorum bakalım 3 gün sonunda biraz azalma bekliyorum kiloda

Bugün programı değiştirip 500 kalorilik öğünümü öğlene aldım akşam yemeğine fitpack kullanıcam malesef yoğunluktan ara öğünü kaçırdım.Bu akşam plank ve squat a da başlamak istiyorum yavaş yavaş vücudum şekillensin diye

Son durum doymuyorum ben fitpackle sonra ani acıkma yaşıyorum belkide detoks yapmamamın etkisidir para verdim diye kullanacağım ama diyetimi kolaylaştırdı diyemem.Biraz daha bekliyeyim.

Merhaba ilk olarak şöyle başlayım ben kilo vermek isteyip gaza gelip bir şeylere başlayıp bırakan bi kızım kilo vermeyi hep erteledim yazın veririm okul açılınca veririm şöyle böyle derken 4 yılda 57 den 72 ye çıktım yazın tekrar dan bir diyete girdim 3 günde 70 kiloya düştüm fakat tatile gittik vs 1 haftada tekrar verdiğimi aldım üstüne de eklendi şuanda 77 kiloyum ve boyum 1.53 okulumda arkadaşlarımla otururken farkettim 1 gün boyunca onları izledim bizim bi sayfamız var instagramda fotoğraf felan atıyoruz farkettim de hiç biri benle fotoğraf çekilip atmak istemiyor benimle kimse fotoğraf çekilmek istemiyor o kadar tipsiz bir şey oldum ki sınıf arkadaşım bana yemek yiyince ne oluyor dedi ve bunu diyen de bir kız. Erkek dese bu kadar alınmam ama bana bi kızın bunu demesi baya koydu. Sonuç olarak o gün bime girdim bi baktım chia tohumu aldım 3 gündür duruyo hala kullanmadım ama işte dediğim gibi dün okulda olanlardan sonra karar verdim zayıflıycam ve onların bana bu davranışlarının aynısını bende onlara yapacağım. Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum dün geceden beri araştırıyorum chia tohumu ile baya kilo verenler olmış hemen hemen hergün huraya yazmaya çalışacağım hedefim 55-60 kilo rahat bi 20 kilo yani. Bu sabah uygulamadım o yüzden öğle yemeğinde uygulamayı düşünüyorum 1 kaşık chia tohumunu yoğurda katıp yiyeceğim baya tok tutup metabolizma hızlandırıyormuş. Ben artık kilolu olmak istemiyorum ben artık dışlanmak istemiyorum. 2 yıllık arkadaşlarım benden utaır oldu bir ortama girerken benden çekiniyorlar bende artık onlarla gitmek istemiyorum onları utandırıyorum çok çirkinim. Allahım sen yardım et zayıflayayım. Okuduğunuz için teşekkürler :)

Back
X