fıttırmak üzereyim

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.948
gerçekten fıttıracağım galiba. ben istanbulda öğrenciyim, henüz 1.sınıftayım. ailem antepte yaşıyor. ve aileme çok bağlı bir insanım. zaten bu kadar bağlılığın sağlıklı olmadığına karar verip şehir dışı üniversite tercihi yaptım. en basitinden ölüm var. hiçbir insana çok bağlanmak gerekmediğini düşünüyorum.

neyse aileye çok bağlı bir insanım ve bir dönem hazırlık okuduktan sonra bölüme geçtim. 3 haftadır falan yeni okulumdayım ama hiç arkadaşım yok. normalde çok esprili, sıcakkanlı ve girişken bir insanım. ama bunun için zaman ve kafa dengi arkadaşa ihtiyacım var.

şu an hiç arkadaşım yok. kimseye ısınamıyorum, kafa dengi arkadaş bulamıyorum. ailem de yanımda değil yalnızlıktan bıktım usandım.

erkek arkadaşım yok, çünkü erkeklere hiç güvenmiyorum. soğuk cevaplar veriyorum, kimsenin suratına bakmıyorum yabani gibiyim:cry: gerçi son sınıfa kadar ilişki de düşünmüyorum.

normalde çok sıcak biriyken bunu kimseye gösteremiyorum. ailem yanımda değil onları çok özlüyorum. normal konuştuğum arkadaşlarım var tabi ama sevdiğim, kafa dengi bir arkadaşım yok. yakın arkadaşlarım var ama hiçbiri istanbulda değil:KK61:erkek arkadaşı da ben istemiyorum.

ne yapmalıyım? kafayı yememe az kaldı. ders çalışmak dışında bütün gün internet başındayım. sıkıntıdan yalnızlıktan patlıyorum. içimi dökmek istedim:cry:

sorunun sende olduğunu biliyorsun zaten.
"normalde çok sıcak biriyken bunu kimseye gösteremiyorum. ailem yanımda değil onları çok özlüyorum. normal konuştuğum arkadaşlarım var tabi ama sevdiğim, kafa dengi bir arkadaşım yok. yakın arkadaşlarım var ama hiçbiri istanbulda değil:KK61:erkek arkadaşı da ben istemiyorum."

sıcakkanlılığını göstereceksin, çok önyargılı olma insanları tanı, erkek arkadaşında olabilir normal. illa sevgili olmaya gerek yok sınırları bilmek gerek..

E arkadaş edin o zaman bir adım at bkalım. O kadar insan içinde hiç kimsemi uymuyo kafana.

iki defa erkek arkadaşım yok istemiyorum demişsin. :KK70:

Olur öyle zaman ver kendine. Git ortamlara gir konuşmak isteyenle konuş kendini geri çekme sonra herkes ortamını kurar sen tamamen tek kalırsın.
Aileni de özlemen normal hepimiz özlüyoruz bu çevre kurmana engel olmamalı.

3 hafta içinde zaten kimse kimseyle can ciğer olamaz.
Biraz zaman ver.
Koskoca sınıfta kafa dengin olan birileri mutlaka vardır.

Hem karnım doysun hem pastam dursun durumu kimseye yüz vermiyorum soguk konuşuyorum erkek arkadaş istemiyorum ama espriliyim sıcak kanlıyım nasıl anlayacak insanlar esprili ve sıcak kanlı oldugunu demekki bu özelliklerin tavırlarına yansımıyor

Hem karnım doysun hem pastam dursun durumu kimseye yüz vermiyorum soguk konuşuyorum erkek arkadaş istemiyorum ama espriliyim sıcak kanlıyım nasıl anlayacak insanlar esprili ve sıcak kanlı oldugunu demekki bu özelliklerin tavırlarına yansımıyor
Evet bunu yansıtamıyorum bir türlü sorun bu zaten:KK43:

3 hafta daha çok erken canım ya bir sakin ol. bende üniversite 1'deyken ilk başlarda kafama göre insan bulamamıştım. ilk olarak tanıştığım, öyle arada takıldığım kişiler pek kafa dengim değildi hani yalnız kalmim diye konuşuyor gibiydim. daha sonra şimdi ki arkadaş grubumla tanışıp kaynaştım. ilerleyen zamanlarda onlar benim arkadaşım değil de kardeşim gibi oldular. bir de evde tek çocuk olduğum için her şeyimi onlara anlatırım, iyi günümde kötü günümde hep yanımdadırlar sağolsunlar :) ama bu samimiyete gelmemiz için uzun bir zaman geçti elbette ki. öyle hop diye hemen kafa dengi birini bulup canım ciğerim diyecek kadar sevip güvenemiyorsun zaten. az daha gözlemle sen etrafa bakın kimleri kendine yakın görüyorsun git sen günaydın de merhaba de konuşmaya başla ne kaybedeceksin ki :KK66:

X