Şampuan ve Saç Kremleri fix nano keratin fix-3 şampuan

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar bugun kuaföre gittim.saç uçlarım kurudur oda anladı zaten.normalde bakım yaptıkları şampuan fix nano keratinmiş onu önerdi.yılbaşı nedeniyle indirimdeydi aldım bende.kullanan yok mu ? nette birşey bulamadım sadece genelde brezilya fönünden sonra kullanmışlar. kullananlardan yorumları bekliyorum.

Ben saçlarıma fix nano keratin düşünüyorum acaba yapanlar var mı memnun olan fix nano nun ürünleri iyi mi? Bilgisi olan varsa lütfen paylaş sn

Ben yaklaşık 3 4 senedir düzenli oalrak fix nano kullanıyorum ve memnunum baya. İlk seferde dümdüz yapmıyor 3 ya da 4ten sonra yapıyor. Fakat açıcıdan yıpranmış saçlarımı kalıcı olarak onardı desem yalan olmaz. Tek kötü yanı saçınız çok çabuk yağlanıyor saçtaki elektriği aldığı için. Ayrıca tekrar ediyorum fön çekilmiş gibi dümdüz saç beklemeyin. Kıvırcık kabarık saçlarınız dalgalı oluyor ve hiç elektriklenmiyor 1 ay boyunca.
Keratin işkemi sonrası saçınızı boyatırsanız tamamen gidiyor keratin etkidi haberiniz olsun. O hatayı yaptım bi kere.
Yine bir diğer artısı diğer keratin bakımları gibi 3 gün beklemiyosunuz. Ertesi gün yıkamak mümkün. Ben daha önce natura ve style kullandım. Onları sevmedim.

Şampuanını sevemedim bir türlü. Böyle ekstra ekstra bi güzel yanı yok ve saçı iyice söndürüyor. Kremi de öyle. Serumu güzel ama aynı markanın. İlla sülfatsız şampuan diyosan ben otacı kullanıyorum severek. Watsonslarda bi marka daha var Nude diye. İlk kutu efsane iyi geldi saçıma ama ikinci kutudan sonra saçıma şampuanı sürdüğüm an bildiğmiz keçe gibi oldu saçalrım. Ondan pek bi şey demek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…