Dogru yere mi konu actim bilmiyorum ama buda benim derdim sonuçta kilo al ver döngüsünden cok yoruldum hicbir zaman cok zayif biri olmadim ama dogum vs derken aldim da aldim dogum kilolarimi verdim sonra annemin kaybi bosanma tekrar evlenme evlilik sorunlari derken kendimi surekli yemek yiyerek mutlu olmaya calisirken buluyorum aynaya bakmak istemiyorum kendimi guzel bulurken gunden gune cirkinlesmis hissediyorum birkac hafta once 83 kilo idim mide ameliyatı olmayi ciddi olarak düşünüyorum artik baska cikis yolu bulamiyorum diyet vs gucum kalmadi balikesir ve bursada mide ameliyatı ile ilgili fiyat bilgisi olan varmi kac gun hastanede kalmak gerekiyor falan kucuk kizim var birakacak kimsem yok
Iste suan onlari cozemedigim icin kendimi yemekle avutuyorum yaptigimin farkindayim ama kendimi bazen alikoyamiyorum buda kendimi yetersiz iradesiz daha da kotu hissetmeme sebep oluyor sanki ameliyat olup ideal kiloma insem diger herseyi daha kolay halledicekmisim gibi geliyorOncelikle yemekle ilgili duygu durumunuzu duzeltirseniz bence kilonuz verilmeyecek bir kilo değil. Yerinizde olsam önce yemek yemenize neden olan sorunları çözerdim.
Ayyhh ne mide ameliyatı ayol, her gün okuyoruz haberlerde mide ameliyatı sonuçlarini. İyi bir diyetisyene git, bütün değerlerini ölçtükten sonra sana Bir diyet listesi yapsın, spora basla, spora gidemiyorsan her gün 1 saat yuruyuş yap, çok güzel ve rahat bir şekilde verirsin, ben de 78 kiloyum. Bu dediklerimi aynen yapacagimDogru yere mi konu actim bilmiyorum ama buda benim derdim sonuçta kilo al ver döngüsünden cok yoruldum hicbir zaman cok zayif biri olmadim ama dogum vs derken aldim da aldim dogum kilolarimi verdim sonra annemin kaybi bosanma tekrar evlenme evlilik sorunlari derken kendimi surekli yemek yiyerek mutlu olmaya calisirken buluyorum aynaya bakmak istemiyorum kendimi guzel bulurken gunden gune cirkinlesmis hissediyorum birkac hafta once 83 kilo idim mide ameliyatı olmayi ciddi olarak düşünüyorum artik baska cikis yolu bulamiyorum diyet vs gucum kalmadi balikesir ve bursada mide ameliyatı ile ilgili fiyat bilgisi olan varmi kac gun hastanede kalmak gerekiyor falan kucuk kizim var birakacak kimsem yok
Vucut kitle indeksine bakiyorlar biliyorum kilo almak benim icin cok kolay 90 kiloya ciktigimda ameliyat için gerekli vki ye ulasmis oluyorum sanirim baska cikis yolu bulamiyorum83 çok bir kilo değil verilir. Mide ameliyatını tavsiye etmiyorlar, mide kanseri riskinden dolayı. Sağlığınız çok önemli.
Bogazı tutmadıktan sonra mide ameliyatı
orasi oyle tabi ama psikolojik ve fiziksel olarak yoruldum kilo durumumdanBogazı tutmadıktan sonra mide ameliyatı işe yaramıyor
Yaptim diyetisyene de gittim daha once en son 2 ay once kendim diyet yaptim evde yuruyus bandim var bir ayda 10 kilo verdim tam biraz modum duzelmisti biraktim moralim bozuldu tekrar yemeye verdim kendimiAyyhh ne mide ameliyatı ayol, her gün okuyoruz haberlerde mide ameliyatı sonuçlarini. İyi bir diyetisyene git, bütün değerlerini ölçtükten sonra sana Bir diyet listesi yapsın, spora basla, spora gidemiyorsan her gün 1 saat yuruyuş yap, çok güzel ve rahat bir şekilde verirsin, ben de 78 kiloyum. Bu dediklerimi aynen yapacagim
Yeme problemini çözmedikten sonra ameliyat bir işe yaramıyor yalnızIste suan onlari cozemedigim icin kendimi yemekle avutuyorum yaptigimin farkindayim ama kendimi bazen alikoyamiyorum buda kendimi yetersiz iradesiz daha da kotu hissetmeme sebep oluyor sanki ameliyat olup ideal kiloma insem diger herseyi daha kolay halledicekmisim gibi geliyor
Kapasite kuculecegi icin istesemde yiyemem diye dusundum ama bir sure sonra buyuyup eski haline donme riski var tabiYeme problemini çözmedikten sonra ameliyat bir işe yaramıyor yalnız
Evet bu konuyu cozemedigim için taktim ve oncesinde kilolu halimle de kendimi begenirdim alisveris yapardim yakistirirdim ama bir suredir artik begenmeme aynaya bakmak istememe durumu oluyor nedenseÖyle afaki bi kilonuz yok siz kendınıze takmışsınız gibi
Iste suan onlari cozemedigim icin kendimi yemekle avutuyorum yaptigimin farkindayim ama kendimi bazen alikoyamiyorum buda kendimi yetersiz iradesiz daha da kotu hissetmeme sebep oluyor sanki ameliyat olup ideal kiloma insem diger herseyi daha kolay halledicekmisim gibi geliyor
Olay benim zihnimde yemek yiyerek mutlu olmaya calismamda diyetisyene cok gittim ama bu alanda biri yardimci olabilir mi bilmiyorum83 kilo için mide ameliyatı olmak bana çok yanlış geliyor. Verilmeyecek kadar kilolu değilsiniz. Bir diyetisyene gidin önce sonrada zihninizi yeme alışkanlığıgina karşı eğitirseniz bence çok rahat halledersiniz.
Haklisiniz belkide cunku dusundukce ve kendimi sucladikca daha icinden cikilmaz bir hal aliyorTavsiyem cozemiyorsaniz bırakın. Üstünde düşünmeyin. Böyle yapınca belki yemezsiniz. kendinizi yetersi ve iradesiz hissetmeniz gerekmiyor.
Olay benim zihnimde yemek yiyerek mutlu olmaya calismamda diyetisyene cok gittim ama bu alanda biri yardimci olabilir mi bilmiyorum
Evet onuda dusundum biraz arastirdim ama birkac tane var bazisi cok etkili degil vs diyorlar insulin direnci olmayana da doktor bu iğneyi yazmıyormus benimde yok ondan kendim karar veremedimİğne tedavisi deneyebilirsin