140 kilodan senin kilona inen var o ameliyatla, eğer ilk başta dikkat etmezsen yine farketmez bir şey. Bu kadar riski almaya değmez. 21 gün mideni tut sonrası gelir zaten. Ayrıca kanser olayını direk doktor ağzından duydumVucut kitle indeksine bakiyorlar biliyorum kilo almak benim icin cok kolay 90 kiloya ciktigimda ameliyat için gerekli vki ye ulasmis oluyorum sanirim baska cikis yolu bulamiyorum
Tutuyorum tutunca cok kolay da kilo veriyorum defalarca 20 30 kilolar verdim ama sonrasinda hep geri aldim140 kilodan senin kilona inen var o ameliyatla, eğer ilk başta dikkat etmezsen yine farketmez bir şey. Bu kadar riski almaya değmez. 21 gün mideni tut sonrası gelir zaten. Ayrıca kanser olayını direk doktor ağzından duydum
Benim arkadaşım mo il2 başlayan iğneyle 25 kilo verdi tüp mide oldu ama zayıflayamadı 120lerden 80lere indi abur cubur pizza ekmek her şeyi yiyebiliyor görümcwm de öyle yiyebiliyor hacmi küçük olsa da bazı mideler balon gibiEvet onuda dusundum biraz arastirdim ama birkac tane var bazisi cok etkili degil vs diyorlar insulin direnci olmayana da doktor bu iğneyi yazmıyormus benimde yok ondan kendim karar veremedim
Haklisiniz belkide cunku dusundukce ve kendimi sucladikca daha icinden cikilmaz bir hal aliyor
Anladim mide ameliyatı dusunmeden bunu denemek daha mantikli olabilir ameliyattan bende cekiniyorum ama bu sekilde yasamakta mutsuz ediyorBenim arkadaşım mo il2 başlayan iğneyle 25 kilo verdi tüp mide oldu ama zayıflayamadı 120lerden 80lere indi abur cubur pizza ekmek her şeyi yiyebiliyor görümcwm de öyle yiyebiliyor hacmi küçük olsa da bazı mideler balon gibi
Soyledikleriniz iyi geldi tesekkur ederim uygulamaya calisacagimGeçmişi ve geleceği değiştiremezsiniz. Düşünerek cozebilseydiniz çözerdiniz. Salin gitsin. Takin kulakliklarinizi yuruyun, koşun. Hem zihniniz rahatlar hem de kilo vermeye başlarsınız.
bu iğne milletin gidip eczaneden aldığı iğne falan ise o işe hiç girmeyin ya geçenlerde biri ölümden dönmüş vereceğin 20 kilo ölmeye değer mi ?Evet onuda dusundum biraz arastirdim ama birkac tane var bazisi cok etkili degil vs diyorlar insulin direnci olmayana da doktor bu iğneyi yazmıyormus benimde yok ondan kendim karar veremedim
mide küçülüyor ama herkes için etkisi aynı değilAnladim mide ameliyatı dusunmeden bunu denemek daha mantikli olabilir ameliyattan bende cekiniyorum ama bu sekilde yasamakta mutsuz ediyor
Vucut kitle indeksine bakiyorlar biliyorum kilo almak benim icin cok kolay 90 kiloya ciktigimda ameliyat için gerekli vki ye ulasmis oluyorum sanirim baska cikis yolu bulamiyorum
Öncesinde endokrin gidip kontrol olunursa düzenli aralıklarla karaciğer fonksiyon testleri yaptırılırsa hiç şikayet yaşayan rastlamadım. Direkt eczaneden alınıp kullanılmamalı zaten. Tiroid ile ilgili hastalığı olan hiç düşünmesin bilebu iğne milletin gidip eczaneden aldığı iğne falan ise o işe hiç girmeyin ya geçenlerde biri ölümden dönmüş vereceğin 20 kilo ölmeye değer mi ?
Siz düşünüyorsunuz da dr düşünmeyebilir benim bir arkadaşım mide ameliyatı da olamadı mide balonu istedi o da olmadı nedenini tam hatırlamıyorum da uygun bulunmadı bi de bu ameliyatlardan sonra da bildiğim kadarıyla spor ve diyetle destekleyeceksiniz öyle ameliyat oldum bitti gibi bir şey değil benim arkadaşımda duygusal yeme bozukluğu vardı bunu çözmezse ameliyat da ona çözüm olamıyormuş ama baya önce oldu bunlar yaklaşık 3 senesi var o yüzden kızın olaylarını net hatırlayamadım ama çocuğum var dediğiniz için önemli kısım ameliyattan sonra başlıyor bilginiz olsunDogru yere mi konu actim bilmiyorum ama buda benim derdim sonuçta kilo al ver döngüsünden cok yoruldum hicbir zaman cok zayif biri olmadim ama dogum vs derken aldim da aldim dogum kilolarimi verdim sonra annemin kaybi bosanma tekrar evlenme evlilik sorunlari derken kendimi surekli yemek yiyerek mutlu olmaya calisirken buluyorum aynaya bakmak istemiyorum kendimi guzel bulurken gunden gune cirkinlesmis hissediyorum birkac hafta once 83 kilo idim mide ameliyatı olmayi ciddi olarak düşünüyorum artik baska cikis yolu bulamiyorum diyet vs gucum kalmadi balikesir ve bursada mide ameliyatı ile ilgili fiyat bilgisi olan varmi kac gun hastanede kalmak gerekiyor falan kucuk kizim var birakacak kimsem yok
Evet o igne insulin ignesi ama insanlar kendisi alip kullaniyor mide bulantisi istah kapatiyor vs kilo verdirdigi soyleniyorbu iğne milletin gidip eczaneden aldığı iğne falan ise o işe hiç girmeyin ya geçenlerde biri ölümden dönmüş vereceğin 20 kilo ölmeye değer mi ?
gerek yok böbreğine yazık.Evet o igne insulin ignesi ama insanlar kendisi alip kullaniyor mide bulantisi istah kapatiyor vs kilo verdirdigi soyleniyor
Igne olayini dusundum ama isim konusunda karar verememistim doktora gidip uygunluga bakmasi daha dogru sanirim oyle yaparimMide ameliyatı olacak kadar fazla kilonuz yok lütfen ameliyat olmayın basit bir şey değil. Tiroid ile ilgili bir rahatsızlığını yoksa şuan çok revaçta 2-3 deri altı iğneler var çok güzel sonuçlar alınıyor. Endokrin doktoru yönlendiriyor zaten . 60-65 kg insanlar bile gördüm kullanan. Doktor yazmıyor eczaneden özel alıyorsun ama endokrin gidip kullanmak için uygun olup olmadığını kontrol ettirmelisn
bu kadar ince düşünen iğneye kalmaz zaten 20 kilo için olmadığın hastalığın ilacını kullanmak böbreğe ekstra yük benim görüşüm bu yönde , zaten sağlıklı değiliz daha da sağlıksız olmaya gerek yok isteyen tabi ki istediğini yapsın.Öncesinde endokrin gidip kontrol olunursa düzenli aralıklarla karaciğer fonksiyon testleri yaptırılırsa hiç şikayet yaşayan rastlamadım. Direkt eczaneden alınıp kullanılmamalı zaten. Tiroid ile ilgili hastalığı olan hiç düşünmesin bile
Spor yapmak gerekiyor biliyorum zaten benim sorunumda duygusal yeme aslindaSiz düşünüyorsunuz da dr düşünmeyebilir benim bir arkadaşım mide ameliyatı da olamadı mide balonu istedi o da olmadı nedenini tam hatırlamıyorum da uygun bulunmadı bi de bu ameliyatlardan sonra da bildiğim kadarıyla spor ve diyetle destekleyeceksiniz öyle ameliyat oldum bitti gibi bir şey değil benim arkadaşımda duygusal yeme bozukluğu vardı bunu çözmezse ameliyat da ona çözüm olamıyormuş ama baya önce oldu bunlar yaklaşık 3 senesi var o yüzden kızın olaylarını net hatırlayamadım ama çocuğum var dediğiniz için önemli kısım ameliyattan sonra başlıyor bilginiz olsun