Lekeler, Çiller Fiyat önemli değil,yardım!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
103
37
Merhaba arkadaşlar yüzümde güneş lekeleri var çıldırıcam artık ne yaptıysam geçmiyo makyaj yapınca bile güzel durmuyor. Kullandığınız memnun kaldığınız ürünler varmı fiyat önemli değil yeterki işe yarasın . Yurt dışı ürünleri de olabilir lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar yüzümde güneş lekeleri var çıldırıcam artık ne yaptıysam geçmiyo makyaj yapınca bile güzel durmuyor. Kullandığınız memnun kaldığınız ürünler varmı fiyat önemli değil yeterki işe yarasın . Yurt dışı ürünleri de olabilir lütfen yardımcı olur musunuz

Ben lekelerim için La roche posay pıgmentclar ürünlerini kullanıp memnun kalmıştım tavsiye ederim.Bir araştırın isterseniz.Bu arada fazlada geç kalmayın çünkü leke tedavileri,ürünleri kışın uygulanmalı.Güneşin yoğun olduğu zamanlarda lekelerle mücadele edemezsiniz

Tşk ederim cevap için hangisini kullanmam gerek acaba varsa fotoğraf yada link bırakabilir misiniz

Tşk ederim cevap için hangisini kullanmam gerek acaba varsa fotoğraf yada link bırakabilir misiniz

la-roche-posay-leke-karsiti-bakim-seti-la-roche-posay-109584-43-B.webp

Leke tedavi serisi bu.Serum ,göz çevresi birde gündüz kremi var.Serumu gece yatarken kullandım diğerlerini gündüz..​

Expigment %2 kullandim. Çok dikkatli olmak lazım. Sadece çil üzerine sürülüyor. Bütün yüze değil. Aynı zamanda güneşten korunmak lazım

Fiyat önemli değilse çok iyi dermatologlar var özel kliniklerde sırf ciltteki güneş lekeleri üzerinde çalışan. Yani bilmediğiniz bir kreme para verip risk alacağınıza dermatolog tercih edin bence.

Fiyat önemli değilse çok iyi dermatologlar var özel kliniklerde sırf ciltteki güneş lekeleri üzerinde çalışan. Yani bilmediğiniz bir kreme para verip risk alacağınıza dermatolog tercih edin bence.
Merhaba, cilt lekeleri için önereceğiniz dermatolog var mı?

Back
X