yok ben ucuz pahalı demeden hediye koyuyorum .gönüller hoş olsun .çok sevindim begenmene herkez özelden yazıyordu sen buraya yazdın iyi oldu .güle güle kullan inşallah.ürünler geldi hepside çok güzel canım çok teşekkürlerbi etek fazla göndermişsin yanlış mı oldu
çok teşekkür ederimm canım çok incesinyok ben ucuz pahalı demeden hediye koyuyorum .gönüller hoş olsun .çok sevindim begenmene herkez özelden yazıyordu sen buraya yazdın iyi oldu .güle güle kullan inşallah.
aradıklarım konundanda var bende satışa çıkarabilecegim şeyler özellikle gecelik kolye küpe falan ama bu ara foto çekip çekip boşa çıktı hepsi bi yoruldum sanki yine bulamazsan aradıklarını görüşürüz.sevgiler..çok teşekkür ederimm canım çok incesin
süper olurCanm kadife elbise cok hosuma gitti bedeni ve boyunu ogrenebilirmiyim 62 kilo 168 boyum olurmu acaba
başka el işleriyle ilgileniyorum aslında canım benim ya el işi örtü igne oyası vs takımlar kaneviçe tel kırma vs.allah şifa versin inşallah.Takas yapiyosn galiba canm inanki paraya skisigm ameliyt olacm elimde hic kullanilmams el isi sal var bide yanina lifkoysam elbiseyle takas yapabilr miyiz yada takasa ihtiyacn olan herhangi biseyle
baştaki kot etek satıldı yalnız ceketide bi arkadaş sordu ceketin aynı marka model başka rengi var kemik rengi gibi . bunlar duruyorsa istiyorum..birde lacivert katlamalı kol beyaz olan çeket duruyorsa acil cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?