• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

Canim bisey soylicem sana elif benden bir tulum almisti ancak ona olmamis cok cok guzel bir tulum iki kere giydum sadece ona bakmani tavsiye ederim

o tulumu ben senden alacaktım ama sen bana boyu kısa gelir demiştin hatırlıyormusun

aynen canım evet hoş bişeydi ama boyundan dolayı vazgeçmiştim

collezione marka harika üzerinizden çıkarmak istemiyeceğiniz bir kot pantolon esnektir.hiçbir kusuru yok 12 tl

canım bununda ölçülerini istiyorum san zahmet birde yeşil ekoseli gömleğin vardı onuda unutmadım.

canım bunun eni boyu kaç likralımı birde kuması nasıl yazlıkmı yada astarlımı nasıl bişey

canım bu etek keten gibi çok güzel bir kumaşı var astarlı beli:40 cm boyu:53 cm:49:

canım bununda ölçülerini istiyorum san zahmet birde yeşil ekoseli gömleğin vardı onuda unutmadım.

Canim o zaman etegi yesil ekoseli gomlegi yalniz gomlek kac bedendi ayiralim. Birde colezione kotun olculeride uyarsa onuda ayiririz

Canim o zaman etegi yesil ekoseli gomlegi yalniz gomlek kac bedendi ayiralim. Birde colezione kotun olculeride uyarsa onuda ayiririz

canım yeşil ekoseli gömlek lcw 36 yazıyor ama kalıbı 38 kotu ölçüp geliyorum

onu berna ile takas yapmıştık canım bu ikisi var

ürünler bitiyooorr ucuz ucuz gidiyoooorr:52:

Tamam canim da senin gosterdiklerinin biri de cicekli degilmi benmi yankis goruyorum

kahverengi çiçekli duruyo evet meleğim üsteki deyince ben beyazlı çiçekliyi kastetiğini sandım ok bunuda ayırıyorum

Back
X