FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

[QUOT"adba, post: 38694782, member: 641025"]DAHA ÜRÜN EKLEYECEK MİSİN CNM?TAKAS DÜŞÜNÜR MSÜN??[/QUOTE]
Evet canim eklicem hatta erkek giyimde takas dusunurum ihtiyaç duyulan bisey olursa

[QUOT"adba, post: 38694782, member: 641025"]DAHA ÜRÜN EKLEYECEK MİSİN CNM?TAKAS DÜŞÜNÜR MSÜN??
Evet canim eklicem hatta erkek giyimde takas dusunurum ihtiyaç duyulan bisey olursa[/QUOTE]
ÜRÜNLERİN NERDEN İTİBAREN GÜNCEL?BEN AYAKKABIYI BEĞENDİM..KONULARIMA BAKARSIN İSTERSEN SENDE ..OK?

[QUO TE="adba, post: 38694844, member: 641025"]Evet canim eklicem hatta erkek giyimde takas dusunurum ihtiyaç duyulan bisey olursa[/QUOTE]
ÜRÜNLERİN NERDEN İTİBAREN GÜNCEL?BEN AYAKKABIYI BEĞENDİM..KONULARIMA BAKARSIN İSTERSEN SENDE ..OK?[/QUOTE]
Uzun zamandir satis yapmiyordum islerim vardi guncelli karisik anlican watsaptan varsa eger yazisabiliz

Bordo renkte deri detayli neredeyse sifir yumusacik ve sıcacık kalcayi kapatir hirka bedeni m/l ye sanki daha uygun

Eklentiler

• 20150105_211715.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 80
Evet canım tmm problem çözüldü görüyorum canım şimdi demek benim internette sıkıntı vamış bu arada ii satışlar :)

TE="tuuba8822, post: 38696009, member: 640871"]Evet canım tmm problem çözüldü görüyorum canım şimdi demek benim internette sıkıntı vamış bu arada ii satışlar :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…