• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

krem deri mont satılmıştırrr alan arkadaş sağlıkla mutlulukla kullansın inşallah :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
deri ceketi eğer alan kişi vaz geçerse ben talibim. bide puzzle ne kadar?

ayrıca çantayıda düşünüyorum

bitanem bugün deri ceketi alan arkadaşla görüştük o satıldı meleğim.çanta ve diğerleri konusunda yardımcı olayım ben sana hangi çantayı beğendin meleğim ?:49:

bitanem bugün deri ceketi alan arkadaşla görüştük o satıldı meleğim.çanta ve diğerleri konusunda yardımcı olayım ben sana hangi çantayı beğendin meleğim ?:49:

acı yeşil krem gibi olan ve puzzle da vardı başta o ne kadar

canım puzzle ı120 tl ye almıştık 55 tl düşünüyorum çanta da 10 tl düzlerim 60 yaparım.

canım takipteyim yeni bişeyler eklersen çantayla beraber düşünürüm. ilgine teşekkür ederim

bi arkadaşta sormuştu o çantayı ayırayımmı sana ekleyeceklerimden beğendiklerinle toparlarız yollarız olurmu hayatım

bi arkadaşta sormuştu o çantayı ayırayımmı sana ekleyeceklerimden beğendiklerinle toparlarız yollarız olurmu hayatım

canım kimsenin kısmetine engel olmıyım, beğendiğim bişey çıkana kadar senide meşgul etmiyim. Beğenen kişi olursa tabiki verirsin :38:

Back
X