Küçük bir şehir mi? Ben küçük bir ilçede yaşıyordum ense damlasını 5 liraya almıştım. Bakkal gibi bir veterinerdi gerçi..
Merhaba bu konuyla ilgili özel mesaj atıyorum sizeBursadayım şuan, çokta küçük sayılmaz. Adamı, klinigi tavsiye etmişler iyi diyorlar gerco cokta fazla yoruma ulasamadim. Kliniğin Internet sitesinede bakmıştımbdaha önce.
Cerrahi
Dahiliye
Diş ünitesi
Yogun bakım, kuvoz
Ortopedi
Laboratuvar
Röntgen, ekg , ultrason
Hasta yatis, pansiyon
Kapalı devre anestezi sistemleri filan varmış.
Neyse bunlar gibi imkanları var
Ama bu kadarda ucuzluk neden diyorum? Ucuz etin yahnisi durumu mu var nedir?
Canim bursa da vet fakultesi yok mu? neden özel kliniğe götürüyorsun?
benim de kizim hasta, cok fazla yer gezdik. ozel kliniklerin artık hicbir aletine falan guvenmiyorum. ayni hafta istanbulun en iyi lab inda yapilan tiroid testi bile fakultede farkli cikti. universite hastanelerinin cihazlarının kalibrasyonu cok daha iyi.Fiyatlar uygun degilmis. Olmasi gereken kadarmiş. Benim sasirdigim fiyatlar Sokak kedileri icin indirim hali yapiyorlarmis. Ben genel fiyat sanip sasirmistim. Fakülte var lakin çokta güven vermedi.
benim de kizim hasta, cok fazla yer gezdik. ozel kliniklerin artık hicbir aletine falan guvenmiyorum. ayni hafta istanbulun en iyi lab inda yapilan tiroid testi bile fakultede farkli cikti. universite hastanelerinin cihazlarının kalibrasyonu cok daha iyi.
bir gözlemle bence. ya da en azindan tahlilleri hastanede yap, ameliyat icin güvendiğin baska bir hekime de gidebilirsin. ah ah biz bu yaz ulkeyi karis karis gezdik yavrumuza derman aramak icin...Haftaya kan vercektik zaten olmadi birde fakulteye goturebilirim bunu anlamak icin ama bilmiyoru yorumlardan vs uludag hic icime sinmedi benim...
bir gözlemle bence. ya da en azindan tahlilleri hastanede yap, ameliyat icin güvendiğin baska bir hekime de gidebilirsin. ah ah biz bu yaz ulkeyi karis karis gezdik yavrumuza derman aramak icin...
hayir malesef hala ariyoruz. artik yurtdisina bakmaya basladik, kedi endokrin uzmani bulursak kredi falan çekip gidicez. kanser dediler once, sonra ondan da emin olamadilar. bagisikligi bitmis halde ve vücudunda hicbir hormon calismiyor. ustelik hepsi bir hafta icinde oldu.Geçmiş olsun neyi var? Bulabildiniz mi bir cözüm?
hayir malesef hala ariyoruz. artik yurtdisina bakmaya basladik, kedi endokrin uzmani bulursak kredi falan çekip gidicez. kanser dediler once, sonra ondan da emin olamadilar. bagisikligi bitmis halde ve vücudunda hicbir hormon calismiyor. ustelik hepsi bir hafta icinde oldu.
umarim. geçen sene yılbaşında karin altinda donmak uzereyken kurtarmistik onlari sokaktan. hic gün yüzü gormedi benim yavrum beOfff... İçim eziliyor. Okadar zordur ki anlayabiliyorum sizi. Masum yüzlerine baktıkça insan mahvoluyor bir mucize yaratmak istiyor, herseyi vereyim ama hemen herşey bitsin, gecsin istiyor.
Helede sizin gibi bir hastalıkla boğusmak... Ama o şanslı bir kedi, sizin gibi insanlara sahip. Umarım bulunur bir çaresi.
umarim. geçen sene yılbaşında karin altinda donmak uzereyken kurtarmistik onlari sokaktan. hic gün yüzü gormedi benim yavrum betam bir yuvasi oldu, sıcacık evi oldu derken hastaliklar yakasini birakmadi. simdi kucagimda uyuyor heryeri yara icinde, bütün derisi, tüyleri dökülmüş halde. ömrümüzden ömür eksiliyor onun bize her umutsuzca bakisinda. bir ara tamamen kaybediyorduk, benimle artik ugrasmayin diğerleriyle ilgilenin der gibiydi. Veteriner de secme sansi olsa bu kadar aci cekmeyi istemezdi birakin artik dedi, adamin elinden yavrumu nasil kapip gittigimi bilemedim. insan konduramiyor bu guzelliklere acıyı, ölümü. off neyse gece gece efkara bağladım yine basinizi sisirdim
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. malesef hayat cok acimasiz. ama biz inadina direniyoruz, en azindan ne kadar ömrü varsa o kadarini mutlu yasamasi icin elimizden geleni yapiyoruz. cok ama cok zor acılarına dayanmak. ben bu yaz kronik hastaligi olan ya da engelli çocuğu olan ebeveynlerle empati yapmis oldum kismen, ne kadar büyük yurekleri var o insanlarin! sana muhtac, senden medet uman o masum gozlere karsi caresiz kalmak dayanilmaz agir. ama kızımiz iyileşecek, inanıyorum. sizin gibi iyi yüreklilerin evrene yolladigi mesajlara güveniyorumZaten duygusaldım. Şuan gözyaşlarımı tutamıyorum. İsyan gibi olmasin ama dunyada bu kadar pislik varken bu masumcuklar boyle acı cekmesindi. O'nun için en iyi dileklerimi dileyeceğim, dualar edeceğim. Çaresizlik, bisey yapamamazlık, beklemek çok zor çok zor. Tekrar geçmiş olsun diliyorum. Beni unutmazsanız durumu hakkında bilgilenmeyi çok isterim. Umarım geçer, biter herşey.
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. malesef hayat cok acimasiz. ama biz inadina direniyoruz, en azindan ne kadar ömrü varsa o kadarini mutlu yasamasi icin elimizden geleni yapiyoruz. cok ama cok zor acılarına dayanmak. ben bu yaz kronik hastaligi olan ya da engelli çocuğu olan ebeveynlerle empati yapmis oldum kismen, ne kadar büyük yurekleri var o insanlarin! sana muhtac, senden medet uman o masum gozlere karsi caresiz kalmak dayanilmaz agir. ama kızımiz iyileşecek, inanıyorum. sizin gibi iyi yüreklilerin evrene yolladigi mesajlara güveniyorum
Merhaba okuyunca çok geçmiş olsun demek istedim şimdi daha iyidir inşallah miniğiniz? Kedimin karma aşıdan sonraki halsiz sadece yattığı 2 günü bile çok zor geçirdim ben gözlerine bakıp ağladım başında hiç kıyamıyorum onlaratesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. malesef hayat cok acimasiz. ama biz inadina direniyoruz, en azindan ne kadar ömrü varsa o kadarini mutlu yasamasi icin elimizden geleni yapiyoruz. cok ama cok zor acılarına dayanmak. ben bu yaz kronik hastaligi olan ya da engelli çocuğu olan ebeveynlerle empati yapmis oldum kismen, ne kadar büyük yurekleri var o insanlarin! sana muhtac, senden medet uman o masum gozlere karsi caresiz kalmak dayanilmaz agir. ama kızımiz iyileşecek, inanıyorum. sizin gibi iyi yüreklilerin evrene yolladigi mesajlara güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?