fiyatlar ucmus

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hh-1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hh-1

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
780
1.533
113
ben 3 yil once dugunum icin burun estigi olmak istemistim kepce kulak ve ikisi 5 bin demisti doktor. dugune yetismez ve korkudan yaptiramadim. sonra hamilelikti derken sure gecti yine karar verdim olacaktim neyse bugun bir hastane aradim ikisine 14000 dediler hangi ara bu kadar firladi fiyatlar yilda 3 bin zammi yapiyorlar anlamadim ki :) neyse bende burun dolgusuna karar verdim izmirde burun dolgusunu kim yapar bilgisi olan yardim ederse sevinirim tesekkurler

Canım lütfen iyi araştır .Benim yaşadığımı okudun biliyorsun.Hiç ameliyat olmamış ve araştırma aşamasında olan arkadaşları görünce ben endişenelip korkuyorum kendi yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.14 bin tl ye beyin naklimi yapıyorlarmış sinir bozucu.Bir de verdiğin paraya değse bari :(

Canım lütfen iyi araştır .Benim yaşadığımı okudun biliyorsun.Hiç ameliyat olmamış ve araştırma aşamasında olan arkadaşları görünce ben endişenelip korkuyorum kendi yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.14 bin tl ye beyin naklimi yapıyorlarmış sinir bozucu.Bir de verdiğin paraya değse bari :KK43:
Bunlar yine iyi soyledi canim sadece buruna 19000 isteyenler oldu telden aradim yurtdisindayim gelemiyorum dedigin an öpüyorlar resmen dedigin dogru iyi arastirmak gerekiyor sirf reklam bazi doktorlar bakalim sansima iyi bir doktor bulursam sanada bildiririm

İstanbul'da işinde çok başarılı cerrahlar var ( bir sürü resimli hasta yorumları var bu forumda) Hastalarıyla iletişime geç istersen.Ben psikolojimi toparladıktan vsonra belki ileride revizyon olurum şuan daha çok yeni 6.aydayım ameliyatımın :( tamam yinede haber bekliyorum

Yurtdışında yaşadığınızı söylerseniz fiyatları doğal olarak uçururlar. Biraz daha araştırırsanız bütçenize uygun ameliyat eden bir doktor bulursunuz.

haklisin gorusmeye cagiriyorlar mecbur soyledim sonradan uyandim sehir disi diyorum :)

Bir kez randevu alıp sonradan iptal etmiştim ama şehir dışında olduğumu asistan fiyati söyledikten sonra söylemiştim hii yaptı :) Paranın gözünü sevsinler, yurtdışından gidenler bitmiş ameliyat, otel, uçak bileti yetmiyor sanki birde fiyatlar uçuyor.

Bir kez randevu alıp sonradan iptal etmiştim ama şehir dışında olduğumu asistan fiyati söyledikten sonra söylemiştim hii yaptı :) Paranın gözünü sevsinler, yurtdışından gidenler bitmiş ameliyat, otel, uçak bileti yetmiyor sanki birde fiyatlar uçuyor.
Hay çok yaşa aynen biletti kalacak yerdi filan zaten masraf birde 2 kati fiyat veriyorlar sanki altin kaplama yapacaklar. Ayni seyi yapacaksiniz demi ama kendileri kaybetti müsteri kaybettiler.benden sonra arkadaslarimda yaptiracak revizyon isteyenler filan var .birde o hastaneyi arkadasima arattim burun icin bana soylediklerinin yarisini soylemisler kiz gulmus hadi ya demis asla gitmem diyor demekki milleti dolandiriyorlar.

Hay çok yaşa aynen biletti kalacak yerdi filan zaten masraf birde 2 kati fiyat veriyorlar sanki altin kaplama yapacaklar. Ayni seyi yapacaksiniz demi ama kendileri kaybetti müsteri kaybettiler.benden sonra arkadaslarimda yaptiracak revizyon isteyenler filan var .birde o hastaneyi arkadasima arattim burun icin bana soylediklerinin yarisini soylemisler kiz gulmus hadi ya demis asla gitmem diyor demekki milleti dolandiriyorlar.
Olsa olsa çin malı kaplama olur :) Birine bir fiyat başkasına ayrı fiyat vere vere kendilerini bitirecekler ama neyse kendileri bilir, onlar kaybeder ama hasta kazanır sonuçta doktor çok. Bu yaptıkları resmen terbiyesizlik, insanda biraz utanma olur,

Olsa olsa çin malı kaplama olur :) Birine bir fiyat başkasına ayrı fiyat vere vere kendilerini bitirecekler ama neyse kendileri bilir, onlar kaybeder ama hasta kazanır sonuçta doktor çok. Bu yaptıkları resmen terbiyesizlik, insanda biraz utanma olur,
Ya aslinda parasindada degilim insan enayi yerine koyuyorlar ya ona uzuluyor en cokda görür onlar bir burun yaptiracagim hem uygun fiyata hemde cok guzel olacak sizi yenecegim ac gozlu hastanelerrrr reklamin şişirdigi kof doktorlar gercek doktor nasil goreceksiniz (şaka maka benim burun güzel olsa bari) :)

ben 3 yil once dugunum icin burun estigi olmak istemistim kepce kulak ve ikisi 5 bin demisti doktor. dugune yetismez ve korkudan yaptiramadim. sonra hamilelikti derken sure gecti yine karar verdim olacaktim neyse bugun bir hastane aradim ikisine 14000 dediler hangi ara bu kadar firladi fiyatlar yilda 3 bin zammi yapiyorlar anlamadim ki :) neyse bende burun dolgusuna karar verdim izmirde burun dolgusunu kim yapar bilgisi olan yardim ederse sevinirim tesekkurler

Owww 14 bin ne demek ya iyice abartmışlar ben araştırırken 10 bine kadar söyleyen olmuştu ama ne biliyim o kadar para öok bence ben Allaha şükür 2500 e kapattım defteri :) şimdi 14 bini duyunca bi tuhaf oldum gülsemmi ağlasammı bilemedim açıkcası :)

Onlar için para ve enayilik bağlantılıdır malesef. Avrupada yaşadığınızı söylediğiniz anda zengin damgasını yapıştırırlar çat diye alnınıza. Gösterin günlerini o aç gözlülere :)) Benim de burnum kötü daha doğrusu zamanla git gide daha bir "güzel" çirkinleşti ne biçim piyango :-) Yıllar önce Türkiyede bir doktorla görüşmüştüm (kbb) adam ne para para dedi ne de gel acil ameliyat ol diye baskı kurdu içime sindi ne yalan söyleyim. Ama tabi bu zorlu süreçte tek olmak istemediğim için gidemiyorum :KK43:

Owww 14 bin ne demek ya iyice abartmışlar ben araştırırken 10 bine kadar söyleyen olmuştu ama ne biliyim o kadar para öok bence ben Allaha şükür 2500 e kapattım defteri :) şimdi 14 bini duyunca bi tuhaf oldum gülsemmi ağlasammı bilemedim açıkcası :)
Tabikide cok ve garantiside yok burun bu ya tam istedigim gibi olmasa demi şans işi az para verirsin belki tam istedigin burun olur cok para verirsin rezil bir burun yaparlar belli olmaz allahim yardimcim olsun

Tabikide cok ve garantiside yok burun bu ya tam istedigim gibi olmasa demi şans işi az para verirsin belki tam istedigin burun olur cok para verirsin rezil bir burun yaparlar belli olmaz allahim yardimcim olsun

Valla dediğim gibi 14 bin çok fazla ben 2500 e oldum çok şükür çokda güzel oldu o kadar çok para dökmeye gerek yok şöyle düşünüyor çoğu kişi az paraya yapıyorsa kesin kötüdür çok saçma bence bu .s

Valla dediğim gibi 14 bin çok fazla ben 2500 e oldum çok şükür çokda güzel oldu o kadar çok para dökmeye gerek yok şöyle düşünüyor çoğu kişi az paraya yapıyorsa kesin kötüdür çok saçma bence bu .s
Katiliyorum onemli olan doktor bu iste enniyisini bulmak gerekiyor.

Katiliyorum onemli olan doktor bu iste enniyisini bulmak gerekiyor.

Benim için önemli olan olabilecek ve olamayacakları açıkca bana söylemesiydi o kadar çok doktorla konuştum ki süleyman taş volkan kahya elvan helvacı mehmet sucubaşı muhammet dilber sezgin öztürk daha adını hatırladıklarm hatırlamadıklarım kenarda dursun. Hepside evet yaparız tabi olur hiçbirrşeye buda olmaz sana yakışmaz bilmem ne demedi hemen bir fiyat bir randevu derdine düştü.
Allah razı olsun doktorumdan şu olur şu olmaz bak sana böyle yakışır ama böylesi yakışmaz açık açık söyledi hiçde boş vaatlerde bulunmadı bilmiyorum yani doktor çok önemli insanın içine sinmesi çok önemli. :) inş sende bulursun canım içine sineni :)

Benim için önemli olan olabilecek ve olamayacakları açıkca bana söylemesiydi o kadar çok doktorla konuştum ki süleyman taş volkan kahya elvan helvacı mehmet sucubaşı muhammet dilber sezgin öztürk daha adını hatırladıklarm hatırlamadıklarım kenarda dursun. Hepside evet yaparız tabi olur hiçbirrşeye buda olmaz sana yakışmaz bilmem ne demedi hemen bir fiyat bir randevu derdine düştü.
Allah razı olsun doktorumdan şu olur şu olmaz bak sana böyle yakışır ama böylesi yakışmaz açık açık söyledi hiçde boş vaatlerde bulunmadı bilmiyorum yani doktor çok önemli insanın içine sinmesi çok önemli. :) inş sende bulursun canım içine sineni :)
Senin adina cok sevindim gule gule kullan yeni burnucuğunu

canım sen kime ameliyat oldun memnun musun suan fotograflarını görebilsem keske ben de ameliyat olmak istiyrum doktor arastırıyorum

arda pelen 5 bin tl demişti bana. yaptığı burunları begeniyorum. instagramda çıkça foto paylaşıyor ama yurtdışı fiyatı ayrı mıdır bilemiorum. sor istersen

Back
X