Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Fiyto sarimsak sampuani kullananlar lutfe bakar misiniz ☺

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sirine3465

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
35
12
38
32
Arkadaslar saclarim kaynaktan sonra mahvoldu sampuani bugun aldim kullanan sonuc alanvar mi?

Ablam nerdeyse 10 yildir kullaniyor. Demekki memnun

Canım ben de fiyto
sarımsak özlü olanı kullandım 1 sene.
Saçlarımın dökülmesine herhangi bi etkisi olmadı. Saçlarımı sertleştirdi ve çok zor köpürüyo. Ama ben kimyasal kullanmaktansa bitkisel kullanırım deyip ısrarla devam ettim :))
Belki biraz hızlı uzatmıştır o kadar. Tabi bu benim saçlarımdaki etkisi.
Arkadaşım kullanıyo ve çok faydasını gördü :)

benimde 4. yıkamam olmasına ragmen farkettı ben içine çamterebantın bemıks ampul ve yanındakı losyonunuda ekledım saclarım o yolunmus goruntunun aksıne baya toparladı.

benimde 4. yıkamam olmasına ragmen farkettı ben içine çamterebantın bemıks ampul ve yanındakı losyonunuda ekledım saclarım o yolunmus goruntunun aksıne baya toparladı.

Losyonunu mu ekledin
Ben losyonları hiç kullanmadım öylece duruyorlar

Ben losyonu ve şampuanı çok düzenli kullandım. Bir yıkamada losyon kullandıysam diğer yıkamadan önce karışım yağını uyguladım. Resmen saçlarım çıktı ve uzadı. İlk bi hafta aşırı döküldü. Ama o dökülenler cansız saçlarımmış. Tek kötü yanı şampuan kremsiz. Onun için de saç kremi alıp uçlarına sürerseniz sertlik gidiyor saçtaki. Size tavsiyem düzenli kullanın. Bu arada ben sarımsaklı olanı değil de ısırganlı çeşidini kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…