fizigim hakkkinda

1.72boyum var 46 kiloyum sizce kac kilo almam lazim ve kac ayda nasil alabilirim?

Normal şartlarda olman hereken kilo 60 civarında ama görüntünöe de ilgili bence bir 10 kilo rahat alıp daha sonra nasık göründüğüne bakmalısın hala zayıf hissediyorsan biraz daha alırsın:)

Bence cicibebe yiyerek ve bol kalori alarak başlayabilirsin çok yemek yemiyorsan ilk zamanlar sadee mideni genişletmeye bak

Burada sana iştah açma etkisi olan alerji şurupları önerenler de olacaktır ama kesinlikle tavsiye etmiyorum, bu sene rinit yaşadım ve doktorumun söylediği gereksiz yere alerji ilacı kullanmak bir çok alerjiye karşı vücudu savunmasız hale getiriyormuş.

O yüzdn tavsiyem her gün pekmez ye cicibebe ye, tam bığday ekmeği tüket :)

Ben de sene başında 40 kilo civarıydım boyum 158, şu an 50-51 arasıyım ve alabilsem biraz daha almak istiyorum:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal şartlarda olman hereken kilo 60 civarında ama görüntünöe de ilgili bence bir 10 kilo rahat alıp daha sonra nasık göründüğüne bakmalısın hala zayıf hissediyorsan biraz daha alırsın:)

Bence cicibebe yiyerek ve bol kalori alarak başlayabilirsin çok yemek yemiyorsan ilk zamanlar sadee mideni genişletmeye bak

Burada sana iştah açma etkisi olan alerji şurupları önerenler de olacaktır ama kesinlikle tavsiye etmiyorum, bu sene rinit yaşadım ve doktorumun söylediği gereksiz yere alerji ilacı kullanmak bir çok alerjiye karşı vücudu savunmasız hale getiriyormuş.

O yüzdn tavsiyem her gün pekmez ye cicibebe ye, tam bığday ekmeği tüket :)

Ben de sene başında 40 kilo civarıydım boyum 158, şu an 50-51 arasıyım ve alabilsem biraz daha almak istiyorum:)

Bunları yaparak mı 10 kilo aldın 4 ayda. Tebrik ederim gerçekten ben sadece sabah akşam pekmez içiyorum sadece 3 kilo aldım. Şu an 48 im 50 olmaya çalışıyorum ama cicibebe denedim yok yani yiyemiyorum onu:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O şart değil mesela benim yeni keşfim yulaf kepeği:)isıcak süte koyuyorum bulamaç gibi oluyor içine çilek bal muz katıyorum çok güzel oluyor epey de kalorili:)

164 boyunda 40 kiloyum. Yani kilo almak isteyen biri olarak kilonuz gayet iyi burda 52 kilo olmak isteyen o kadar cok kisi varki :) tabii gene siz bilirsiniz bu benim dusuncem .. Alcam diyosanzda 55 olun 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde 165 boyum ve 52 kiloyum acaba kilo almam gerekli mi.

164 boyunda 40 kiloyum. Yani kilo almak isteyen biri olarak kilonuz gayet iyi burda 52 kilo olmak isteyen o kadar cok kisi varki  tabii gene siz bilirsiniz bu benim dusuncem .. Alcam diyosanzda 55 olun 😊

Back
X