• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fizik yapamıyorum !

anladım canım .. peki sen rica etsen e 2 çalışkanız dedn ya boş derslerinde konu anlatmasını isteyin..
o boş bıraktığında saatlerinizi değerlendirin soru sorun konu anlattırın ..
değilse böyle olmaz.. dersane de yoğun oluyor diyorsun ya bizim de öyleydi gecen sene bu sene daha küçük bi dersane seçtim final ama o kdr fazla değil öğrencisi. dersaneye para ödüyorsun sen. ne kadar yoğun olursa olsun. oradakilerin hepsiyle eşitsin. sende yararlanma hakkına sahipsin...

Zaten tek dayanağım o arkadaşım sınıfta.Teneffüslerde sürekli bir şeyler soran oluyor.Bir de üstüne stajım başlıyor bu hafta.Ümitsiz olmamalıyım.Zor bir sene ama sonu iyi olacak inşallah. :61: Cevapların için çoook teşekkür ederim. :61:

Fizik dersi benim için ilk başlarda kabustu çünkü öğretmenimiz berbat bir adamdı sonra üniversiteli bir kızla çalışmıştım ve bana o kadar sevdirmişti ki fiziği harika geçmişti sınavım ve hala severim. Tavsiyem güzel anlatımlı birinden öğenmen bire bir sihir gibi birden ben neden yapamıyormuşum ki diyeceksin. Tanrım yolun başındaki öğrencilere yardım etsin. Yaşadıklarınızı yaşadım ama sonrası çok güzel olacak buna kanalize olun.

İnşallah :69: Ortaokulda da geometriden hiç anlamam derdim ama şu an çözmekten en çok zevk aldıgım ders.Hatta anlamıyorum diyenlere anlatıyorum soru çözümlerini..İnşallah fizik de öyle olacak..

Zaten tek dayanağım o arkadaşım sınıfta.Teneffüslerde sürekli bir şeyler soran oluyor.Bir de üstüne stajım başlıyor bu hafta.Ümitsiz olmamalıyım.Zor bir sene ama sonu iyi olacak inşallah. :61: Cevapların için çoook teşekkür ederim. :61:

ne demek hayatım .. bi özel mesaj ile herşeyine yardımcı olabilirim genelde artık hafta sonları girerim çünkü. dersanede hafta içiyim. kaynak olsun başka birşey olsun herşeyi sorabilirsin yardımcı olmak isterim. çünkü meslek lisesi düz lise gibi görmüyor prog. biliyorum arkadaslarım çok zorlandılar bi an onlar geldi gözümün önüne.. hiç çekinme :71:

ne demek hayatım .. bi özel mesaj ile herşeyine yardımcı olabilirim genelde artık hafta sonları girerim çünkü. dersanede hafta içiyim. kaynak olsun başka birşey olsun herşeyi sorabilirsin yardımcı olmak isterim. çünkü meslek lisesi düz lise gibi görmüyor prog. biliyorum arkadaslarım çok zorlandılar bi an onlar geldi gözümün önüne.. hiç çekinme :71:

Çok teşekkür ederim canım ilgin için.İnşallah hepimiz hayallerimizdeki okula yerleşiriz..

Cevap yazan herkese teşekkür ederim :69:

ahhh .. kalbimden vurdun beniii :1: :69:

AMİİİİİİNNNNN !!! :1:

İnşallah canım.Beraber büyüdügüm arkadaşım üniversiteyi kazandı bu sene.Sürekli mesaj atıyor ne yaptıgıyla ilgili o kadar özeniyoruım ki.:69:
Ne olursa olsun hayırlısı olsun hepimiz için :nazar:

Bu konuyu tekrardan hortlatsam diyorum
Fizik yapamıyorum hiç:(
Derste anlıyorum ama soruları çözemiyorum
Tekrar yapıyorum ama bişeyler eksik kalıyo
Olmuyo bi türlü :(

Back
X