Fiziksel Olarak Nasıl Güçlü Olacağız

ben de çok isterdim savunma tekniklerini bilmeyi
ayrıca evli pek çok kadın koca dayağından korktuğu için susup kalıyo
haklı olduğu konularda bile kendini savunamıyo
bu çok üzücü gerçekten adam bi bağırıp ayağa kalktı mı susuyolar

Millet sana sokakta sataştığında işin,mesleğin,bunların verdiği güvenle atacağın tek bir bakış gelip seni kurtaracaktı zaten...Meslek belgenle diplomanla savunursun artık kendini karşıdaki insan sana yumruk atmaya çalışırken,el kaldırırken...

Gerçekten önerilerde bulunan,ve değişmeyi isteyen,kendini savunabilmeyi isteyen diğer hemcinslerime saygı duyuyorum.teşekkürler.

ben sonunu düşünen kahraman olamaz düşüncesiyle benden beden olarak çok iri olanlarla bile tartıştım ve iş oraya gelince kavgada ettim...

adını koyamadığım şey ise hiç dayak yemedim...

bir kadınla tartıştığımız zaman konu o mağlum lafa geliyo o..... ben onu duyunca zaten uçmuş oluyorum direk olarak

şaka yapmıyorum çok basit bi nedenle kadının biri itti beni eşim kendine doğru çekti kaldırıma çıktım kadın küfür etti...
gerisini hatırlamıyorum eşim olay bittikten sonra nasıl yaptın dedi,neyi diye sorduğumda ise kaldırımdan zıpladın resmen uçtun ve kadına tekme attın ben seni havada yakalmaya çalışmak gibi anormel bi hareket yaptım dedi

ben yapı olarak çok hırçınım zaten mesela birisi laf söylediğinde dizlerim titriyo midemde bişeyler oluyo hemen o moda giriyorum

4 senelik tekwando lisanım var sağ ayağım çok kuvvetli zaten öyle saç baş kavgalarada karşıyımdır

Son düzenleme:
geçen haberlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam bakanlar bi tartşma programındaydı adam kalktı kadını şapur şupur tokatladı yaa, al sana okumuş bi de örnek olacak insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…