16 aylık bir bebeğim var 2 senedir biraz fazla evliyim evlenir evlenmez hamile kaldım 37 yaşındayım bu arada. Eşimle 3 sene de sevgililik hayatımız oldu ama evlendikten sonra şiddet görmeye başladım hamileyken ilk zamanlar özür diliyordu ağlıyordu ama ailem den kimsem yok annem babam öldü bunu da biliyor sustum ilk zamanlar dayak yedikçe öz güvenim düştü eşimin beni aldattığını düşünmeye başladım dayak hem fiziksel hem psikolojik olmaya devam etti artarak ama ne gidecek yerim vardı ne evim bebeğimiz doğdu şiddet devam etmeye başladı daha sonrası bebeğimi kaçırıp kaçırıp annesine götürüp bana mesaj çekerdi ben o anda evde ağlayıp kızımı geri getir diye yalvarırdım bana mesajda evimden git seni istemiyorum yani sokağa atmalar kızımı kaçırmalar başladı şiddet dışında ben artık biri olduğuna emindim ona söyledikle kuruyorsun sen delisin demelere başladı ailesine çalıştığı iş arkadaşlarına beni kötülüyor deli kıskanç kafasında kuruyor gibi ne özgüvenim kaldı ne evim birde benim şifremi biliyor gece uyurken kredi çekmiş anında yatıyor ya para kendine yollamış çünkü evlendikten sonra da kumarı olduğunu da öğrendim şimdş bebeğin 16 aylık bugün yine kapıya attı beni bağırdım apartmanda aldı geri içeri şikayet et diyeceksiniz ettim kadesten ama geri çekmek zorunda kaldım davamı kızımı almakla tehdit ediyor benden gidecek yerin yok diyor kızımı alırım diyor kadın sığınma evleri araştırdım tek olsam giderdim de bebek için iyi yer değilmiş bu aradq bekarken tek yaşıyordum çalışıyordum kiramı ödüyordum şimdi bebeğim var ev kursam nasıl çalışacağım 200 bin borç yaptı üstüme Allah rızası için yardım edin