- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
Merhaba arkadaşlar. Ben depremden etkilenen illerden birinde çalışıyorum ve su anki isim kamu hizmetlerinin ve sivil toplumun uluslararası fonlara desteklenmesi ile alakalı. Depremi yaşadım ama evime bir şey olmadı. Depremden sonra izin almadım bir süre ofiste kaldım ve yoğun şekilde çalıştım. Ancak geçen hafta 1 hafta izne gittim ailem ve sevgilimle vakit geçirdim ama o izin de çok yorucu geçti bir şekilde her şeye alındım duygusallaştım tam uyuyamadım vs. Bu pazartesi geri geldim ve pek verimli çalışamıyorum. Yani çalışıyorum epey bir şey yapıyorum kendimi çok zorluyorum ama ekrana boş boş baktığım da oluyor ve bir türlü kendimi motive edemiyorum. Adet dönemim yaklaşıyor ve inanılmaz bir sancim var deprem döneminde doğum kontrol hapimi alamadığım için biraz bozuldu dongu. Bende dikkat eksikligi bozuklugu var ve şu an semptomların pik yaptığı bir döneme girdim. Mesela evde temiz çamaşırim yok doğru düzgün yemek yapmıyorum çalışmadığım her an telefona bakıyorum ve bisküvi çikolata yiyorum. Her gece alarmı kuruyorum diyorum yarın sabah erken kalkacağım yoga yapacağım ise yürüyeceğim çok verimli kafamın çalıştığı bir gün geçireceğim ama yapamıyorum. İse zar zor yetisiyorum ve o gün bir yere gideceksen ruh gibi dolaşıyorum veya ofiste kalacaksam tüm gün normalde yarım saatte yapabileceğim işi bir türlü bitiremeyerek geçiyor. Şu an izin alamam izinden yeni döndüm ve izin almamın yararlı olacağını da düşünmüyorum sadece fiziksel ve mental durumumu bir şekilde toplayıp sağlıklı hissetmeye ihtiyacım var. Isyerimdeki insanlar çok iyi, anlayışlı ve normalde takdir gördüğüm begenildigim bir yerdeyim, herhangi bir zorbalık vs durumu asla yok. Normalde sevdiğim ve mutlu olduğum bir isim var. Bu işin kendisi ile alakalı değil tamamen benim dehb ve genel tükenmişlik ile alakalı. Normalde spor meditasyon yürüyüş vs çok çok iyi geliyor bana bu durumlarda ama şu an bir türlü başlayamıyorum. Sizden birkaç taktik rica ediyorum.