Fizyolojik akintiniz nasil

Rosa9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
31
9
1
29
Selam kizlar,
Benim size sormak istedigim su; her saglikli bayanin gunluk akintilari olur, peki sizinki nasil? Internette genelde seffaf akintilarin dogal oldugu yaziyor. Bende ise, hafif sarimsi bazen balgam gibi akintilar oluyor. Bir jinekolog bana koku kasinti yoksa dogaldir demisti. "Bazi kadinlar omur boyunca sari akinyi goruyor" demisti. Ben bu akintilarla doktora gittim ama ne kasintim vardi ne de baska bir sikayetim bana mantar dedi. Ilac verdi kullandim sonra yine ayni sarimsi akintilarla gittim iyilesmissin mantar yok dedi. Galiba benim dogal akintilarim hafif sarimsi sizin nasil?

Selam kizlar,
Benim size sormak istedigim su; her saglikli bayanin gunluk akintilari olur, peki sizinki nasil? Internette genelde seffaf akintilarin dogal oldugu yaziyor. Bende ise, hafif sarimsi bazen balgam gibi akintilar oluyor. Bir jinekolog bana koku kasinti yoksa dogaldir demisti. "Bazi kadinlar omur boyunca sari akinyi goruyor" demisti. Ben bu akintilarla doktora gittim ama ne kasintim vardi ne de baska bir sikayetim bana mantar dedi. Ilac verdi kullandim sonra yine ayni sarimsi akintilarla gittim iyilesmissin mantar yok dedi. Galiba benim dogal akintilarim hafif sarimsi sizin nasil?
evet canım hafif sarımsı oluyor koku ve yanma sızı kaşıntı yoksa sorun değil. yalnızca yumurtlama döneminden bir kaç gün önce sümüksü akıntı başlıyor, ıslak günler oluyormuş bu dönemin adı, yumurtlama bitince dört beş gün sonra yani bembeyaz katı bir akıntı gelip kuruluk başlıyor sonra yine aynı döngü. ben de yumurtlama dönemi takibine başlayınca farkettim gerçekten akıntı yoğunluğu değişiyor.

evet canım hafif sarımsı oluyor koku ve yanma sızı kaşıntı yoksa sorun değil. yalnızca yumurtlama döneminden bir kaç gün önce sümüksü akıntı başlıyor, ıslak günler oluyormuş bu dönemin adı, yumurtlama bitince dört beş gün sonra yani bembeyaz katı bir akıntı gelip kuruluk başlıyor sonra yine aynı döngü. ben de yumurtlama dönemi takibine başlayınca farkettim gerçekten akıntı yoğunluğu değişiyor.
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim canim, gercektende insan takip etmeye baslayinca dahada farkina variyor :)

Evet aynı sorun bende de var. Yani ne kadar sorun bilemiyorum. Gitmediğim doktor kalmadı benim de. Zaman zaman ufak enfeksiyonlar çıktı ama anribiyotik ile geçmesine rağmen bu sarımsı akıntı geçmiyor.bazen kıvamı da koyu. Bana da aynen doktorlar öyle söyledi kşıntı ve koku yoksa normaldir. Tahlillerde hiç enfeksiyon falan çıkmıyo. Heralde bünye ile ilgili bir şey.

Ben kendimi bildim bileli akıntım aşırı vardır.evlendikten sonra arttı bir de,rahim ağzında yara ve idrar yollari enfeksiyonum varmış :silah: 2 aydır 5 çeşit antibiyotik kullandım ama artık alıştım günlük ped kullanıyordum bir de onu da bıraktım,tek kullanimlik temiz bez koyuyorum atıyorum sonra tuvalete her çıktığımda:ruh:

Kizlar antibiyotik kullanimi zaten mantar yapiyor amam ha dikkatli olun. Doktorunuza baska alternatif sorun antibiyotik yerine. Ille de antibiyotik olucaksa eczaneciye sorun probiyotik haplar var, dost bakterileri cogaltip bagisiklik sistemini koruyan onlardan kullanin :)

Evet antibiyotik çok kötü bir şey ama enfeksiyon olunca mecbur kullanılması gerekiyor. Tedavi aksarsa Allah korusun enfeksiyonun tüpleri tıkama riski var.

Antibiyotik ile birlikte mantar için ilaç da kullanılabilir. Veya antibiyotik bitiminde. Doktor zaten veriyor genelde

Doktorunun vermesi ne guzel canim. Bana vermemisti ben kendim aldim sonrada soyledim kullanman iyi olmus dedi..

Back
X