- 28 Ekim 2022
- 9.299
- 26.506
- 478
- 29
- Konu Sahibi herseyguzell
Peki tamam.merhaba magnezyum değerinize baktırın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki tamam.merhaba magnezyum değerinize baktırın
Uzun zamandır geçmeyen kulak çınlamam var bunu nasıl geçireceğimi bilmiyorumHerkese merhaba. Ben uzman fizyoterapistim. İnsanlara yardım etmek istiyorum. Eğer sağlınızla ilgili sorularınız varsa yardımcı olmak isterim. İhtiyacı olan herkes mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olurum![]()
Merhaba önce neden kaynaklandığını bulmak lazım doktora görünmelisinizUzun zamandır geçmeyen kulak çınlamam var bunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum
Hastayı görmeden direkt bir egzersiz öneremem ama fizik tedaviyle güçlenir böylece ilerde oluşabilcek sorunları da önlemiş olursunuz özelden yazar mısınızMerhaba benim oğlum futbola gidiyordu 10 yaşında maç sırasında dizine kramponla girdiler ve menisküs yırtılması ve çapraz bağlarının birinin koptugu söylendi ortopedi uzmanı ameliyat olur ama çocuk çok küçük bacak kısalığı olabilir dedi şuanlık fizik tedavi öneriyor doktor arayışındayız sizce hangi hareketleri yapması gerekiyor
Doktor fizik tedaviyle güçlenebilir dedi
Gittim ama sebebini bulamadılarMerhaba önce neden kaynaklandığını bulmak lazım doktora görünmelisiniz
Bu saatte bacağıma masaj yapıyorum ağrısı geçsin diye. Şimdi mışıl mışıl uyuyor olmam gerekirdi1 saatten daha fazla yürüyüş yaptığımda geceleri sol bacağım ağrıyor sızlıyor. 1 buçuk saat önce bacak ağrısına uyandım ve hâlâ uyuyamadım. Bazen de ayaklarım karıncalanıyor uyuşuyor. Sebebi nedir sizce?
Abfen Farma Tintus Formula 60 KapsülGittim ama sebebini bulamadılar
merhaba oncelikle tesekkur ederim - ben lipodemden supheleniyorum acaba teshisi fizyoterapistler koyabiliyor mu ? illa kalp damar mi gerekli ? bir de uzman olarak lipodem icin tavsiyeleriniz olurmu ? ben de agri yok ama sekil bozuklugu sislik odem varHerkese merhaba. Ben uzman fizyoterapistim. İnsanlara yardım etmek istiyorum. Eğer sağlınızla ilgili sorularınız varsa yardımcı olmak isterim. İhtiyacı olan herkes mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olurum![]()
Lipodem için birçok öneri var tabiki sıkı kıyafetler girmemek uzun süre bacak bacak üstüne atmamak, ayakları uzatarak oturmak vs. Günlük kısa egzersizlermerhaba oncelikle tesekkur ederim - ben lipodemden supheleniyorum acaba teshisi fizyoterapistler koyabiliyor mu ? illa kalp damar mi gerekli ? bir de uzman olarak lipodem icin tavsiyeleriniz olurmu ? ben de agri yok ama sekil bozuklugu sislik odem var
Magnezyum değerleriniz düşük bence kas krampları gibi duruyorBu saatte bacağıma masaj yapıyorum ağrısı geçsin diye. Şimdi mışıl mışıl uyuyor olmam gerekirdi![]()
Evet fıtık olabilir boynunuzda onu gösteriyorMerhaba. Ben de son zamanlarda uyuşmalardan çok şikayetçiyim. Sağ el bileğimden parmaklarıma doğru, sağ bacağımda da özellikle diz kapağımdan ayak parmaklarıma doğru bir uyuşma var. El parmaklarım da şişiyor. Belimde fıtık var, boynumda da olabilir mi? Elimi bileğimden çevirdiğim zaman rahatlıyorum kısa süreliğine? Bunlar neyin habercisi??