- 13 Eylül 2020
- 46
- 15
- 18
- 27
- Konu Sahibi Sivilbirisi
-
26. Hafta da bacak kol gerilik kaç gün ile başlamıştı. Karın çevresi ölçümleriniz nasıl çıkıyor. Farklı doktorlara gittiniz mi? İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızEvet bnde 36 hafta bacak boyu 32 haftaya uyumlu.ve bu 26 inci haftadan itibaren böyle ..bnde kafayı yedim ağladım hamileliğini mafetim stresten sürekli kafamda düşünceler .. Doktor bişey dedimi sana
Sizin de mi benzer bı sorun var26. Hafta da bacak kol gerilik kaç gün ile başlamıştı. Karın çevresi ölçümleriniz nasıl çıkıyor. Farklı doktorlara gittiniz mi? İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Bizde kolda bir haftalık gerilik var kafa ölçüsü ise bir ay önceki ultrasonumda bir kere yaptırdım gününden biraz küçüktü 5 gün sonra yapıldı bu sefer iki hafta ileri çıktı. Bir ay sonra tekrar ultrosona girdim kafa günü ile uyumlu 10 gün sonra tekrar girdim aynı anda bdp yi önce bir hafta iler sonra iki hafta ileri ölçtü. Ben bebeğin pozisyonunda kaynaklı olduğunu düşünüyorum baş ölçümündeki değişikliklerinSizin de mi benzer bı sorun var
Kol ölçümünüde 27. Haftamda ilk ölçtü üç hafta geri ikinciyi ölçtü iki sonra ölçtü bir hafta geri çıktı bunlar peş peşe olan ölçümler karınıda günü ile uyumlu ölçtü sonra ben akşama farklı doktora gittim o doktor da kolu bir hafta geri karını da bir hafta geri ölçtü. Anlayacağınız sürekli değişti bazı ölçümler.Sizin de mi benzer bı sorun var
Fl günü ile uyumlu çıkıyordu normalde ama 28+3 te ilk defa 5 gün geri çıktıFl ölçümü nasıl peki
Şu şekilde değerlendir baş ile kafa arasındaki fark n kadar önemli olan o .Fl günü ile uyumlu çıkıyordu normalde ama 28+3 te ilk defa 5 gün geri çıktı
N kadarlık bi fark vardı acabaFarklı doktorlar farklı cihazlarla ölünce uyumsuzluk çıkması normal. Önemli olan sürekli gittiğiniz doktorun büyümesini takip etmesi. Benim de kilo ve boy geriden geliyor mesela ama hep geriydi ve haftasıyla olan fark açılmadı hiç doktor minyon bir bebek olacak dedi geçti.
FL ve kilo 4 gün geride baş 5-6 gün ilerde çıkıyor. Genelde hep böyle çıkıyor aradaki fark açılmadı. Doktor minyon bir bebeğin olacak annesine çekmiş demek ki deyip güldü 3 kilo doğmasını bekleme dedi panik olmadı hiç.N kadarlık bi fark vardı acaba
Benim şu an böyle ama geçmişim çok sorunluydu. Ense kalınlığı, burun kemiği küçüklüğü, barsak parlaklık artışı gibi bulgularla geldim buralara o yüzden maalesef bebekle ilgili yaşadığım herşeyi çok ciddiye alıyorum5 günlük fark icinmi bunu soyledi.iki haftaya kadar olan farklarda sorun teşkil etmiyor .ama bnmki fark 4 hafta ..bnada dio minyon olucak ama blmiorm rAziyim yeterki başka sorun olmasın..
Baş için peş peşe iki ölçüm yaptı birinde bir hafta ileri birinde iki hafta ileri ölçtü bence baş ölçümünde hata varŞu şekilde değerlendir baş ile kafa arasındaki fark n kadar önemli olan o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?