- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Bence abartmış, napıyorsan Allah için yap, sanki haddini aşan bir laf, bunu söyleyebilmesi için kendisinin dört dörtlük müslüman olması lazım, öyle mi bilmiyoruz, hatta öyle olsa bile söylenmemeli, sanane ki
ayrıca başka kadınlarıda rencide edecek şeyler söylemiş, mesela ömrünün sonuna kadar kapan saygı duyalım falan, bazı kadınlar bi dönem kapanabilir, kapalılar bi dönem açılabilir, bu onlara saygı duyulmaması anlamına mı gelir
satış pazarlama dergi için kapanması, ya da belli bir kesime sevimli görünmek için kapanması bence de çok yanlış
Bence abartmış, napıyorsan Allah için yap, sanki haddini aşan bir laf, bunu söyleyebilmesi için kendisinin dört dörtlük müslüman olması lazım, öyle mi bilmiyoruz, hatta öyle olsa bile söylenmemeli, sanane ki
ayrıca başka kadınlarıda rencide edecek şeyler söylemiş, mesela ömrünün sonuna kadar kapan saygı duyalım falan, bazı kadınlar bi dönem kapanabilir, kapalılar bi dönem açılabilir, bu onlara saygı duyulmaması anlamına mı gelir
satış pazarlama dergi için kapanması, ya da belli bir kesime sevimli görünmek için kapanması bence de çok yanlış
ben bunu kasettigi düşünerek doğru demiş dedim.yoksa kimse kimsenin saçına başına hayatına karışamaz
niran Ünsal sanki böyle yapmış yani dikkat çekmek amaçlı,oglumu hafız yapmak istiyorum demeçleri falan bana sahte geliyor.
kesinlikle canım adamın söylediklerinden anladığım kadarıyla eşarp işine girecek, ticarete atılcak, müşteri lazım
'allah için kapanmak'beyinlerede bir yıkama gerekBu adamda muhafazakar kesime oynamış, niran ünsalın amacından farklı bi amacı yok bence
niran ünsalda şu an tesettür giyimde ticarete atılmanın mantıklı olduğunu düşündü herhalde,tesettür giyimde çok pahalı markalar var vakkoyu bille sollar,ticaret için adını duyurmaya çalışıyor herhalde,reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerekten dini kullanıyor olabilir,ne kötü dini alet etmek,varsayım üzerine konuşuyorum tabiiki..ama şimdi kazancını böyle sağlayan çok..Niran Ünsal'daki yolunu bulmak için kapanma sevdasını sezmişler ve ağızlarına geleni söylemişler bence. Buradan kapanıp açılan herkesi genellediklerini düşünmüyorum Niran ve onun yolundan gidenlere laf etmişler.
bırak allah aşkına..kendi çocukları ABD de karma okullarda eğtim aldı.Türk çocuklarını kız erkek ayıracaklarış,'kendine Müslüman'dedikleri bu olsa gerek..saray şartmış devleti yönetmek için saray olmasa yönetilemiycez demekki,kaliteyi seviyor rte belli halkına neden reva görmüyor tam bir sağcı zihniyet..ben reisi cumhurum saryda olacağım tabii..sen fakirsin fakirliğini bil elindeki ile yetin diyorRte %50yi böyle tavladı , bende böyle tavlasam %50satarım demiş, kendini pazarlamış. NOKTA
Yetin demiyor direk benim sarayım var siz geberin diyor.bırak allah aşkına..kendi çocukları ABD de karma okullarda eğtim aldı.Türk çocuklarını kız erkek ayıracaklarış,'kendine Müslüman'dedikleri bu olsa gerek..saray şartmış devleti yönetmek için saray olmasa yönetilemiycez demekki,kaliteyi seviyor rte belli halkına neden reva görmüyor tam bir sağcı zihniyet..ben reisi cumhurum saryda olacağım tabii..sen fakirsin fakirliğini bil elindeki ile yetin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?