Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

ev hanıı hoş geldin canım
esmeri çiğ köfte harika görünüyor,bayılırım
efiyet olsun
ah bi aradan olsakda yapsakkk

oh oh yakaladım sizi çiğ köfte yerken
flaş flaş
iyi geceler flşaların en güzel hatunlarıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
oh hepinize yeter çok var bu çiğ koftedeeehihoyyythihoyyyt

afiyet olsunn
irnam keşke bi aradan olsak da yapsammmm sizleree opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

barçmanım çokk üzüldümm seni seviyoruzzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.

ev hanımı hoşgeldin çigköfteler şahanee görünüyolarrr opuyorumnanaktan

flaşcılarım hapiçiinize güzel saglıklı sorunsuz keyifli bi gün olsunnopuyorumnanaktan

Canımcıımm,bende öyle biliyordumda:çok üzgünüm:,ank cım yazınca bende bi umut dedim..opuyorumnanaktan
Yinede inşallah diyorum:Saruboceq::1hug:

tşk ederim afiyet olsunnnnncokacimcoook
-------------------hihoyyythihoyyyt-oğlumun soz çıkolatasııına buyrun hihoyyythihoyyythihoyyyt
inş bu sefer sayfa dağılmazzzzz resim büyük çıkyor

tşk ederim afiyet olsunnnnncokacimcoook
-------------------hihoyyythihoyyyt-oğlumun soz çıkolatasııına buyrun hihoyyythihoyyythihoyyyt
inş bu sefer sayfa dağılmazzzzz resim büyük çıkyor

ohhhsositososito alayım bi çikolata tekşr hayırlı olsun opuyorumnanaktan tebriklerrrr kaydirigubbakcemile3

Kızlarr,bu gün Barçman ımla görüştük MSN den:dance: Hasret giderdim valla,çok iyi oldu.:1hug:Epeyde konuştuk.Sizleri çoookk öpüyoorr..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

barçman biliyorum ki hep yanımızda olacaksın:gitme:seni seviyoruzzzzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…