sehernaz hep yeşillik yermiş. galiba fazla abartmış.
sehernaz in kıs aşaşğı düşcen şinci..
:teytey::teytey::teytey:
heheheheh sen bana bakma bugün yada yarın dıptısla bir örnek giyineceğiz:teytey:teytey:
ben şu anda oğluşumlayım. mezuniyeti vardı. gözyaşları sular seller oldu bugün. hala kendime gelemedim. darısı tüm annelere. :gitmepuyorumnanaktanalkisalkisalkis
ben şu anda oğluşumlayım. mezuniyeti vardı. gözyaşları sular seller oldu bugün. hala kendime gelemedim. darısı tüm annelere. :gitmepuyorumnanaktanalkisalkisalkis
:1rolleyes:AY SÜPER BABAANNEEEE:1rolleyes:esmer güzeli ablam formunu spora borçlumuş...
ohhhsositososito alayım bi çikolata tekşr hayırlı olsun opuyorumnanaktan tebriklerrrr kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun ablacığımalkisalkisalkisdarısı başımızaalkisalkisalkisyerimseniben
Günaydın flaşcılar hayırlı sabahlar herkese
Betül ablam gözn aydın oğluşun mezun oldu darısı bizlere inşallah :Saruboceq:
Hadi gözün aydın canımm... Tebrık edıyorum yürekten.... ınsallah bızlerde böyle guzellıklere sahıt oluruz...
ah harika bir mutluluk bu. darısı herkese.turkbayragialkisalkisalkis
Gunaydııınnnnnlllaaaarrrrr flashhhcılarrrrrrr....zemuszemus
a.s.GÖZÜNAYDIN ABLAM NE GÜZEL Bİ DUYGUDUR BİLİRİM O MEZUNİYETDEKİ ÇOŞKUYUUUa.s.a.s.
-------------------------------turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
---------------------:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
----------------------GÜNAYDINLAR FLAŞŞŞŞŞŞ EKİBİİ
:enbuyukkk:
Muhteşem üçlü showw yapıyorlar zemuszemus zemuszemus
RESMİ GÖRÜNCE BURADA BİRİLERİ GELDİ AKLIMAsırnaşık şey
ne güzel yanlız bırakmamışsın.gözün aydın canım tebrik ederim.a.s.
ben gidemiyorum,yarın olcak oğlumun törenide,hem uzak hemde , cumarteside kızım geliyor.aksilik oldu işte.
ama çoookk üzülüyorum senağlama ,hiç yanına gidememiştim,hep mezuniyetinde gitcem demiştim.ama nasip olmayınca olmuyor.oda orda tek başına çocuğummm oooffff
ağlıcam şimdi..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hehehe kım geldı kım geldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?