Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

:teytey::teytey::teytey:

heheheheh sen bana bakma bugün yada yarın dıptısla bir örnek giyineceğiz:teytey:teytey:

ben şu anda oğluşumlayım. mezuniyeti vardı. gözyaşları sular seller oldu bugün. hala kendime gelemedim. darısı tüm annelere. :gitmepuyorumnanaktanalkisalkisalkis

günaydın flashçılar size kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrra.s.

ben şu anda oğluşumlayım. mezuniyeti vardı. gözyaşları sular seller oldu bugün. hala kendime gelemedim. darısı tüm annelere. :gitmepuyorumnanaktanalkisalkisalkis

hayırlı olsun ablacığımalkisalkisalkisdarısı başımızaalkisalkisalkisyerimseniben

Günaydın flaşcılar hayırlı sabahlar herkese

Betül ablam gözn aydın oğluşun mezun oldu darısı bizlere inşallah :Saruboceq:

Hadi gözün aydın canımm... Tebrık edıyorum yürekten.... ınsallah bızlerde böyle guzellıklere sahıt oluruz...

Gunaydııınnnnnlllaaaarrrrr flashhhcılarrrrrrr....zemuszemus

a.s.GÖZÜNAYDIN ABLAM NE GÜZEL Bİ DUYGUDUR BİLİRİM O MEZUNİYETDEKİ ÇOŞKUYUUUa.s.a.s.
-------------------------------turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
---------------------:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
----------------------GÜNAYDINLAR FLAŞŞŞŞŞŞ EKİBİİ
:enbuyukkk:

hayırlı olsun ablacığımalkisalkisalkisdarısı başımızaalkisalkisalkisyerimseniben

amin canın. çok gurur verici bir duygu.:lepi:

Günaydın flaşcılar hayırlı sabahlar herkese

Betül ablam gözn aydın oğluşun mezun oldu darısı bizlere inşallah :Saruboceq:

inşallah güzelim. şimdi hayat okulu başlayacak. asıl bu önemli.:gitme:

asıl bundan sonrası önemli.
yarın izmire döneceğim. hepinizi öpüyorum. Şeniz

ne güzel yanlız bırakmamışsın.gözün aydın canım tebrik ederim.a.s.

ben gidemiyorum,yarın olcak oğlumun törenide,hem uzak hemde , cumarteside kızım geliyor.aksilik oldu işte.
ama çoookk üzülüyorum senağlama ,hiç yanına gidememiştim,hep mezuniyetinde gitcem demiştim.ama nasip olmayınca olmuyor.oda orda tek başına çocuğummm oooffff
ağlıcam şimdi..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay kıyamam ben sana canım benimmm opuyorumnanaktan
olmayınca olmuyor işte
ama oğluşun bilirki sen yanındasın
üzülme lütfen :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…