Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

duygumun hayalindeki gelinlik. illede kuyruklu isterim dermiş.yerimseniben

amın ...evet kuyruklu ıstıyorum.......
bugun kandıl dua edın emide......allah gelinlik giymeyi nasıp etsın.......
canımcıklar.......:Saruboceq::Saruboceq:

herkesın kandılı mubarek olsun....ne dıleklerınız varsa rabbım kabul etsın gunahlarımızı af etsın........
bu gunlere gelmeyı tekrar nasıp etsın amınnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız her zaman kabul olsun. regaip kandiliniz mübarek olsun.
bu dua çok hoşuma gitti. sizlerle paylaşmak istedim. esmer güzelim yollamış. çok teşekkürler arkadaşım.

bu arada hayırlı kandiller arkadaşlar,barçman sanada hayırlı kandilleropuyorumnanaktan

:1rolleyes::1rolleyes:çok sevindim duamı beğendiğin için ablam allah sizden razı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kandilinzi mubarek o0lsunnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmer güzelim kümesteki tavukların tüylerini yolmuş. :1shok:naniknanik:roflol::roflol:

yolmadığım tüy kalmadııı:)roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
esmer güzeli ile egemin edileri duş alıyor

vereliniortakvereliniortakdamacanın başındaki benim edimmm oy kıyamam :roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhaba flaş flaş aplalarım, kardeşlerim, canlarım ciğerlerimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepünüzü çok emme essahtan çok özlemişem yağında resümlerümlen geleceyim benü bekleyün zemuszemus
gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olcek :roflol:

bu arada herkesin kandili mübarek olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tüm flaş ekibini mğübarek regaib kandilin hayırlara vesile olsun,tüm arkadaşlar allahın rahmetinden faydalanıp dalarımızın kabul olmasını dilerim.:Saruboceq::Saruboceq:

:1hug:a.s. :1hug: a.s. asigim: Şeniz yerimseniben a.s. :asigim:

irnacım tatil hayalleri kuruyormuş.

ooffff nerden bildin ,sen aklımı okuyon leydimmm ooff ne iyi olarkiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…