Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

dağ çiçeği ilginç fikirlerin var

esmer güzeli ve edisi şakalaşmadan durmazmış

canım sanada tünaydın. opuyorumnanaktan kıslar benim oğluşum geldi.:sm_cool:naniknanikdelikafadulden çok sevinçliyim.:1hug:

ladym edisiyle samba izliyor

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:bakışlara bayıldım.:roflol::lepi:özellikle görevlinin bakışını izleyin.delikafadulden gözümüz gönlümüz açıldı.lülülülülülü

bu ediler ne yapıyor

:içelim:ediler kafa olmuşlar ve dil çıkarıyorlar.:roflol:kötükedihüsonaniknanik

gözün aydın ablam:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool:zemuszemusopuyorumnanaktan

yaşasınnnnnnnnnhihoyyyt
ne güzel bir haber doğru okudum değilmiopuyorumnanaktan
ne istiyorsa veririm yeterki gelsin :Saruboceq:
barçman demek kk demek kk demek barçman demek gözüm hep arıyor :çok üzgünüm:
bizi kendinden yoksun bırakmayacağına inanıyorum Şeniz

firstlady gözün aydın canımŞeniz

iyi akşamlar flaş hanımlarııııi
---------------------------------firstım gözün aydın
barçman nerdesin :)
aklım fikrim hep sizde flaş hanımlarııııı kendinize iyi bakın iyi flaşlar sizeeee
muçuk muçukkkk

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. ıspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" ışadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."
flaşlı hanımlarrrrrrrrrr

resim olmuyor bari fıkralarla gülelimmm
--------------------Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
hahahahahah alıntı

günaaydıın flaşçı hatunlaa,
barçman aplam gelmiyomu yaa,
valla topicimizi egemle firstlady ayakta tutuyo hee,
başkada kimselee flaş yapmıyo,
barçman ablam dönmicen mi:sinifsinif:

günaydın flashçılar
bakın kendime ne yaptırdım,tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2KKnın başından hiç kalkmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…