Flash Forward

izleyeniniz var mı aranızda böyle şiddettleee tavsiye edicek... suanda ben fringe i izliyorum..bende onu siddetle tavsiye ediyorum...bu da yine lostun yapımcılarından degil mi zaten lostta oynayanlar var..

1. bölüm çok iyiydi, sonra çook yavaşladı biraz saçmaladı, son bölüm yine iyiydi. Israrla tavsiye etmem ama vaktiniz varsa
izleyin derim a.s.

ben de bu diziyi cok merak etmeye basladim, indiriyorum simdi torrentten, bakalim inebilirse izlemeye baslicam.

Ben bu diziye başlamıştım ki ara verildiğini açıkladılar, gıcık olmuştum. Konusu güzel, sanırım kaderi değiştirebilir miyiz gibi bi sorgulama yapılacak sıkça. Genel itibari ile güzel olmasına rağmen bazı bölümleri boş, ıvır zıvırla doldurulmuş... MArtta imiş yeni bölümleri. Lost başlamış olacak o zamana kadar, pabucun dama atılabilir FlashForward diyorum

Son olarak official sitesinde, sezon devamının 18 martta başlayacağını yazmışlar. ılk 10 bölümü soluksuz izlediğimi söyleyebilirim, hele ki 10. bölüm bence heyecanın tavan yaptığı bölüm olmuştu. Bakalım ilk sezonun devamında neler olacak. Heyecanla beklemekteyim.

Şiii millet, tavsiye üzerine geldim bu topiğe.
Bu dizi güzelmiş hemi.sengözlerimebaksanab

Anlatın bakem, neler oluyor bu dizide. Kaçıncı sezon, kaçıncı bölümde şimdi. Ona göre indircem.

Şiii millet, tavsiye üzerine geldim bu topiğe.
Bu dizi güzelmiş hemi.sengözlerimebaksanab

Anlatın bakem, neler oluyor bu dizide. Kaçıncı sezon, kaçıncı bölümde şimdi. Ona göre indircem.

Fena değil kuzu, yeni dizi, 10 bölüm yayınlandı daha..

yavas ilerleyen bir dizi bol yakisikli tip var :))
ben cok isinamadim olaylar biraz hizlanirsa daha super olur bence.

yavas ilerleyen bir dizi bol yakisikli tip var :))
ben cok isinamadim olaylar biraz hizlanirsa daha super olur bence.

Demek bol bol yakışıklı var, o zaman kesin izliyim ben.sempatiksalakcinni

Eveeeet, ilk 4 bölümünü izledim ve fena değil kanaatindeyim. Bizim Penny'i görünce vay alçak kadın desmıntı nasıl aldatırsın hissesine kapıldım. peny bu arada Lostta oynuyordu bu dizide de Olivia rolünde.

Dimitriye üzüldüm ya, ölüecekmi hakkaten 15 Martta.:gitme:, onu arayan kadın kim, izini kaybettirmeyi iyi biliyormuş. Neyin nesi bu kadın. Kargaların ölümüyle bu bilinç kaybının ne ilgisi var.

O Nazi adamın ne alakası var bütünbu olanlarla. Ay iyiki geleceği görmüyoruzeyvahedigeldismile

Ben en son 7. bölümü izledim..
Zenci ajan Al intihar etti, çok üzüldüm yaasenağlama
Ne kadar da şirindi, canım benimm, feda etti kendini resmen..

Burda da cevplanmayı bekleyen o kadar çok soru var ki kuzu..
İzledikçe daha da çoğalıyo

Bi de gördükleri gelecek gerçekleşmeyecek olanlar var.
Misal:hamile olduğunu gören kadının rahmini aldılar:1shok:
kızı asker olan ve afganistanda ölen adam var, kızı parçalanmış ölmüş, ama o yaşadığını gördü. vs...

18 Martta yeni bölüm varmış sanırım. Yeni sardım bu diziye bende.:hulya:

ılk sezon 10 bölümdü dimi, o kadar diye biliyorumda.

Yav bu D. Gibbons kimdir allah aşkına, necidir bu adam, çözemedim ki.bilmiyorumkismile

Ayrıca 10.bölümde Olivya'ya gıcık oldum, Dylanın babası (adı Her neyse) na çok yakın davrandı:umursamaz:, hani köşe bucak kaçıyordun, noldu heealsanaalsanasmile

Dimitrinin nişanlını ne kadar güzel dimi, hoş hatun valla.boshayallersmile

flash forward mı fringe mibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ay her topikte sordum biliyorum vurmanıza gerek yok:dilcikar:
neyseki buralarda dolaşan üyeler genelde tanıdık
olumunekankayizsmile

İkisinide boşver Supernatural'ı izle :smiley-cool:

11 ve 12. bölümler bir arada yayınlandı, verilen aranın ardından dizi çok güzel bir şekilde başladı. Valla hikaye bana göre çok ilgi çekici bir yöne doğru ilerliyor. Umarım bundan sonra da bu düzeni bozmadan devam eder.

Valla bomba gibi geri döndü dizi sempatiksalakcinni

evet kesinlikle dönüşü muhteşem oldu
birçok soru da cevaplandı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…