dün 14.bölüme baktim peki yeni bölüm hangi gün oluyor...
gittikce güzelesiyor.. ama tabi lost gibi prison break gibi degil ama yinede güzel,biraz ürkütüyor gece yatarken karanlikta izliyorum pat diye birileri cikiyor insanin ödü kopuyor..
bu arada mark benford isimi buydu sanrim cok tatli ya ne güzel bakisilari
Nasıl sarmaz lan, e tabi sen losta alışınca dişininkovuğunu doldurmuyor bu dimi.
Şekerim Aşkı memnu yaprak dökümü bilmem ne den 40 kat iyidir.
Bence güzel valla. Sen ileriki bölümlere bi gel, gör o zaman, apışıp kalıyon aha böyle.:1shok:kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok şekerim ben yaprak dökümünü hiç izlemedim, aşkı memnuyuda bırakalı aylar oldu, onuda topiğindeki geyik için takip ediyodum zaten, geçen reklamını gördüm hala bıraktığım yerde sayıyo, iyiki bırakmışım yanikaydirigubbakcemile3
lostu ilk izlediğimde etkilenmiştim valla, ne bileyim bu flash forward sarmadı beni, bi kaç bölüm daha izleyeyim o zaman tavsiyenle:hulya:
inanamıyorum yine apıştım,şaştım kaldım akannehir
köstebeği öğrenince dumur oldum resmen..ohaoldumsmile
mikemmel bi dizi hakkaten,şaşırtmayı çok iyi biliyo.
bakalım daha nelere şahit oliciğiz
inanamıyorum yine apıştım,şaştım kaldım akannehir
köstebeği öğrenince dumur oldum resmen..ohaoldumsmile
mikemmel bi dizi hakkaten,şaşırtmayı çok iyi biliyo.
bakalım daha nelere şahit oliciğiz
Hiii:1shok:, kimmiş kız köstebek??
Bu ekibin patronumu yoğusa?? Hani şu zenci gözlüklü varya. Ben daha izlemedim yeni bölümüohaoldumsmile
Ay neler oluyor böyle. Dimitriynen o kız işi pişirmişmi Oşın, onu de hele:hulya:
yaaa ben iki sitede açtım ikisinde de sonu yarım kaldı öğrenemedim köstebeği napıcam ben bilmiyorumkismile
hayla anlamadım dimitriyle işi pişirdi mi pişirmedi mi?
ama hamile olması gerekiyorsa -ki öyle sanırım- kesin yattılar
hayın köstebek pis köstebek nası analık edecek yavrusuna bilmiyorumklava:
İzlemeyenler için bazı sürprizleri ulu orta açıklamasanız da insanların izleme keyfi kaçmasa :)
savuluuuun 7. bölümdeyim yetişcem size, benden burdada kurtuluş yokguclubacismileguclubacismile
yav ben dimitriyle janisin şeyetmesini kaçırmışım ne zaman oldu yabilmiyorumkismile
canım diziportta bi sorun yoktu ben ordan izledim.
sen de bugüne kadar izlemişsindir herhaldebilmiyorumkismile
ayyy şok şok oldum ben son bölümün sonuna kafamçokkarıştı valla beklemiyordum.izlemeyemler varsa söylemeyeyim tadı kaçmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?