Flash Forward

dün 14.bölüme baktim peki yeni bölüm hangi gün oluyor...
gittikce güzelesiyor.. ama tabi lost gibi prison break gibi degil ama yinede güzel,biraz ürkütüyor gece yatarken karanlikta izliyorum pat diye birileri cikiyor insanin ödü kopuyor..
bu arada mark benford isimi buydu sanrim cok tatli ya ne güzel bakisilari

yeni bölüm perşembe akşamları yayınlanıyor. Yani bize cuma sabahı düşer. Genelde haftasonları izliyoruz zati, no problem

hele bide ikinci bilinç kaybı olacakki, seyreyle cümbüşü:hulya:

Nikol'e üzüldüm yav, kim niye öldürsünki kızı 29 Nisan'da.bilmiyorumkismile

Olivyanın asistanı doktorda göremedi bi capon sevgilisini.

Nasıl sarmaz lan, e tabi sen losta alışınca dişininkovuğunu doldurmuyor bu dimi.

Şekerim Aşkı memnu yaprak dökümü bilmem ne den 40 kat iyidir.

Bence güzel valla. Sen ileriki bölümlere bi gel, gör o zaman, apışıp kalıyon aha böyle.:1shok:kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok şekerim ben yaprak dökümünü hiç izlemedim, aşkı memnuyuda bırakalı aylar oldu, onuda topiğindeki geyik için takip ediyodum zaten, geçen reklamını gördüm hala bıraktığım yerde sayıyo, iyiki bırakmışım yanikaydirigubbakcemile3
lostu ilk izlediğimde etkilenmiştim valla, ne bileyim bu flash forward sarmadı beni, bi kaç bölüm daha izleyeyim o zaman tavsiyenle:hulya:

kuzuya katılıyorum..vereliniortak
ilk bölümlerde sarmamış gibi hissiyata ben de kapıldım..
ama yine de merakla bekledim ve izledim..
bayağı helecanlı oldu, ben de tavisye ediyorum devam et biraz daha..:ecrin_bebek:

inanamıyorum yine apıştım,şaştım kaldım akannehir
köstebeği öğrenince dumur oldum resmen..ohaoldumsmile
mikemmel bi dizi hakkaten,şaşırtmayı çok iyi biliyo.
bakalım daha nelere şahit oliciğiz :delphin:

yaaa ben iki sitede açtım ikisinde de sonu yarım kaldı öğrenemedim köstebeği napıcam ben bilmiyorumkismile

Hiii:1shok:, kimmiş kız köstebek??

Bu ekibin patronumu yoğusa?? Hani şu zenci gözlüklü varya. Ben daha izlemedim yeni bölümüohaoldumsmile

Ay neler oluyor böyle. Dimitriynen o kız işi pişirmişmi Oşın, onu de hele:hulya:

Anaaaa, Janis köstebekmiş meğerse:1shok:akannehir

Nasılda ters köşe yaptılar yinekafamçokkarıştı

vay adi kadın:mymeka:

vay janis vay.. saka maka dimitriylede yatti..hain köstebek

Hiii:1shok:, kimmiş kız köstebek??

Bu ekibin patronumu yoğusa?? Hani şu zenci gözlüklü varya. Ben daha izlemedim yeni bölümüohaoldumsmile

Ay neler oluyor böyle. Dimitriynen o kız işi pişirmişmi Oşın, onu de hele:hulya:

hayla anlamadım dimitriyle işi pişirdi mi pişirmedi mi?
ama hamile olması gerekiyorsa -ki öyle sanırım- kesin yattılar:delphin:

hayın köstebek pis köstebek nası analık edecek yavrusuna bilmiyorum:oklava:

yaaa ben iki sitede açtım ikisinde de sonu yarım kaldı öğrenemedim köstebeği napıcam ben bilmiyorumkismile

canım diziportta bi sorun yoktu ben ordan izledim.
sen de bugüne kadar izlemişsindir herhaldebilmiyorumkismile

hayla anlamadım dimitriyle işi pişirdi mi pişirmedi mi?
ama hamile olması gerekiyorsa -ki öyle sanırım- kesin yattılar:delphin:

hayın köstebek pis köstebek nası analık edecek yavrusuna bilmiyorum:oklava:

D. Gibbonsamı çalışıyor şimdi bu pislik Janis. :mymeka: Yoksa başka adamlarda varmı. Kesin var kanaatimce.
Bu D.Gibbons zatı muhteremi, geleceğe gidip gidip geliyor da amacı ne yani. Noluyor öyle olunca allasen. Uğraşacak başka işimi yokda, kendini böyle oyalıyor. peeeeh:dilcikar:

ızlemeyenler için bazı sürprizleri ulu orta açıklamasanız da insanların izleme keyfi kaçmasa :)

İzlemeyenler için bazı sürprizleri ulu orta açıklamasanız da insanların izleme keyfi kaçmasa :)

O izlemeyenlerde izleyene kadar bu topiğe uğramasa:ecrin_bebek:

Açıklamasak kriter yapmasak ne anlamı kaldı bu topiğinkaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni

savuluuuun 7. bölümdeyim yetişcem size, benden burdada kurtuluş yokguclubacismileguclubacismile

savuluuuun 7. bölümdeyim yetişcem size, benden burdada kurtuluş yokguclubacismileguclubacismile

len daha 7.bölümdemisin, çaylak:mymeka:

Biz 15.bölümdeyiz, sanırsam galibabilmiyorumkismile

yav ben dimitriyle janisin şeyetmesini kaçırmışım ne zaman oldu yabilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:

canım diziportta bi sorun yoktu ben ordan izledim.
sen de bugüne kadar izlemişsindir herhaldebilmiyorumkismile

yok canım izlemedim valla dizimaxte çıkmasını bekliyorum yeni bölümün bari dedim ordan izliim

ben de anlamadım ne oldu da yarım kaldı bilmiyorumkismile

bi köstebek görecektim ömrü hayatımda onu da göremedim arkadaş..

ayyy şok şok oldum ben son bölümün sonuna kafamçokkarıştı valla beklemiyordum.izlemeyemler varsa söylemeyeyim tadı kaçmasın

ayyy şok şok oldum ben son bölümün sonuna kafamçokkarıştı valla beklemiyordum.izlemeyemler varsa söylemeyeyim tadı kaçmasın

söle söle diledğin gibi paylaşım yapabilirsin..
izlemeyenler de girip okumasınlar, izledikten sorna okusunlar:ecrin_bebek:
şahsen ben öyle yapıyorum:delphin:

tamam o zaman benden günah gitti, son bölümde ofiste bir dinleme cihazı bulunuyor, içlerinden birinin köstebek olduğu anlaşılıyor.bu zamana kadar ofiste görmediğimiz bir kızın köstebek olduğu anlaşılıyor, kızı janice yakalıyor.tam her şey düzeldi diye düşünürken son sahnede janice ve simon bir otoparkta görülüyorlar, ortaya çıkıyor ki bu ikisi de köstebek!! simon ztn cinsti ama janice e çok şaşırdım.D.Gibbins'in adamlarıymış yani.

Back
X