Flash Forward

Bianka, Simondamı D.Gibbonsun adamıymışbilmiyorumkismile, ay neremle ziliyorsam ben diziyi.

Ama çok zekice dimi. Diğer köstebek yakalanıyor, millet yakaladık diye rahat rahat şeediyor, Janisi bakalım ne zaman öğrenecekler. Dizinin sonuna kadar öğrenemezler sanırım.

Simon ikili oynuyor zaten, Simcoyu kandırmak için parmağından bile oldu manyak. Ama D.Gibbons için mi çalışıyor cidden.CADIARZU

bi de salak dimitri bu kadının çocuğunun babası olacak tüh!

bi de salak dimitri bu kadının çocuğunun babası olacak tüh!

Rezil Dimitri, nasılsa ölecem diye Janisle beraber oldu büyük ihtimal

Bence ölmeyecek Dimitri, Janiste ondan hamile kalacak, nişanlısına ne açıklacak bakalım Ajan Noah. Allaah Aşkı memnuya dönecek dizi.:hulya:

Sitelere düşmüşmüdür acaba dünkü bölüm, bi araştırıveriyim:delphin:

ya bu olivia ne yollu bi kadınmış deli oldum izlerken zilli, yılannnn alsanaalsanasmile
gitti zorla ayarttı herifi yaa.....
eee dimirtiye ne olacak şimdi?
janis de hamileymiş zaten. ooof of yalan rüzgarına döndü dizi.
kimin eli kimin cebinde belli değil yahu!!

dimitri ye bisy olmamistir ya bu janis i artik anlayamazlar sonuna kadar bekle dur...yalniz gittikce güzelisiyor..
dimitrininkide etine dolgun bir hatun masallah::ecrin_bebek:

ya bu olivia ne yollu bi kadınmış deli oldum izlerken zilli, yılannnn alsanaalsanasmile
gitti zorla ayarttı herifi yaa.....
eee dimirtiye ne olacak şimdi?
janis de hamileymiş zaten. ooof of yalan rüzgarına döndü dizi.
kimin eli kimin cebinde belli değil yahu!!

Neeeeey:1shok:, Olivya mı?? Şu doktor Olivya?? Yok artık. Ay naptı, kimi ayarttı, Simcoeyumu. Mark'a ne diycekalsanaalsanasmile

Daha izlemedim, öliciyim heyecandan eyvahedigeldismile

Neeeeey:1shok:, Olivya mı?? Şu doktor Olivya?? Yok artık. Ay naptı, kimi ayarttı, Simcoeyumu. Mark'a ne diycekalsanaalsanasmile

Daha izlemedim, öliciyim heyecandan eyvahedigeldismile

hemen izle hemen
edepsiz kadın adamın ayağına kadar gitti
diziyi miziyi bıraktım kadına saydırdım bölüm boyunca
:oklava:

simcoe ile olivyada merlin izliyomuş çok mutlu oldumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

olivyada neden akşamın bi vakti koca bi karnavalda kızını tek başına bırakabiliyo bu olaylardan sonra hayret:sm_confused:

zalak mark da neden evden gitti anlamış değilim, otursana evinde madem karını kaybetmek istemiyon, kendi elleriyle 29 nisanı yaratıyolar işte
:hulya:

Son düzenleme:
Pis olivya yalancı:mymeka:
ben de çoksinir oldum yaa, hem engel olmaya çalışıyordu, sonra da ayağına kadar gitti.

ay dimitriciğime silahla vurdu ya pis herif, ay nasıl içim acıdı. kıyamam ben ona. çok seviyorum ben onu :asigim:

janis hanım da muradın erdi hamileymiş :delphin:

Ben hala izlemedim, bu topiktede ne işim varsabilmiyorumkismile

Demek Olivya hanım kendi ayaklarıyla gidiyor Simcoe ya he, vay pislik vaaayyy:umursamaz:

Simcoe da atladı hemen Olivyaya.alsanaalsanasmile

Ben hala izlemedim, bu topiktede ne işim varsabilmiyorumkismile

Demek Olivya hanım kendi ayaklarıyla gidiyor Simcoe ya he, vay pislik vaaayyy:umursamaz:

Simcoe da atladı hemen Olivyaya.alsanaalsanasmile

seni geçtim o zaman nabernaniknanik

Janis Dimitridenmi hamileymiş, söyledilermi bişe.

Sağ gösterip sol vurmasın bu senaristler

Janis Dimitridenmi hamileymiş, söyledilermi bişe.

Sağ gösterip sol vurmasın bu senaristler

yok canım ya, dimitrinin bekarlığa vedası için barda içiyolardı, dimitri sarhoş oldu, janiste onu taksiye bindirirken hamileyim dedi sadece
janise güven olmaz bu saatten sonra, senden hamileyim demedi sadece hamileyim dedi
dimitriye babalık davası açar şimdi bu
dimitrinin nişanlısı yolcak valla dimitriyi

yok canım ya, dimitrinin bekarlığa vedası için barda içiyolardı, dimitri sarhoş oldu, janiste onu taksiye bindirirken hamileyim dedi sadece
janise güven olmaz bu saatten sonra, senden hamileyim demedi sadece hamileyim dedi
dimitriye babalık davası açar şimdi bu
dimitrinin nişanlısı yolcak valla dimitriyi

Aptal Dimirti yapılırmı bu nişanlına. Ne de güzel kız valla.

Öyle alımlı bir kız gitmiş sıska Dimitriyle nişanlanmış, daha ne istesin Dimitri.

Sen tut pislik Janisle şeet.alsanaalsanasmile

E Simcoe niye gelsin filan demedimi Olivya ya

Aptal Dimirti yapılırmı bu nişanlına. Ne de güzel kız valla.

Öyle alımlı bir kız gitmiş sıska Dimitriyle nişanlanmış, daha ne istesin Dimitri.

Sen tut pislik Janisle şeet.alsanaalsanasmile

E Simcoe niye gelsin filan demedimi Olivya ya

simcoe telefonda edebilirdin neden burdasın dedi
olivyada hık mık etti sonra öpüştüler
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla geleceği kendileri yaratıyolar gördüklerinden etkilenerek, belkide flash-forward da bunları görmeseler bunlarda olmıcaktı.
simcoe marktan daha güzel ilgileniyo valla çarliyle, dylın a da anne lazım olivya gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
mark durup dururken neden evi terk etti anlamadım, hem karını terk et, sonra neden ayrıldık de

simcoe telefonda edebilirdin neden burdasın dedi
olivyada hık mık etti sonra öpüştüler

valla geleceği kendileri yaratıyolar gördüklerinden etkilenerek, belkide flash-forward da bunları görmeseler bunlarda olmıcaktı.
simcoe marktan daha güzel ilgileniyo valla çarliyle, dylın a da anne lazım olivya gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
mark durup dururken neden evi terk etti anlamadım, hem karını terk et, sonra neden ayrıldık de

Simcoe, Mark'ın tırnağı olamazalsanaalsanasmile

Salak Olivyada hangi akla hizmet gitti dayandı adamın kapısına. Aklı sıra Mark'tan intikam mı alacak şırfıntıalsanaalsanasmile,

Ay Mark bu olayı duyarsa kesin içkiye başlar yine.eyvahedigeldismile

Back
X