Sorma Chess, ne kadar saçmaydı hakkaten o sahne. İzlerken yok artık, çüüüüüüş dedim resmen.şakkıdı, adamın bilmem kaç yılında oynadığı satrançın hamlelerinden mors alfabesine ordanda telefon numarasına ulaştılar. Bu Mark denen herifçioğlu, Aynştaynı solladı besempatiksalakcinni
O renkli gözlü ajanında Markla alıp veremediği nedir ki öngörüsünde Mark benford öldü dedi ya la.
zenci evin orda birilerine diyordu belkide evi birisi koruyordu charlienin yanina geldi ya,sanki üzülmüs gibiydi..
aslinda mark benford is a dead man dedi olmus manasini gelmiyo tam olarak bana kalirsa o cumle biraz da o adam bitti artik isi bitik gibi bir manaya geliyor olabilir. anlam kaymasi oluyor gibi geldi bana orda.
ayrica hakkaten o satranc oyunundan o telefon numatasna ulasmalari fazla dahiyane idi ama izlemesi cok keyifliydi :)
gercekten güzel bir bölümdü..D. Gibbons ta piyonmus abow emekleri bosa gitti..
ya bu janis acep gercekten dam kaybolunca üzüldümü
d.gibbins yol haritasi cikarmis ya en üste 2016 ya son yaziyordu neyin sonu dediler dünyanin sonuysa eger bunu yapanlarin ne kari olacak ki
priviyisly on lost tan sonra şimdide oktobır six...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bugün yeni bölüm yok mu? :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?