Flash Forward

Sorma Chess, ne kadar saçmaydı hakkaten o sahne. ızlerken yok artık, çüüüüüüş dedim resmen.şakkıdı, adamın bilmem kaç yılında oynadığı satrançın hamlelerinden mors alfabesine ordanda telefon numarasına ulaştılar. Bu Mark denen herifçioğlu, Aynştaynı solladı besempatiksalakcinni

O renkli gözlü ajanında Markla alıp veremediği nedir ki öngörüsünde Mark benford öldü dedi ya la.

ne bileyim şekerim, dizi manyamış herkes birbiriyle kanka ama aynı zamanda birbirini öldürmek istiyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o zencide gibbıns için çalışıyo herhal, ama öyle olsa köstebek avına çıkarmıydı, yoksa göstermelikmi çıktı. mark benford öldü dedi ya, kime dedi onu seçemedim, ayrıca neden bu konuşmayı olivya ve simcoe evde cıbılken markın evinin önünde yapıyolar
bilmiyorumkismile
ay şu alfa yüzüğüde pek yalan ya, 1 milyoncudan almışlar yüzükleri, alfa yüzüğünü takalımda bayılmayalım, capon çizgi filmleri gibisempatiksalakcinni

Bu akşam filaş forvart akşamı. yarınada düşer nete. Hafta sonu mısırımı patlatıp çayımı demleyimde filaş forvart keyfi yapayım:hulya:

zenci evin orda birilerine diyordu belkide evi birisi koruyordu charlienin yanina geldi ya,sanki üzülmüs gibiydi..

aslinda mark benford is a dead man dedi olmus manasini gelmiyo tam olarak bana kalirsa o cumle biraz da o adam bitti artik isi bitik gibi bir manaya geliyor olabilir. anlam kaymasi oluyor gibi geldi bana orda.
ayrica hakkaten o satranc oyunundan o telefon numatasna ulasmalari fazla dahiyane idi ama izlemesi cok keyifliydi :)

bilmiyorum ki canım, kız öngörüsünde bu konuşmaları duyup babam öldü diye ağlarken, o sırada markta öngörüsünde ofiste silahlı adamlarla
belkide zenci, markı öldürün diye talimat verdi ama ölüm haberini almadan talimatın yerine getirileceğinden emin olduğu için, diğer adama mark öldü dedi
bilmiyorumkismile
mark ölse dizi biter zaten ölmeyeceği garanti de:hulya:

yeni bölümü çıkmış izleyeyimde geleyim:hulya:

gercekten güzel bir bölümdü..D. Gibbons ta piyonmus abow emekleri bosa gitti..
ya bu janis acep gercekten dam kaybolunca üzüldümü

gercekten güzel bir bölümdü..D. Gibbons ta piyonmus abow emekleri bosa gitti..
ya bu janis acep gercekten dam kaybolunca üzüldümü

Ay bana fenalıklar geldi. Nasıl yani yaa. D. Gibbons kimin piyonuymuş. Yok dıdının dıdısıkafamçokkarıştı:mymeka:

Böyle giderse sonunu toparlayamıycakler bu senaristler.

Noluyor lanalsanaalsanasmile

Ama ben daha izlemedimki yeni bölümü, ne işim varsa bu topikte:umursamaz:

D. gibbins öldü ya la

çok saçma bölümdü, efendim hem kendisi hem dem ölüyomuşta öngörülerde, bakalım hangısı ölcekmişmişsempatiksalakcinni

markta maşallah, pek göstertmiyo ama çok zeki, hemencikte çaktı adresisempatiksalakcinni

ayrıca bu kadar yıllardır komplike planlar kuran adam gibbins, hiç gprs de adresi unuturmu ya :mymeka:

ay ayrıca yine mi mavi-kırmızı kablo geyiği ve son 1 sn de kurtulan adamsempatiksalakcinni

salak uyuz alda kaçtı ya çok sinir oldum, zaten tamda gibbınsın öldürülmesi gereken an kaçabilmesi de ayrı geyikti yani, pencereden atlatı ne ara kayboldu, uçtu sanki kadın pehh
kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
d.gibbins yol haritasi cikarmis ya en üste 2016 ya son yaziyordu neyin sonu dediler dünyanin sonuysa eger bunu yapanlarin ne kari olacak ki

d.gibbins yol haritasi cikarmis ya en üste 2016 ya son yaziyordu neyin sonu dediler dünyanin sonuysa eger bunu yapanlarin ne kari olacak ki

Maksat ortalığı karıştırmak işte.

Acaba büyük patron kim. Janis de onamı çalışıyor.bilmiyorumkismile

priviyisly on lost tan sonra şimdide oktobır six...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…