İyide Rovelmiydi neydi o ajanın adı, o nerden biliyor başka bir örgüt gelip Janise muhbirlik edeceğini.
Kim bu kötü adamlar.??
Bu keçi sakallı ajan ne iş??
yok şekerim FBI a düşman falan değil, o CIA li zencinin ona kafede söylediklerini hatırla, seni bi örgüte çekmeye çalışcaklar türlü numaralarla ( derken şu şömine başında ben yetenek avcısıyım sana iş teklifim var diyo kadının teki, cazibesini kullanıyo janise karşı, o görüntüler geliyo), sende onların teklifini kabul etceksin, onların güvenini kazanmak için ne isterlerse yapcaksın diyo (bunu derkende markın panosundan harita çalmasını gösteriyo), işte o örgüt kötü adamların örgütü
son sahnedede akvarcumcu kadın janise son görevlerini başaramadın, bizi hayal kırıklığına uğrattın ama yüzüğü getirceksin kendini kanıtlamak istiyosan dedi ya
şu sürekli yapacakları hamleleri bildirende diğer köstebekti, dikkat edersen o yakalandıktan sonra o mevzuu bitti
yani bilmiyorum ben öyle anladım, eğer öyle değilse rezil olduğumun resmidirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ee ben de böyle anladım
garibim janis iki arada bi derede kaldı
Valla şekerler ben bu Janis konusunda bi mok anlamadım. Akşama bi daha izliyim baribilmiyorumkismile
son 5 dk yı izle yeter canım:hulya:
düşürcek herhalde çocuğu, öngörüsünün geri kalanını yeni gösterdi, kız olduğunu söylemeden önce, öngörüsündeki dr de bebekte problem var diyodu, aman düşürsün ya,
dimitrinin çocuğu, dimitrinin kız arkadaşı, dimitriyi parçalar valla, mala gibi elleriylensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o zenci ajan janisin köstebek oldugunu biliyordu ofiste köstebegi ararlarken acaba bunu marka söyledi mi,janisi oda da görünce ,sonra prof.geldiginde baygin baygin manali manali bakiyordu.....
haa birde zenci ajan gelecegi gördügünde mark öldü dedi bunu biliyor yani birsey yapmaz mi acep recep
Demetri, geleceği görüşlerinden kaçan insanları öldüren bir katilin izini sürcekmiş.:hulya:
Mark, Simon'ın kızkardeşini bulmaya çalışcakmış, niyeyse... Sanırım simonun kimliği ortaya çıkmak üzre:hulya:
Nicole, Bryce'nin geleceği görüşündeki Keiko'yu bulcakmış, neden böyle bişey yapcak anlamadım, lokum gibi çocuk işte, sevgili olun işte paşa paşa, ne karıştırıyon keiko meiko:mymeka:
27 Mayıs 2010 sezon finaliymiş, lostla aynı zamandamı bitcek nebilmiyorumkismile
Ay bu da bitecek dimi.
Öfff apışıp kalıcaz
Dimitri var demek bu bölümde:asigim:
flash forward, lost kadar heyecanla beklenmiyo ya:hulya:
Olivia'ya sinir oluyorum bihter kılıklı yelloz
ne hissettiğini çok iyi biliyormuşmuş
biri buna evli olduğunu da hatırlatsınklava:
öteki de niye söylemedi japon kızı bulduğunu
amaaan dizi iyice yalan rüzgarına bağladı kimin eli kimin cebinde belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?