Flash haber!!! Bora ve Dora paşa buluştuuuu :))

blueflower

İki kuzusuyla musmutlu =)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6.532
2.537
248
hihoyyytSonunda izmirli anneler olarak buluştuk:)) buluşmalarımızın inşallah devamı da gelecek opuyorumnanaktan

Dora paşa
Arzu teyzesine poz verirken Şeniz
Burda paşaları takas ettik kaydirigubbakcemile3

Gizoşumla :içelim:

bizim Bora kuzu gibi Dora'yı da yoldan çıkardı,onuda ağlattı :roflol:

paşalar olağanüstü hal toplantısı yapıp kafa kafaya verdiler,annelerimize neler yapsak diye düşünüyorlar vereliniortak

paşa analarııı

Bora sonunda beni bu hale getirdi... Atlet felan foraaaa sırnaşık şey

maşallahhh ya ne güzelsinizz...bluem negüsel gülüosun sen ööle...gizem; kilolar gitmiş maşallah..süpersinis..oğluşlarda:)

maşallahh yakışıklılaraaa sonunda buluştnuz zemuszemus biraz kıskandınız ama kaydirigubbakcemile3
çatlayın emi bugün de bizde buluştuk kızlar ftları ekler meraktan ablamdan laptıopu adlım kaydirigubbakcemile2 biz kalabalıktk ama hıh delikafadulden

ay analadı unuttum ne şirinswizniz yawww

Dora Bora :asigim:

şekerim buluştuk vallahi sonunda :hooray: biz de çoğalırız yakında :)) sizinde resimleri bekliyossss :ecrin_bebek:

ne güzel buluşmuş paşalar şu kafa kafaya verip düşündükleri resme bayıldım heee bu arada gözümden kaçmadı göbişler gitmiş alkisalkisalkis

Süpersinizz şekerleeerrr:))Kuzularınıza da maşallahh ıstanbuldakiler biz de buluşalımmmm ama öylee alengirli yerlerde ilan etmeyin ben acemiyim bu KK'da ona göreeee :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…