- Konu Sahibi blueflower
-
Süpersinizz şekerleeerrr:))Kuzularınıza da maşallahh İstanbuldakiler biz de buluşalımmmm ama öylee alengirli yerlerde ilan etmeyin ben acemiyim bu KK'da ona göreeee :kedi:
lalimmm teşekkürler opuyorumnanaktanmaşallah paşalara ve annişlerine
teşekkür ederisss canımcımmm opuyorumnanaktan bir dahaki sefere zeynepimiz de olsun yanımızda zemuszemusdorama da borama da maaşallah.yan yana iki kuzu misler gibi hem de. opuyorumnanaktan
kızlar siz de çok güzelsiniz. ikinize de maaşallah.
artık ölee en yakın zamanda bencede tazeliyelimm çok zevkliydii ..
boracım teyzemm eve gidincee anne baba sen uyuyunca yanlız kalmasın tabi demi tatlımm kaydirigubbakcemile3
teşekkürler nazcım opuyorumnanaktanmaşşalah kızlar sıze ve paşalarınıza ...cok sekersınız :)
teşekkürler zemmrax opuyorumnanaktan ayyh erittik mi dersin zemuszemusPek güzel cikmissiniz sekerler dördünüzde. göbekleride eritmissiniz masallah. siz bulusun bulusun biz yurt disindan agzi acik izleyelim :umursamaz: :dilcikar:
gözdecimmm opuyorumnanaktan teşekkürler canımmm...eneeeeem:))maşllh kıslar size büyük bulşma valla:))çooook tatlısnzz maşllh sizlere ve minnoşlara:)
masallahh gizoşum arzucumm buluşmuşsunuzz ne guzell yerimmm ben dora ve borayı cokacimcoook
saygınla biz hiç kısmadıkkk hıhh:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 eveeeeet süper fikiiir
keske bulusabilsem sizle ccooookkkk istiyorum gercekten istanbul ayrı lem zaten siz de gizemle bulusmussunuz ne güzel..zonguldak tan kimse yok((( burda kimsem de yok zaten ((((
amma acındırdım kendimi haaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?