Flash haber!!! Bora ve Dora paşa buluştuuuu :))

dorama da borama da maaşallah. yan yana iki kuzu misler gibi hem de. opuyorumnanaktan

kızlar siz de çok güzelsiniz. ikinize de maaşallah.

çook güzel bi gündü boracım gelmişti inş. bi daha ki sefere zeynebimizde yanımızda olcak bizde kalabalık olcezz bi kerem ama çok güzel bi gündüü çok sağool arzucumm ayaklarınıza sağlık tatlımmm ....

maşallah paşalara ve annişlerine
lalimmm teşekkürler opuyorumnanaktan
dorama da borama da maaşallah. yan yana iki kuzu misler gibi hem de. opuyorumnanaktan

kızlar siz de çok güzelsiniz. ikinize de maaşallah.
teşekkür ederisss canımcımmm opuyorumnanaktan bir dahaki sefere zeynepimiz de olsun yanımızda zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 bora yolda uyudu eve geldi aguu aguuu üveeeeeeeeee diye bastı yaygarayı lmaz:

bence de çooook güzel bi gündü canım ben de çok teşekkür ederim herşey için... en yakın zamanda tazeleriz zaten kaydirigubbakcemile5

artık ölee en yakın zamanda bencede tazeliyelimm çok zevkliydii ..

boracım teyzemm eve gidincee anne baba sen uyuyunca yanlız kalmasın tabi demi tatlımm kaydirigubbakcemile3

artık ölee en yakın zamanda bencede tazeliyelimm çok zevkliydii ..

boracım teyzemm eve gidincee anne baba sen uyuyunca yanlız kalmasın tabi demi tatlımm kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: sağolsun oğlum hiiiiç yanlız bırakmaz kaydirigubbakcemile3

Pek güzel cikmissiniz sekerler dördünüzde. göbekleride eritmissiniz masallah. siz bulusun bulusun biz yurt disindan agzi acik izleyelim :umursamaz: :dilcikar:

masallahh gizoşum arzucumm buluşmuşsunuzz ne guzell yerimmm ben dora ve borayı cokacimcoook
saygınla biz hiç kısmadıkkk hıhh:dilcikar:

maşşalah kızlar sıze ve paşalarınıza ...cok sekersınız :)
teşekkürler nazcım opuyorumnanaktan
Pek güzel cikmissiniz sekerler dördünüzde. göbekleride eritmissiniz masallah. siz bulusun bulusun biz yurt disindan agzi acik izleyelim :umursamaz: :dilcikar:
teşekkürler zemmrax opuyorumnanaktan ayyh erittik mi dersin zemuszemus
eneeeeem:))maşllh kıslar size büyük bulşma valla:))çooook tatlısnzz maşllh sizlere ve minnoşlara:)
gözdecimmm opuyorumnanaktan teşekkürler canımmm...

masallahh gizoşum arzucumm buluşmuşsunuzz ne guzell yerimmm ben dora ve borayı cokacimcoook
saygınla biz hiç kısmadıkkk hıhh:dilcikar:

Naloşummmmm ye tiyzesi yee opuyorumnanaktan

keşke hepbirlikte buluşabilsek değil mi kızlar:içelim:

yaaa bende istiyorum yaaa bigün toplanın hep berabr zonguldak a gelin ben tek kaldım burda yaaaaa.........

maasallah kıslar sizler de pasalarınız da süpersiniz ..

selduşummmm canım opuyorumnanaktan

ya kk otobüsü felan düzenlesek bahar zamanı şehir şehir gezsek mi acaba kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 eveeeeet süper fikiiir
keske bulusabilsem sizle ccooookkkk istiyorum gercekten istanbul ayrı lem zaten siz de gizemle bulusmussunuz ne güzel..zonguldak tan kimse yok ((( burda kimsem de yok zaten ((((
amma acındırdım kendimi haaaa kaydirigubbakcemile3

kıyamam selduşummm yaaaa :teselli: belli mi olur belki birgün yolumuz düşer oralara yada senin yolun düşer buralara kim bilir:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…