Flashhhh!!!!!! Medical Park Bahçelieclerde çift embriyo olayı ......

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
Kızlar dün kristhazel adlı arkadaş medicalpark bahçelievlere gittiğini ve 6 hazirana kadar 2 embriyo yerleştirilmesi konusunda opsiyon tanıdıklarını ve çok şaşırdığını yazmıştı.

Bende medicalparkta yapırdım ama göztepe de gerçi bnm dondurulmuşum olmadı ama yinede öğrenmek için bahçelievleri aradım..

Görüştüğüm bayan tüp bebek bölüm koordinatörü ve verdiği cvp şu.

Evet genelgede böyle bir opsiyon var o sebeple görüşmelerimiz devam ediyo zaten bi ayımız kaldı hemen hemen en kısa zamanda konuyu netleştireceklerini söyledi.Bende o zaman bu arada tek embriyo yerleştirilen hastalara nasıl açıklanacak durum dedim o merkezlerin genelgeyi iyi incelememelerinden kaynaklanıyor dedi.Bende o zaman siz iyi incelediniz ve tek embriyo uygulamasına hiç geçmediniz mi dedim.Oda walla şu an embriyologların labratuvarda ne uyguladığını hiiiç bilmiyorum ama 2 embriyo koymuyorlardır şu an o durumda bir risk dedi

YORUMU SİZE BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR....

inanmıyorum yaaa bööyle ciddi bi konuda bu derece bi açıklık olamaz bu süre içerisinde bir sürü tek embriyo transferi olanlar var tutmayanların hakkını nasıl ödeyecek bu insanlar allah allaaaah

canım burası Türkiye her şey olabilir. zaten böyle bir şey çıkararak insanların tedavi üzeri morallerini alt üst ettiler ben her şeyi bekliyorum.
Ama büyük haksızlık ben den de yuh yani

ben anlamıyorum bunları yaa nasıl böyle bişi yaparlar sinirlerim bozuldu iyice

walla ne diim şaşırdım kaldım...

yani kadında eveledi geveledi e madem millet geleyi doğru yorumlamamaış diyosun sen neden 1 embriyo koyuyosun madem öleyse 1 embriyo konulanlar nolucak ve ayrıcada sen nasıl bilmezsin kaç embriyo konulduğunu

inanmıyorum yaaa bööyle ciddi bi konuda bu derece bi açıklık olamaz bu süre içerisinde bir sürü tek embriyo transferi olanlar var tutmayanların hakkını nasıl ödeyecek bu insanlar allah allaaaah

canım burası Türkiye her şey olabilir. zaten böyle bir şey çıkararak insanların tedavi üzeri morallerini alt üst ettiler ben her şeyi bekliyorum.
Ama büyük haksızlık ben den de yuh yani

ahh kızlar ahhh benim dondurulmuşum yok allahtan yoksa fena olucaktı

yani o zaman tek embriyo konulanlar nolcak diyorum kadına kadın bana yani o uygulama yapan merkezlerin genelgeyi yanlış yorumlaması diyo e madem öle siz o zaman tem embriyo uygulamasına geçmediniz diorum walla bilmiyorum ne yapıolar diyo sonrada tek yapıolardır risk almazlar diyo hayret yani

Bence yasada boşluk falan yok. Olsa diğer merkezler aptal mı durup dururken başarılarını düşürecekleri bir duruma düşsünler. hepsi son güne kadar kullanırdı bu durumu.
belki bu hastanede güvendikleri hastalara bu durumu uyguluyordur. sonuçta biri şikayet etse merkez kapatılır. haksız rekabet oluyor çünkü. Bilgi veren bayanda net bişi dememeiş, kıvırmış gibi geldi bana.
Allah nası biliyosa öyle yapsın bunları... bizi ne hale düşürdüler. Sonuçta her halükarda zor durumda kalan, maddi manevi yıpranan biz oluyorz.

saol bu arada gizemli, o kadar araştırmış, zaman harcamışsın, ellerine sağlık canım

kıvırdı kıvırdı aynen öle beni salak sandı herhalde aa tamam falan demedim soru su-ordum baktım bocalamaya başladı

saol bu arada gizemli, o kadar araştırmış, zaman harcamışsın, ellerine sağlık canım

ne demek canım benim kolay mı bu tedaviler ya maddi manevi insan nasıl yıpranıyo hele benim bide dondurulmuş embriyom olsaydı bide bebeğim tutmasaydı ahh o zaman fena olurdu walla

kızlar ferti jin i aradım şimdi konuştum evet onlarda yapıyormuş bahçeciyi aradım yapmıyoruz o riski almıyoruz biz diye benim aklım karıştı merkezimi değiştireceğim galiba

yani gercekten yuh turkiyede degilim ama beni bile deli ettiler burdan!!! belliki bazi yerler bazi durumda iki koyuyor ama geneli risk almiyor ve tek koyuyor!

sana katılıyorum canım büyük merkezler böyle bir riski alamaz ama böyle gereksiz ve insanların hayallerini motivasyonunu kıran bir kanun çıkaranları Allah bildiği gibi yapsın bizler zaten problemleri olan insanlarız bir dolu paralar harcıyoruz bu yolda şansımızı düşürerek birilerinin ceplerini biraz daha dolduracaklar edecekler işte.
ama tekrar söylüyorum aynı sigara yasağı gibi mutlaka bir açığını bulacaklardır bunun şu an bir çok yerde çok rahat sigara içiliyor aynen bu da böyle olacak bunu bana kendi doktorum da söylemişti
ama şahsen eğer ben de olumlu sonuç almamış olsaydım ne yapardım bilemiyorum ne kadar büyük bir haksızlık ya hala inanamıyorum tek embriyo konan ve olumsuz sonuçlananlar ne yapsın şimdi hem ihtimal düştü hem moraller sıfır

yani gercekten yuh turkiyede degilim ama beni bile deli ettiler burdan!!! belliki bazi yerler bazi durumda iki koyuyor ama geneli risk almiyor ve tek koyuyor!

ya ne dangalak dangalak işler ya gerçekten insanı ülkesinden soğutuyolar madem bi kanun çıkarıcaksın 3 günde çıkarmada böle rezil olma bi öle bi böle walla ii araştırın bide merkezi değiştirirsiniz yok artık karar değişti biz yapmıyoruz derler gümbürtüye gider

aynen öyle ikilemde kaldım FERTıJıN i aradım tüp bebek sorumlusu ile konuştum bana direk sizin istediğinize bağlı dedi böyle bi açıklık var dedi biz yaşınızdan dolayı 1 embirio öneriyoruz ama siz 2 istiyorsanız onu da koyuyoruz dedi bizim için problem yok dedi

arkadaşlar medical park kapatılmaz, o yüzden böyle rahatlar. Medical park'ın kime ait olduğunu, açılışına kimlerin geldiğini, son zamanda nasıl bu kadar atak yaptığını, her yerde çarşaf çarşaf ilanlar verdiğini vs. hatırlarsanız siz de farkedersiniz ki onlara birşey olmaz. ırfan Şencan abimiz demek ki arkası sağlam olmayan başka merkezleri cezalandırmak için çıkartmış bu genelgeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…