yuh yaniiiii
yani zübeyde bu ne demek şimdi
ben anlamıyorum bunları yaa nasıl böyle bişi yaparlar sinirlerim bozuldu iyice
inanmıyorum yaaa bööyle ciddi bi konuda bu derece bi açıklık olamaz bu süre içerisinde bir sürü tek embriyo transferi olanlar var tutmayanların hakkını nasıl ödeyecek bu insanlar allah allaaaah
canım burası Türkiye her şey olabilir. zaten böyle bir şey çıkararak insanların tedavi üzeri morallerini alt üst ettiler ben her şeyi bekliyorum.
Ama büyük haksızlık ben den de yuh yani
nasıl yanii yaa bu nasıl bi sistem böle.bizleri böle maddi manevi yıpratmaya kimsenin hakkı yok.
Bence yasada boşluk falan yok. Olsa diğer merkezler aptal mı durup dururken başarılarını düşürecekleri bir duruma düşsünler. hepsi son güne kadar kullanırdı bu durumu.
belki bu hastanede güvendikleri hastalara bu durumu uyguluyordur. sonuçta biri şikayet etse merkez kapatılır. haksız rekabet oluyor çünkü. Bilgi veren bayanda net bişi dememeiş, kıvırmış gibi geldi bana.
Allah nası biliyosa öyle yapsın bunları... bizi ne hale düşürdüler. Sonuçta her halükarda zor durumda kalan, maddi manevi yıpranan biz oluyorz.
saol bu arada gizemli, o kadar araştırmış, zaman harcamışsın, ellerine sağlık canım
Bence yasada boşluk falan yok. Olsa diğer merkezler aptal mı durup dururken başarılarını düşürecekleri bir duruma düşsünler. hepsi son güne kadar kullanırdı bu durumu.
belki bu hastanede güvendikleri hastalara bu durumu uyguluyordur. sonuçta biri şikayet etse merkez kapatılır. haksız rekabet oluyor çünkü. Bilgi veren bayanda net bişi dememeiş, kıvırmış gibi geldi bana.
Allah nası biliyosa öyle yapsın bunları... bizi ne hale düşürdüler. Sonuçta her halükarda zor durumda kalan, maddi manevi yıpranan biz oluyorz.
yani gercekten yuh turkiyede degilim ama beni bile deli ettiler burdan!!! belliki bazi yerler bazi durumda iki koyuyor ama geneli risk almiyor ve tek koyuyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?