Flashhhh!!!!!! Medical Park Bahçelieclerde çift embriyo olayı ......

benle aynı zamanda tedavi gören bi arkadaşın arkadaşı var onada ilk denemede çift emiryo verilmiş yapan yerler var bence

kızlar ya cift embrıo transfer edılse ne oluyo tek edılse ne oluyo benı aydınlatırsanız sevınırım sımdıden tesekkurler

Arkadaslar ben medical parktan ciktiktan sonra Bahceci yi de aradaim onlar kesinlikle boyle birsey yok dedi .
Yazik bize ya bukadar olmaz. Resmen bizimle oyun oynaniyor . Allah bizi bu duruma dusurenleride ayni duruma dusurur insallah.

özellikle okudum konunuzu arkadasa katılıyorum medıcal parkın dibinde oturuyorum arkaları sağlam oldugu için bu kadar rahatlar ama çıkardıkları yasaya kendileri uymuolar hepinize hayırlı evlatlar dilerim sıkmayın canınızı

Bende umut tÜp bebegı aradım Öyle bır Şeyın olmadıgı sÖyledı ama tam yetkılı deyılmıŞ kendınden bÜyÜk bır yetkılı varmıŞ ona danıŞıp arıcak benı

Bende umut tÜp bebegı aradım Öyle bİr Şeyİn olmadıgı sÖyledİ ama tam yetkİlİ deyİlmİŞ kendİnden bÜyÜk bİr yetkİlİ varmıŞ ona danıŞıp arıcak benİ

onlarda yan çiziyo demek ya o bölümde çalışnalrın bunu bilmemesi mümkünmü helede hasta kabullerin bütün sorularla onlar muhattap oluyorlar

Arkadaşlar ben hukukçu değilim ama aldığım eğitim ve yaptığım işler gereği hukuki metinlere aşinayımdır. Dondurulmuşlar ikinci denememin ortasında çıktı bu yönetmelik ve daha iyi anlamak için kaç kere okuduğumu bilmiyorum. Ama transfer edilecek embriyo sayısı konusunda öyle opsiyon, geçiş süresi vs. filan kesinlikle yok. Olması gerektiği için mutlaka vardır diyerek kaç kere taradım. Bahsedilen bir geçiş süresi var ancak o da tesislerin fiziksel koşullarının yeni yönetmeliğe uygun olmadığı durumlarda ne kadar sürede kendilerini uygun hale getirmeleri gerektiğini ve eğer gebelik takibi yapamayacaklarsa ne kadar sürede gebelik takibi yapabilecek bir sağlık kurumuyla sözleşme yapmaları gerektiğini tanımlıyor. Geçiş süresi için iki tane maddeye referans verilmiş. Yani kesinlikle embriyo sayısında geçiş süresi filan yok. 35 yaş üzeri olmak ve 2 başarısız tüp bebek denemesi yapmış olmak dışında tanımlanmış bir istisnai durum da yok.

Arkadaşlar yönetmelikler yasal dokümanlardır evet, ancak denetlenmesi ilgili bakanlığın müfettişleri tarafından yapılır. Öyle savcı polis filan karışmaz. Sağlık bakanlığı çıkardığı bu yönetmeliğin tüp bebek merkezleri tarafından uygulanıp uygulanmadığını teftiş kurulunun görevlendireceği kişiler marifetiyle denetler, ama o denetçiyi istediği yere gönderme istediği yere göndermeme hakkı kendine aittir. Eğer kurumunuza müfettiş gelmeyeceğinden bir şekilde eminseniz böyle yönetmelikleri de ihlal edebilirsiniz. Tüm merkezler arasında haksız rekabet yaratıp kar edersiniz itibar kazanırsınız, müşteri toplarsınız. Bu ülkede işler işte böyle yürüyor. Ondan sonra da tü savcılar, kaka hakimler. Hakimi savcıyı da istediklerine yollayıp istemediklerine yollamama kavgasını da kazandıklarında elimizde kalan son hak hukuk özgürlük adalet kırıntılarını da kaybedeceğiz.

AAA inanmıyorum ya bizimle dalga mı geçiyolarrr ben mustafa bahçec,yle yüz yüze konuştummm asla ve asla kanunun dışına çıkamayız dedii biz sorumlu olsakk imza falan atsak dedimm ama imkansız bu riske giremeyiz dedi
neden böle bi imkan varsa yapmasınkii ama dediğiniz gibiyse diğer hastane ki cesaret ne?luff kafam çook karıştıı yinee Allah hepsini nasıl biliyosa öle yapsın bu ortalığı karıştıranlarınnn.

bu topikte herkes birinin yalancısı olduğunu söylüyor tamam ben kararımı verdim
herkes yalancı :1closedeyes: şaka bi yana arkadaşlar hakikatende bunun aslı astarı
var mı? burada iki embriyo koymak için kıbrıs a gidecek arkadaşlar var. en azından
o arkadaşlarımız bu konuyu araştırabilirler. hepimize bebiş dolu gelecek anneler günü
diliyorum... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benimde bildiğim kadarıyla umut tüp bebek merkezi tek embryo transfer ediyor....medikal nasıl olurda 2 tane transfer edebilir hiç bişey anlamadım ve anlamda veremedim...
eğer çiğnenicekse her merkezde çiğnensin..yada bu yasa değişsin..bizleri ne hala sokuyolar yaaaa....

memoriale çok yalvardım ama asla olmaz dediler. Haziranı bekliyim dedim.. Yarın medical a gidip sorucam merak ettim

Arkadaşlar ben ilk tedavimi medikal parkta oldum geçen ay ikincisi için gittim ve doktorum bana bir tane transfer edileceğini söyledi çok merak ettim şimdi tekrardan gidip konuşucam.

arkadaşlar ben bu insanları anlayamıyorum yaa çocuk oyuncağına çevirdiler iyice.dün haberlerde tek embriyo yasasının değişebileceği açıklandı bilmem izlediniz mi?
bu nasıl bir karardır bu kadar kolay mı bu işler yaa.çok sinirleniyorum inanın.tam tedavi görürken çoğu arkadaşlarımıza tek embriyo transferi yapıldı.şimdi de yasada değişiklik yapılacakmış.hayret ediyorum,diyecek söz bulamıyorum...
bence tedaviniz başlamadıysa bekleyin derim bikaç ay daha..

evet haksızlık ıns degısırde 2 embırıyo olur tekten daha ıyı sonucta basarı sansı bende temmuz dusunuyorum ıns ozamana kadar deyısır deyısmezsede tek olucak ALLAHIM ıstedıkten sonra gercı tek cıft farketmez herseyın hayırlısı hakkımızda ne hayırlıysa o olsun amın

merhaba haberlerde deyişeceginimi söylediler hangi kanal ve program söylermisin araştırıcamda eger dogruysa cok iyi olur ugraşlarımız gercekleşicek ozaman odadar meiller ugraşlar boşa gitmicek mail atıyomusunuz arkadaşlar her yere şıkayet niyetine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…