• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Florence Nightingale hakkında ne düşünüyorsunuz.

hangi subesi cnm ben m.koydekine gittim kadin dogma ayrica caglayandakide kalp uzerine cok iyi bence .
ilgililer guleryuzlu temiz ama paradan haber ver biraz pahali bi hastane ne ogrenmek istiyrsn sen?

kadin dogum uzerine iyi bi hastane sen bilirsin sartlar musaitse git bence

Ben o hastaneye önceden bağlı olan;ama şimdi Prof.Dr.Yücel Karaman'ın direktörlüğünde olan "Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi"ne gidiyorum 2 yıldır. Daha 2-3 ay önce orayla bağlantılarını kestiler bildiğim kadarıyla. Ben çok memnunum. Çok ilgili ve güleryüzlüler.Burası büyük bir muayenehane gibi olduğu için hastanenin soğukluğunu da kesinlikle hissetmiyorsun.Ben 2 defa aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptırmıştım(ama tarnsfer olamamıştı döllenme olmadığı için). 7 Ocak'ta yapılan 3. aşılamam sonucu hamile kaldım. Şimdi 7 haftalık hamileyim. Burayı sana şiddetle tavsiye ederim. Benim eşim de doktor, bize burayı 18 yıldır çocuk sahibi olamayan ve önce Allah'ın sonra da buradaki doktorların yardımları sayesinde hamile kalan bir hastası önermişti.

emetu arkadaşımında dediği gibi çok özel bir hastahane bende haziran ayında burda yurt dışından gelerek tüp bebek yaptırdım ikiz hamilesi idim fakat benden kaynaklanan bir sebepten dolay 2. ayda düşük oldu.bu merkezde benim doktorum mehmet ali akmandı merkezin asıl ismi bürüksel kadın sağlığı ve üreme merkezi yalnız bu işler doktor ile merkez ile olmaz en önemli etkenlerden biride embiriyloglardır bu konudada merkeze çok güveniyorum.allah kısmet ederise nisan ayında ikinci deneme için yine ayni merkeze gidecem.ilk denememde okadar tedirgindim ki anlatamam ama şimdi içimde hiçbir tedirginlik kalmadı bu merkezdeki doktorları gördükten sonra eminimki sizlerde benim gibi düşüneceksiniz.madi olarakta diğer merkezlerden hiçbir farkı yok hemen hemen her yerde fiyatlar ayni ben bunun araştırmasını yaptım.şimdiden sana başarılar dilerrim.

Selam kızlar
Yarın doktorumla randevum var. Tedavime başalyacak galiba .Çok emin değilim beni nereye gönderecek. Ya Brüksel Kadın sağlığı ya da florence nightingale gönderecek. Kısaca doktor ne derse. Herşeyin hayırlısı. Benim için dua edin.

ama gulsen cim bisuru florance nigthtingale var hangisi?
metropolitan florance dir belki orasi tup bebek merkeziymis.....
ama oranin maddi sartlari cok agir hazirliklimisn?

ama gulsen cim bisuru florance nigthtingale var hangisi?
metropolitan florance dir belki orasi tup bebek merkeziymis.....
ama oranin maddi sartlari cok agir hazirliklimisn?
Merhaba Canım.
Sanırım orası. Sevkli gidiceğim. Bundan 1 yıl önce 2250 dolar fark almışlar. Buna katlanmaya razıyım. Yeter ki ilk seferde olsun. O yüden bu ücreti göze alacağım.Aslını sorarsan hazırlık yok,kredi çekebiliriz. Yarın doktordan sonra herşey belli olur. Bu sadece bir tahmin, sağdan soldan öğrendiğim. Brüksel kadın sağlığına da gönderebilir. Bakalım.....sonuç iyi olsunda yeterki.

selam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi gibi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah :49:

selam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi gibi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah :49:

bende 2.denemede olmadı ve 3.deneme de başarı yakalandı Bülent bey işin uzmanı benim 2.tutmadığı halde yine ona gittim çok pozitif iyi bir enerjsi var

evet size katılıyorum tutmasaydı tekrar ona giderdim ayrıca tedavi bitimi kadın dogum uzmanı arıyordum önerdigi bi doktor varmı diye sorunca bize osmanoglu hastanesinde kendisininde doguma girdigini söyledi bu bana ilaç gibi geldi. bir tedavimimin başından beri bildigim doktor, ikincisi resmen dogumum bir profesör tarafından yapılacak olması muhteşem herhangi bir riskte güvenilir anlıyan biri olması muhteşem rabbime şükürler olsun nasip etti doguma kadar takibimi ve dogumumu gerçekleştirecek toplam ücreti de hepsi içinde( 9 ay boyunca aylık kontroller testler ve dogum ) 3.500 milyar çok iyi

hangi subesi cnm ben m.koydekine gittim kadin dogma ayrica caglayandakide kalp uzerine cok iyi bence .
ilgililer guleryuzlu temiz ama paradan haber ver biraz pahali bi hastane ne ogrenmek istiyrsn sen?

Merhaba nix bn busene agustosta gitcem kadikoydeki floranceye senin doktorun kimdi ozaman memnun kaldinmi gerci ustunden cok uzun sure gecmis ama fikrini almk istedim suanki doktor nuri bey embryoliglarida sewda hanim sen tupbebegi ordami yaptrdin oldumu nasil memnun kaldinmi cnm

Merhaba nix bn busene agustosta gitcem kadikoydeki floranceye senin doktorun kimdi ozaman memnun kaldinmi gerci ustunden cok uzun sure gecmis ama fikrini almk istedim suanki doktor nuri bey embryoliglarida sewda hanim sen tupbebegi ordami yaptrdin oldumu nasil memnun kaldinmi cnm

bayan bı dr a bı kere gıtmıstım cok pahalı oldugu ıcın devam etmedım. ben su anzeynep kamıl hastanesınde tup raporu cıkardım orada tup bebek yapacagım ılk denemem

bayan bı dr a bı kere gıtmıstım cok pahalı oldugu ıcın devam etmedım. ben su anzeynep kamıl hastanesınde tup raporu cıkardım orada tup bebek yapacagım ılk denemem

Bir zamnlar dolarla calisiyirmus sanirim orasi suan heryerde nasilsa fiyat olarak suan o insss allh yolunu acik tuttsun hemen olsun allhim doktor doktir gezdirmesin sifa versin yardim etsin el acan herkese hayirli ewltlar nasip etsin cnm

Back
X