S saref Guru Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 652 16 318 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #1 arkadaşlar flormar ultra black göz kalemi almıştım gerçekten mükemmel bir göz kalemi ama açamıyorum yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: lütfen yardım edin bana kalemim bitecek nerdeyse yaaa offf senağlamasenağlamasenağlama zaten bıraktım öle kaldı ucu çok yumuşakya hemen kırılıyor napıcam bilmiyorum :çok üzgünüm:
arkadaşlar flormar ultra black göz kalemi almıştım gerçekten mükemmel bir göz kalemi ama açamıyorum yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: lütfen yardım edin bana kalemim bitecek nerdeyse yaaa offf senağlamasenağlamasenağlama zaten bıraktım öle kaldı ucu çok yumuşakya hemen kırılıyor napıcam bilmiyorum :çok üzgünüm:
MutlulukRecetem EvlendmEkonomiyeCanVerdim Kayıtlı Üye 25 Haziran 2008 4.065 3 116 37 Antalya 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #2 ucu yumusak ise buzdolabinda biraz beklet canim.. sertlesecektir
S saref Guru Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 652 16 318 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #3 MutlulukRecetem .!.: ucu yumusak ise buzdolabinda biraz beklet canim.. sertlesecektir Genişletmek için tıkla... ya deniyorum ama yine olmuyor ne yapıcam bilmiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık atıcam buzluğa 1 saat felan kaldıktan sonra açıcam bide böyle deneyeyim :çok üzgünüm: zarar görmez dimi buzlukta çok kalırsa ????
MutlulukRecetem .!.: ucu yumusak ise buzdolabinda biraz beklet canim.. sertlesecektir Genişletmek için tıkla... ya deniyorum ama yine olmuyor ne yapıcam bilmiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık atıcam buzluğa 1 saat felan kaldıktan sonra açıcam bide böyle deneyeyim :çok üzgünüm: zarar görmez dimi buzlukta çok kalırsa ????
MutlulukRecetem EvlendmEkonomiyeCanVerdim Kayıtlı Üye 25 Haziran 2008 4.065 3 116 37 Antalya 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #4 saref .!.: ya deniyorum ama yine olmuyor ne yapıcam bilmiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık atıcam buzluğa 1 saat felan kaldıktan sonra açıcam bide böyle deneyeyim :çok üzgünüm: zarar görmez dimi buzlukta çok kalırsa ???? Genişletmek için tıkla... Yok canim,sertlesir :dance:
saref .!.: ya deniyorum ama yine olmuyor ne yapıcam bilmiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık atıcam buzluğa 1 saat felan kaldıktan sonra açıcam bide böyle deneyeyim :çok üzgünüm: zarar görmez dimi buzlukta çok kalırsa ???? Genişletmek için tıkla... Yok canim,sertlesir :dance:
S saref Guru Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 652 16 318 3 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #5 MutlulukRecetem .!.: Yok canim,sertlesir :dance: Genişletmek için tıkla... tamam, çok teşekkür ederim a.s.a.s.a.s.
MutlulukRecetem .!.: Yok canim,sertlesir :dance: Genişletmek için tıkla... tamam, çok teşekkür ederim a.s.a.s.a.s.
RABARBA Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 2.245 13 158 İstanbul 5 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #6 Normal kalem açacağıyla bile açabildim ben canım. Bencede çok güzel bi kalem..