- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.353
- 23
- Konu Sahibi yumussweat
Üniversiteden benden 2 sınıf büyük birini beğendim. Sık sık denk gelmeye ve konuşmaya çalışıyorum. Kimi zaman da toplu alanlarda denk gelip onun da olduğu toplu konuşmalara katılmaya çalışıyorum. Daha iki üç gün oldu. Ama bana karşı bir ilgisi yok gibi, özellikle benle konuşmaya çablamıyor ya da ortaya konuşulurken bana bakma ya da benim sözlerimi daha bir dikkatli dinleme gibi bir durum söz konusu değil. Daha yeni tanıştık gibi belki sevgilisi var (ki araştırdığım kadarıyla yok.) ya da bana cidden hiç ilgisi yok. Bunu anlayamıyorum zaten flört işlerinde pek deneyimim yok. Bu çocuk gerçek adım attığım ilk insan diyebilirim. Böyle davranması hevesimi kırsa da beni görünce selam vermesi ya da gülümsemesi beni umutlandırıyor. En kötü arkadaş oluruz diyorum zaten erkek kanka da yapmakta kötüyüm. O yüzden ilgisi yoksa bile hoşlandığımı anlayıp kaçmasını istemiyorum. Çok özgüvenliyimdir, her ortama girerim. Kendimi rezil edecek olsam bile umrumda olmaz konuşurum, kendime güvenirim. Kendimi seviyorum güzel de buluyorum. Kız arkadaşlarım da ben bir şey demeden güzel bir kız olduğumu söyler. Yani kendimle alıp veremediğim bir durum yok dışarıya kendine güvenmeyen bir enerji de yaymıyorum. Ama nedense flört edemiyorum ya da ettiğimi sanıyorum ama hiçbir şey yapmıyorum muyum
İşler nasıl ilerler bilmiyorum da. Mesela bir şeyler içmeye davet etsem mi sohbet arasında falan? Yoksa ilgisiz biri için çok mu aceleci olur. Önce biraz daha kaynaşmayı mı beklemeliyim? En önemlisi konuyu da açma sebebim ilk anda ilgisi görmediğimiz birinden sonradan karşılık alabilir miyiz? Bilirsiniz erkeklere birini beğendiyse zaten siz de anlarsınız derler. Ben şu an beğenilmediğimi anlıyorum ama erken davranmamalı mıyım? Belki biraz daha zaman ve emek lazımdır.