Flört 101

yumussweat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
889
1.353
23
Üniversiteden benden 2 sınıf büyük birini beğendim. Sık sık denk gelmeye ve konuşmaya çalışıyorum. Kimi zaman da toplu alanlarda denk gelip onun da olduğu toplu konuşmalara katılmaya çalışıyorum. Daha iki üç gün oldu. Ama bana karşı bir ilgisi yok gibi, özellikle benle konuşmaya çablamıyor ya da ortaya konuşulurken bana bakma ya da benim sözlerimi daha bir dikkatli dinleme gibi bir durum söz konusu değil. Daha yeni tanıştık gibi belki sevgilisi var (ki araştırdığım kadarıyla yok.) ya da bana cidden hiç ilgisi yok. Bunu anlayamıyorum zaten flört işlerinde pek deneyimim yok. Bu çocuk gerçek adım attığım ilk insan diyebilirim. Böyle davranması hevesimi kırsa da beni görünce selam vermesi ya da gülümsemesi beni umutlandırıyor. En kötü arkadaş oluruz diyorum zaten erkek kanka da yapmakta kötüyüm. O yüzden ilgisi yoksa bile hoşlandığımı anlayıp kaçmasını istemiyorum. Çok özgüvenliyimdir, her ortama girerim. Kendimi rezil edecek olsam bile umrumda olmaz konuşurum, kendime güvenirim. Kendimi seviyorum güzel de buluyorum. Kız arkadaşlarım da ben bir şey demeden güzel bir kız olduğumu söyler. Yani kendimle alıp veremediğim bir durum yok dışarıya kendine güvenmeyen bir enerji de yaymıyorum. Ama nedense flört edemiyorum ya da ettiğimi sanıyorum ama hiçbir şey yapmıyorum muyum :KK64: İşler nasıl ilerler bilmiyorum da. Mesela bir şeyler içmeye davet etsem mi sohbet arasında falan? Yoksa ilgisiz biri için çok mu aceleci olur. Önce biraz daha kaynaşmayı mı beklemeliyim? En önemlisi konuyu da açma sebebim ilk anda ilgisi görmediğimiz birinden sonradan karşılık alabilir miyiz? Bilirsiniz erkeklere birini beğendiyse zaten siz de anlarsınız derler. Ben şu an beğenilmediğimi anlıyorum ama erken davranmamalı mıyım? Belki biraz daha zaman ve emek lazımdır.

Çoğu kez ilk adımı atmış ve her adımı hüsranla sonuçlanmış biri olarak ilk adımı sizin atmanızı tavsiye etmem açıkçası. Erkekler birini beğendiğinde mutlaka bir adım atıyor çünkü. Bence zamana bırakın, size karşı bir ilgisi olursa mutlaka bir teklifte bulunur diye düşünüyorum. Yine de içimde kalmasın derseniz siz bilirsiniz.

Üniversiteden birini beğendim. Sık sık denk gelmeye ve konuşmaya çalışıyorum. Kimi zaman da toplu alanlarda denk gelip onun da olduğu toplu konuşmalara katılmaya çalışıyorum. Daha iki üç gün oldu. Ama bana karşı bir ilgisi yok gibi, özellikle benle konuşmaya çablamıyor ya da ortaya konuşulurken bana bakma ya da benim sözlerimi daha bir dikkatli dinleme gibi bir durum söz konusu değil. Daha yeni tanıştık gibi belki sevgilisi var (ki araştırdığım kadarıyla yok.) ya da bana cidden hiç ilgisi yok. Bunu anlayamıyorum zaten flört işlerinde pek deneyimim yok. Bu çocuk gerçek adım attığım ilk insan diyebilirim. Böyle davranması hevesimi kırsa da beni görünce selam vermesi ya da gülümsemesi beni umutlandırıyor. En kötü arkadaş oluruz diyorum zaten erkek kanka da yapmakta kötüyüm. O yüzden ilgisi yoksa bile hoşlandığımı anlayıp kaçmasını istemiyorum. Çok özgüvenliyimdir, her ortama girerim. Kendimi rezil edecek olsam bile umrumda olmaz konuşurum, kendime güvenirim. Kendimi seviyorum güzel de buluyorum. Kız arkadaşlarım da ben bir şey demeden güzel bir kız olduğumu söyler. Yani kendimle alıp veremediğim bir durum yok dışarıya kendine güvenmeyen bir enerji de yaymıyorum. Ama nedense flört edemiyorum ya da ettiğimi sanıyorum ama hiçbir şey yapmıyorum muyum :KK64: İşler nasıl ilerler bilmiyorum da. Mesela bir şeyler içmeye davet etsem mi sohbet arasında falan? Yoksa ilgisiz biri için çok mu aceleci olur. Önce biraz daha kaynaşmayı mı beklemeliyim? En önemlisi konuyu da açma sebebim ilk anda ilgisi görmediğimiz biriyle sonradan karşılık alabilir miyiz? Bilirsiniz erkeklere birini beğendiyse zaten anlarsınız derler. Ben şu an beğenilmediğimi anlıyorum ama erken davranmamalı mıyım? Belki biraz daha zaman ve emek lazımdır.
Üniversitede ilk zamanım geldi aklıma eşimi görmüştüm, toyluk 10 günün sonunda mesajla "senden hoşlanıyorum bu da saçma sapan davranmama sebebiyet veriyor görüşmeyelim" demiştim 😅😅 yaş 28 oldu hala dalga geçer arada.

Bence biraz zamana bırakın tadını çıkarın, enerjiden hissedersin karşılık alamayacağını anladığın an hissiyatı arkadaşlığa dönüştürmeye çalışırsın. Hayat neler çıkarır bilemeyiz belki bir zaman sonra o adım atar. 😇

Erkekler bir kadini beğendiyse hoşlandiysa kesinlikle kaçirmazlar, peşinden ayrilmazlar. O yuzden ilk adim atmayi ben tavsiye etmiyorum.
Ha adamin etrafinda dolanarak ilişki kuran hatta evlenenler de gördüm tek tük var ama o da benlik degil. 🤷 Size sıkıntı değilse bikmadan bir süre etrafinda olmaya dikkatini cekmeye calişmaya devam edin

Üniversitede ilk zamanım geldi aklıma eşimi görmüştüm, toyluk 10 günün sonunda mesajla "senden hoşlanıyorum bu da saçma sapan davranmama sebebiyet veriyor görüşmeyelim" demiştim 😅😅 yaş 28 oldu hala dalga geçer arada.

Bence biraz zamana bırakın tadını çıkarın, enerjiden hissedersin karşılık alamayacağını anladığın an hissiyatı arkadaşlığa dönüştürmeye çalışırsın. Hayat neler çıkarır bilemeyiz belki bir zaman sonra o adım atar. 😇
Yaa ama ne güzel olmuşsunuz 😄 ama heralde o zamanlar da zaten ilgisi varmış size? Siz anlamamışsınız diye anladım

Erkekler bir kadini beğendiyse hoşlandiysa kesinlikle kaçirmazlar, peşinden ayrilmazlar. O yuzden ilk adim atmayi ben tavsiye etmiyorum.
Ha adamin etrafinda dolanarak ilişki kuran hatta evlenenler de gördüm tek tük var ama o da benlik degil. 🤷 Size sıkıntı değilse bikmadan bir süre etrafinda olmaya dikkatini cekmeye calişmaya devam edin
Benden hoşlananları ben beğenmiyorum. Bana gelecek değil benim gideceklerimle ilişki kurmak istiyorum artık. Çünkü çok zor beğeniyorum. Beklersem işim çok zor. Gelmiyor istediğim gibi biri. Kriterlerim de pek yüksek değil yani eli yüzü düzgün, saygı duyabileceğim, konuşkan biri

Yaa ama ne güzel olmuşsunuz 😄 ama heralde o zamanlar da zaten ilgisi varmış size? Siz anlamamışsınız diye anladım
Yok hatta ben onu söyledikten sonra bana "ben kalbime kimseyi almam çok zor" demişti. Bende nasıl bir egoistlik ise öyle deme istersem alırım seni gibi saçma sapan bir cümle kurmuştum napayım ergenlik 😂

Bence sen onu göz hapsine al fakat sakın hislerini açma ışık görürsen koş yoksa zaten arkadaşımsın de ♥️♥️
Ama mezun olacak son 4 ayım 🙊 her gün bizim mutlu günlerimizden eksiliyor 😅 Mezun olunca zaten nasıl olur uzak mesafe mi olur bilemiyorum ama şu an anı yaşamaya çalışıyorum. Hoşlandım bir kere nabıyım 🥲

Ama mezun olacak son 4 ayım 🙊 her gün bizim mutlu günlerimizden eksiliyor 😅 Mezun olunca zaten nasıl olur uzak mesafe mi olur bilemiyorum ama şu an anı yaşamaya çalışıyorum. Hoşlandım bir kere nabıyım 🥲
Sosyal medyadan ekledin mi? Belki okul dışında farklı bir ortamda yaratabilirsin.

İlk adımı atmış biri olarak 3 yıllık ilişkim var🥰 hem de hiç tanımadığım ortak arkadaşımız olan biriydi sadece bence denemeye değer

Sosyal medyadan ekledin mi? Belki okul dışında farklı bir ortamda yaratabilirsin.
Evet ekledim. Aynı şarkıcıları dinliyoruz ne biliyim genel olarak sempatik gibi benzer şeylerden hoşlanacağımızı düşünüyorum. Belki ileride film konusu açıp beraber sinemaya gitmeyi teklif edebilirim. Maalesef farklı bir ortamı yok. Kendini okula vermiş durumda.

Benden hoşlananları ben beğenmiyorum. Bana gelecek değil benim gideceklerimle ilişki kurmak istiyorum artık. Çünkü çok zor beğeniyorum. Beklersem işim çok zor. Gelmiyor istediğim gibi biri. Kriterlerim de pek yüksek değil yani eli yüzü düzgün, saygı duyabileceğim, konuşkan biri

Anladim. Diş gorunusunuz istediginiz adamlari çekmiyor, o zaman mecbur önce kanka arkadaş olacaksiniz karakterinizi sohbetinizi göstererek şans deneyeceksiniz. Erkekler de bu yolu izliyor, hoşlandiginizi asla belli etmeyin madem önce arkadasliga birlikte guzel vakit gecirmeye odaklananin

Aynı bölümdeyseniz ona mesaj atın ve dersler hakkında soru sorun ödev vs için de olabilir

peki karşıdan hiç ışık görmüş müydünüz? Bence ben de başarırım bu işi 😅
Erkek arkadaşımla ortak bir arkadaşımız vardı x ona yazmıştım bizi tanıştır vs. diye onlar da birbirlerine söz vermişler kimse kimseye kız ayarlamayacak diye 😂 Neyse ben instadan ekleyip bir hafta sonra (sürekli story attım dikkatini çekmek için asla cevap vermedi) hey,selam diye bir mesaj attım ne alaka falan demiş hatta kendi kendine üç gün konuştuk dördüncü gün buluşup sevgili olduk
Bu arada bizim sevgili olmamız tam yaza denk geldi kışın Mart gibi ben Twitter'dan stalkladım sevgilisi vardı kadere bak kimler kimlerle beraber diye tweet atmıştım öyle ortaya 😂😂 tabi ki hiçbir adım atmadan sevgilisinden kendisinin ayrılmasını bekledim o zamanlar yuva yıkanın yuvası olmaz olayları işte
Çok uzun oldu yahu özetle bence adım at en kötü ne olur ki

Back
X