- 30 Kasım 2019
- 12.441
- 39.917
- 598
- Konu Sahibi Mehlikabyb
Evet öyle. Akıllı birisin belli. Bu ufak tefek bir sorun değil. Bunu bil mutlaka.Evet en önemli kısmı gizleyemedi sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle. Akıllı birisin belli. Bu ufak tefek bir sorun değil. Bunu bil mutlaka.Evet en önemli kısmı gizleyemedi sanırım
Hissim doğru yani değil mi? Hediyedir, destektir bu yüzden devam edeceğini sanıyorBazı erkekler harcama yaparak ilişkisinin devam edeceğini düşünüyor ama sonrasında gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Muhtemelen evlenirsen ona ne gerek var buna ne gerek var masraf yapmayalım diyen biri haline dönecek.
Yazmak zorunda hissettim, bazı konularda yeni üyelik ilk konu muhabbeti oluyor diye.
Teşekkür ederim çok sağ olun hep içimde bir sorundu bu zatenEvet öyle. Akıllı birisin belli. Bu ufak tefek bir sorun değil. Bunu bil mutlaka.
Eğer evlenir ve çalışmazsanız ne olacağının farkında mısınız? Belki çalışsanız bile paranızı kendisine vermenizi ister. Bu yeni moda erkekler çok cins gerçekten.Evet sonrasında aşırı üzgün ve pişman oluyorum![]()
Evet aslında şöyle düşünüyorum madem lafını yapacaksın alma, alıyorsan lafını yapma çok kırıcı1 yıllık beraberlik ne flörtü ya, sevgililik bu kadar mı kalktı, ben mi çok boomerım.
Asıl soruya gelirsek cimri değil de patavatsız, görgüsüz gibi geldi bana. Gerçek bir cimri hiç almaz. Siz ciddi tepki vermeyince de devam ettirmiş, rahatsız olduğunuzu bilmiyor ki.
Neden böyle söylüyorsunuz?çok haklısınız. ben de nerede patlayacaksınız diye izleyeceğim.
Yani bunu güzelce cümleye dökemem ama bazı erkekler huyuyla, güzel sözüyle kendini sevdirir ama bazıları da bu şekilde harcamalar yaparak kendini var ettirmeye çalışıyor. Aynı evin içine girdikten sonra da daha çok kadına harcatan, masraf yapmayalım diyen biri haline dönüyorHissim doğru yani değil mi? Hediyedir, destektir bu yüzden devam edeceğini sanıyor![]()
Ben mahcup oluyorum diye öyle söylüyor sanırım, ama içinden böyle olmasını istediğine yemin edebilirimİse girince zaten ödeyeceksin takma diyor. Bu kelime bile yeterli diye düşünüyorum
Yani ödemenizi ister diye düşünüyorsunuz bu çok kötü farkında mısınız?Ben mahcup oluyorum diye öyle söylüyor sanırım, ama içinden böyle olmasını istediğine yemin edebilirim
Hayatınızda bu adam olmasa kursunuzun 2.taksitini kim ödeyecekti veya beğendiğiniz ceketi kim alacaktı ? Cevap ailenizse: neden elin adamından işsizken harçlık, maddi yardım ve normalde belki de satın almayacağınız ceket vb. yi kabul ettiniz ?Haklısınız bende doğru bulmazdım normal şartlarda ama ilişki o şekilde gelişti. Şöyle zaten mesela bir kursa kayıt yaptırmıştım 2 taksitti ben o ara işsiz kaldım, tek taksitini ödeyebilmiştim yani. Diğer taksiti o ödedi gibi şeyler. Yada gezerken ceket beğeniyorum ne güzel diyorum anında alıyoruz. Alırken falan sorun yok çok güzel yağlıyor ballıyor ama sonrası sıkıntı
Düşününce o kapıya çıkıyor elbette.Yani ödemenizi ister diye düşünüyorsunuz bu çok kötü farkında mısınız?
Cimri biriyle hayat zor evliyim ve cidden zor oluyor bilin istedim
Kimse ödemeyecekti iptal edecektim yada almayacaktım. Harçlık gibi değil yani para ver harcayayım demedim hiç kendisi işsiz kaldığımda destek olmak istedi , cekette hediyeydi, yani beğendiğin için sana hediyem bu zaten düşünüyordum lütfen kabul et gibi şeylerle kabul ettirdi. Tek hatam kurs ücreti o kursu da çok istiyordumHayatınızda bu adam olmasa kursunuzun 2.taksitini kim ödeyecekti veya beğendiğiniz ceketi kim alacaktı ? Cevap ailenizse: neden elin adamından işsizken harçlık, maddi yardım ve normalde belki de satın almayacağınız ceket vb. yi kabul ettiniz ?
İlişkiyi sürdürebilecek yeterli becerilere sahip olmayınca harcama yaparak göz boyamaya çalışıyorlar. Çok ucuz bir davranış. Konu sahibinin anlattığı gibi yaptığı harcamayı erkenden yüzüne vuran erkekler de var bir de sinsice ilerleyip aynı evin içine girince borç isteyen, pintileşen, kadından geçinenler de varMerhaba soru sahibi, erkek arkadaşının bir benzeriyle de ben uzun bir süre beraberdim. Tek fark o hiçbir şey yapmıyorduO sıra bende işsizdim. Sonuç olarak bitirdim. Şuan yapıyor gözünü boyuyor ama yaparken de kendini pazarlamayı da unutmuyor. Büyük ihtimal evlenince daha da kötüsü olacak. O yüzden daha da ciddileşmemişken bitirmen daha hayırlı bence.
Merhaba, teşekkür ederim. Zor olacak ama sanırım bitirmek en doğrusu ne onu yorayım ne kendimiMerhaba soru sahibi, erkek arkadaşının bir benzeriyle de ben uzun bir süre beraberdim. Tek fark o hiçbir şey yapmıyorduO sıra bende işsizdim. Sonuç olarak bitirdim. Şuan yapıyor gözünü boyuyor ama yaparken de kendini pazarlamayı da unutmuyor. Büyük ihtimal evlenince daha da kötüsü olacak. O yüzden daha da ciddileşmemişken bitirmen daha hayırlı bence.
Kesinlikle katılıyorum. Kimse zorla yap demiyor, yapınca ben sana şunu bunu yaptım demek çok basit bir tavır.İlişkiyi sürdürebilecek yeterli becerilere sahip olmayınca harcama yaparak göz boyamaya çalışıyorlar. Çok ucuz bir davranış. Konu sahibinin anlattığı gibi yaptığı harcamayı erkenden yüzüne vuran erkekler de var bir de sinsice ilerleyip aynı evin içine girince borç isteyen, pintileşen, kadından geçinenler de var