Flört 10da 10 ama???

Bazı erkekler harcama yaparak ilişkisinin devam edeceğini düşünüyor ama sonrasında gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Muhtemelen evlenirsen ona ne gerek var buna ne gerek var masraf yapmayalım diyen biri haline dönecek.
Hissim doğru yani değil mi? Hediyedir, destektir bu yüzden devam edeceğini sanıyor :(

1 yıllık beraberlik ne flörtü ya, sevgililik bu kadar mı kalktı, ben mi çok boomerım.

Asıl soruya gelirsek cimri değil de patavatsız, görgüsüz gibi geldi bana. Gerçek bir cimri hiç almaz. Siz ciddi tepki vermeyince de devam ettirmiş, rahatsız olduğunuzu bilmiyor ki.
Evet aslında şöyle düşünüyorum madem lafını yapacaksın alma, alıyorsan lafını yapma çok kırıcı

Hissim doğru yani değil mi? Hediyedir, destektir bu yüzden devam edeceğini sanıyor :(
Yani bunu güzelce cümleye dökemem ama bazı erkekler huyuyla, güzel sözüyle kendini sevdirir ama bazıları da bu şekilde harcamalar yaparak kendini var ettirmeye çalışıyor. Aynı evin içine girdikten sonra da daha çok kadına harcatan, masraf yapmayalım diyen biri haline dönüyor

Hediye edilen bir şeyin hesabı veya karşılığı olur mu? Anneler günü için bir arkadaşıma birden fazla dekorasyon ürünlerini set halinde satın aldım ama hesap tutmadım, içimden geldi ve lafı bile olmaz.

Hediye alması bir lütuf, almaması bir kusur değildir. (Ama tabi hangi sıfatla olursa olsun hayatınızda size vefalıysa, hayatınızı güzelleştiriyor ve emek veriyorsa)

Bunu diyen bir erkekten ayrılınca ilk vuracağı yer, "ben sana şu kadar para harcadım" olacaktır.

Haklısınız bende doğru bulmazdım normal şartlarda ama ilişki o şekilde gelişti. Şöyle zaten mesela bir kursa kayıt yaptırmıştım 2 taksitti ben o ara işsiz kaldım, tek taksitini ödeyebilmiştim yani. Diğer taksiti o ödedi gibi şeyler. Yada gezerken ceket beğeniyorum ne güzel diyorum anında alıyoruz. Alırken falan sorun yok çok güzel yağlıyor ballıyor ama sonrası sıkıntı
Hayatınızda bu adam olmasa kursunuzun 2.taksitini kim ödeyecekti veya beğendiğiniz ceketi kim alacaktı ? Cevap ailenizse: neden elin adamından işsizken harçlık, maddi yardım ve normalde belki de satın almayacağınız ceket vb. yi kabul ettiniz ?

Hayatınızda bu adam olmasa kursunuzun 2.taksitini kim ödeyecekti veya beğendiğiniz ceketi kim alacaktı ? Cevap ailenizse: neden elin adamından işsizken harçlık, maddi yardım ve normalde belki de satın almayacağınız ceket vb. yi kabul ettiniz ?
Kimse ödemeyecekti iptal edecektim yada almayacaktım. Harçlık gibi değil yani para ver harcayayım demedim hiç kendisi işsiz kaldığımda destek olmak istedi , cekette hediyeydi, yani beğendiğin için sana hediyem bu zaten düşünüyordum lütfen kabul et gibi şeylerle kabul ettirdi. Tek hatam kurs ücreti o kursu da çok istiyordum :( Ben çalışıyorken aynı şekilde ona davrandım hediyeler, beğendiği şeyi söylemeden alma gibi. Ama farkımız bu sanırım ben o bir şeyi beğeniyorsa ona söylemeden alıp sürpriz yapıyordum

Merhaba soru sahibi, erkek arkadaşının bir benzeriyle de ben uzun bir süre beraberdim. Tek fark o hiçbir şey yapmıyordu :D O sıra bende işsizdim. Sonuç olarak bitirdim. Şuan yapıyor gözünü boyuyor ama yaparken de kendini pazarlamayı da unutmuyor. Büyük ihtimal evlenince daha da kötüsü olacak. O yüzden daha da ciddileşmemişken bitirmen daha hayırlı bence.

Merhaba soru sahibi, erkek arkadaşının bir benzeriyle de ben uzun bir süre beraberdim. Tek fark o hiçbir şey yapmıyordu :D O sıra bende işsizdim. Sonuç olarak bitirdim. Şuan yapıyor gözünü boyuyor ama yaparken de kendini pazarlamayı da unutmuyor. Büyük ihtimal evlenince daha da kötüsü olacak. O yüzden daha da ciddileşmemişken bitirmen daha hayırlı bence.
İlişkiyi sürdürebilecek yeterli becerilere sahip olmayınca harcama yaparak göz boyamaya çalışıyorlar. Çok ucuz bir davranış. Konu sahibinin anlattığı gibi yaptığı harcamayı erkenden yüzüne vuran erkekler de var bir de sinsice ilerleyip aynı evin içine girince borç isteyen, pintileşen, kadından geçinenler de var

Merhaba, teşekkür ederim. Zor olacak ama sanırım bitirmek en doğrusu ne onu yorayım ne kendimi :(

İlişkiyi sürdürebilecek yeterli becerilere sahip olmayınca harcama yaparak göz boyamaya çalışıyorlar. Çok ucuz bir davranış. Konu sahibinin anlattığı gibi yaptığı harcamayı erkenden yüzüne vuran erkekler de var bir de sinsice ilerleyip aynı evin içine girince borç isteyen, pintileşen, kadından geçinenler de var
Kesinlikle katılıyorum. Kimse zorla yap demiyor, yapınca ben sana şunu bunu yaptım demek çok basit bir tavır.

Back
X