Flort asamasinda anlamsiz israr ? Kim hakli

• Konu Sahibi Konu Sahibi posh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

posh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2007
79
24
88
47
İstanbul
Kizlar merhaba,

43 yasinda biri ile flort ediyordum benden 4 yas buyuk. Bosanmis, ben de ayriyim.

Bu adam daha flortun 3. haftasinda eve davet etmeye basladi. Kabul etmedim erken filan dedim. Devamli sansini deniyordu. Bu arada asiri ilgili, bana cok iyi davraniyor. Uzun vadeli planlar yapiyor. Birlikte yaslanacagiz gibi konusuyor. Benden hoslandigina eminim ama amacini tam anlayamadigim icin agirdan alalim dedim. Son damla bir aksam konsere gidecektik biranda eve gidelim diye turturdu. Kabul etmeyince surat asti. Ben de sonra ne aradim ne sordum. Ne oldu filan dedi yaklasimini begenmedim dedim. Sonra bir iki kez hala ki aynisin dedi ben de evet dedim ve tamamen koptuk.

Size sorum iliskilerde bu asamaya gelmek icin erken mi yoksa ben mi abartmisim ?

bence hormonlarının etkısı altında eve gince ne yapacaksınız ki yakınlaşma olucak onun derdınde

eger erkenmı dıye dusunuyorsanız bence erken bazen hıslere guvenmek gerekır

Erkek milleti için hiçbir şey erken değil adını bile bilmediği kişinin evine gidebilirler sadece ayrı isen bu tür yakınlaşmalardan uzak durman daha anlamlı. boşanmışsan sen bilirsin tabi ki hayat kısa yaşamak istiyorsan yaşa çok büyük bi sorun değil ama gelecek vaad etmez bu tür ilişkiler

Sen istemediğin sürece erken. Boşanmış kadınların direk cinsel ilişki yaşayacağı mı düşünülüyor nedir. Bence cinsellik konusunu baştan konuşmak gerek, hatta yaşayacak olsanız bile evlenmeden düşünmüyorum deyin ki, cinsellik için yanaşanlar belli olsun.

ayriyim derken ben de bosandim.

bu tur iliskiler cok gelecek vaat etmez derken o zaman mantikli bir karar vermisim di mi

yani cok normalmis gibi davraniliyor ben anlamiyorum. bunun bir vakti de yok ki cok kisisel bir olay. acikcasi devamli bu konuya odaklanmasindan dolayi sinir oldum ve tak sepeti koluna olayina girdim. niyeti ciddi olsa bu kadar israr eder miydi sizce ?

Sen istemediğin sürece erken. Boşanmış kadınların direk cinsel ilişki yaşayacağı mı düşünülüyor nedir. Bence cinsellik konusunu baştan konuşmak gerek, hatta yaşayacak olsanız bile evlenmeden düşünmüyorum deyin ki, cinsellik için yanaşanlar belli olsun.

beklemek istedigimi soyledim o da tamam dedi kaybetmemek icin. ama gene dayanamadi basladi israrlara. hadi israr ettin kabul gormedi bir de trip atmaya filan basladi. zannetti ki ben de ona kaptirdim orada hemen alttan alicam. ay gercekten anlamiyorum bir yandan da artik o kadar kolay ki erkekler de sasirmis durumda bence.

adam seni sevmiş beğenmiş olsa bile asıl derdi başkaymış

Yası buyuk amma haraketlerı 18 yasında ergen.hıc hos deyıl

Kizlar merhaba,

43 yasinda biri ile flort ediyordum benden 4 yas buyuk. Bosanmis, ben de ayriyim.

Bu adam daha flortun 3. haftasinda eve davet etmeye basladi. Kabul etmedim erken filan dedim. Devamli sansini deniyordu. Bu arada asiri ilgili, bana cok iyi davraniyor. Uzun vadeli planlar yapiyor. Birlikte yaslanacagiz gibi konusuyor. Benden hoslandigina eminim ama amacini tam anlayamadigim icin agirdan alalim dedim. Son damla bir aksam konsere gidecektik biranda eve gidelim diye turturdu. Kabul etmeyince surat asti. Ben de sonra ne aradim ne sordum. Ne oldu filan dedi yaklasimini begenmedim dedim. Sonra bir iki kez hala ki aynisin dedi ben de evet dedim ve tamamen koptuk.

Size sorum iliskilerde bu asamaya gelmek icin erken mi yoksa ben mi abartmisim ?

Merhaba,
Bence tuttugunuz tavir cok mantikli olmus. Kendinizi nasi rahat hissediyosaniz oyle davranmaniz gerekiyo. Cunku erkege ilk gunden de hadi eve gel desen gelir, 3 ay sonra soylesen de gelir. Malesef onlar bizim kadar duygusal bakmiyor bazi konulara. Emin olun eger flort ettiginiz kisi gercekten sizi istiyorsa, ne yapar eder herhangi bir olumsuzlukta geri doner. Hele ki 43 yasinda birisinden bahsediyorsak, biraz daha mantikli davranmasi gerekirdi.. bence siz dogru olani yapmissiniz, kendinizi suclamayin derim..

Merhaba,
Bence tuttugunuz tavir cok mantikli olmus. Kendinizi nasi rahat hissediyosaniz oyle davranmaniz gerekiyo. Cunku erkege ilk gunden de hadi eve gel desen gelir, 3 ay sonra soylesen de gelir. Malesef onlar bizim kadar duygusal bakmiyor bazi konulara. Emin olun eger flort ettiginiz kisi gercekten sizi istiyorsa, ne yapar eder herhangi bir olumsuzlukta geri doner. Hele ki 43 yasinda birisinden bahsediyorsak, biraz daha mantikli davranmasi gerekirdi.. bence siz dogru olani yapmissiniz, kendinizi suclamayin derim..
Tesekkur ederim.
Evet kocaman adam ama erkeklerde bu degismiyor hatta tam tersi galiba yas ilerledikce flort denilen olay kalmiyor.

Aslinda bu olaydaki konudan ziyade ne kadar bencil ve baskici bir karakter olabilecegini farkettim beni sogutan o oldu. Zaten oyle bir hava seziyordum bu da tam oldu , yani resmen ustumde baski kurmaya calisti. Kizlar siz siz olun baskici karakterlerden uzak durun derim.

Back
X